Creeper MediaCreeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Gammelmedia ett hatobjekt på nätet

Förr i tiden

Förr i tiden, det vill säga under 90-talet fanns en syn på medierna som den tredje statsmakten. Man hade respekt för vad de skrev och sade. Visst fanns det sådant man kunde hänga upp sig på och visst fanns det berättigad kritik men överlag var den allmänna meningen att det gick lita på media. Ibland kunde de dock gå över gränser och hänga ut folk som det ena eller det andra och i brådrasket skriva något som inte var helt sant eller förvrida sanningen. Oftast berodde det på att vara först, dvs att sälja fler tidningar som felen begicks. Vad man än säger var och är medias huvuduppgift att berika ägarna, ibland märktes det då och ibland märks det även idag.

På nätet förr i tiden

På nätet togs medias felaktigheter bryskt upp. Diskussionerna kunde vara hätska mot att medierna inte avslöjade skumraskpolitikernas i utkanterna av vårt politiska system, att de så blint försvarade och trodde på rättsväsendet eller att de inte gick hårdare fram mot diverse idéer att registrera eller styra folks åsikter. På forumen diskuterade man ihop sig i en enad front mot att media var medlöpare till dessa åkommor. Fronten var enad men man tillät i stort sett alla åsikter komma fram. Forumen var en myriad av olika åsikter, viljor och politiska läger. Man hyllade de nya svenskarna och tog de till sig med värme. Flera av dem som då deltog på nätets barrikader är idag journalister och politiker. Deras intåg i finrummen förändrade media en aning mot det håll kritikerna tidigare stegat ut. Man blev försiktigare med att hänga ut folk, det bildades etiska råd, man började kritisera rättsväsendet i högre grad och man köpte inte politikernas förklaringar rakt av. Naturligtvis kan man inte svära media fri från fel, fortfarande tror de mer på rättsväsendets folk än på de vanliga medborgarna men inte så utstuderat som förr och de kan idag vara fränt kritiska mot olika delar av rättsväsendet. Politiker lyssnar man fortfarande på men de kan också driva politiker till avgång, ofta med rätta. Det hände så gott som aldrig förr i tiden. Politiker då kunde ertappas med att semestra i länder vi allmänt bojkottade, de kunde gå på bordeller eller misstänkas utnyttja minderåriga, de kunde i hemlighet registrera folks politiska åsikter, de kunde gå före i bostadskön eller ställa till med brakfester för statens pengar och mycket mer utan att någon drevs till att lämna sina politiska uppdrag. Den formen av missbruk tog stopp efter att barrikadernas folk steg ut i finrummen.

Nätbarrikaderna idag

Idag har det vänt 180 grader. Nu måste barrikaderna själva gå ut och högljutt deklarera att de har  ”yttrandefrihet på riktigt”, förr hade vi ”yttrandefrihet på riktigt”, kring det var det ingen som tvekade, det var så att säga självklart. Den nybyggaraktiga anda som då var har idag stelnat till en grå formlös betongmassa som samstämt skriker ut exakt samma sak. Likriktningen är total. Om man går emot den rådande meningen blir kontot genast bannat eller i bästa fall kommer det in horder av ”den rätta linjens folk” och dränker den som går mot strömmen till ohörbarhet. De tidigare barrikadernas folks krav på etik och moral har bytts till sin motsats. Idag är det barrikadernas folk som hänger ut våra medborgare till dessas stora fasa, idag är det barrikadernas folk som i stor utsträckning tillåter personer beskriva sina sexuella relationer med barn, idag är det barrikadernas folk som hyllar drogkulturen, idag är det barrikadernas folk som förtalar och kränker sina medmänniskor å det grövsta medan krav på etik och empati är helt borta, idag är det barrikadernas folk som föraktar kvinnor och de jämställdhetsframstegs som gjorts, idag är det barrikadernas folk som skändar döda, både vuxna och barn, idag är det barrikadernas folk som förföljer och hånar folk med funktionsnedsättning, idag är det barrikadernas folk som uppmanar till självmord i direktsändning, idag är det barrikadernas folk som på barrikaderna planerar och genomför brott,  idag är det barrikadernas folk som uppmanar till våld mot våra nya svenskar, idag är det barrikadernas folk som hyllar extremhögern som nazister med fler. När dessa förtappade människor kritiserar media når löjligheterna nivåer vi förr aldrig trodde var möjliga. All etik, empati och omsorg av andra är helt borta. Konspirationsteorier har tagit sanningens plats  i den grå betongmassa som dagens folk på barrikaderna består av.

Media idag

Media idag är inte på långa vägar perfekt och kommer aldrig att bli det men det finns idag möjligheter att göra rätt eller ändra sig om de upptäcker att de haft fel. Media idag kritiserar rättsväsendet mångfalt mer än de rättsväsendekramande folken på barrikaderna, media idag kräver mer av politiker i gråzonen än de gråa politikerkramande folken på barrikaderna kräver. Idag är det media som kritiserar händelser ute i samhällets gråzon medan folken på barrikaderna sväljer kroken från gråzonen och allt annat därifrån helt kritiklöst. Media är en dynamisk ådra idag i jämförelse med folken på barrikaderna som stelnat i betongmassan av sina empatilösa konspirationer om en dold politisk agenda hos medierna.

Mer att läsa: Här

REDAKTIONEN

 

 

 

 

FLASHBACK – Vi kommer att kontakta alla banker

Eftersom ingen ännu vet vilken bank Flashback Media Group använder kommer vi att kontakta följande banker:

Källa: Wikipedia

 /SIG-Gruppen

 

Vi tar gärna hjälp av er läsare för att sprida mejlet nedan till banker i ovanstående lista. Meddela oss vilka ni mejlat här.

Mejl

Hej!

Vi undrar om ni är banken som Flashback Media Group (FMG) anlitar?

FMG är ägaren till förtalsforumet www.flashback.org (Flashback).

Flera helt vanlig personer har fått sina liv förstörda av det forumet. De vägrar konsekvent ta bort rena lögner om drabbade person och deras barn. Förtal som kommer att följa dem resten av livet med mycket svåra konsekvenser. Vi har fått berättat för oss av en del anhöriga att deras nära och kära tagit sina liv efter att mobben på Flashback skrivit rena lögner om dem. Är det något som er policy tillåter?

Genom att administrera deras pengar skapar ni möjligheter för att de vidriga galenskaperna kan fortsätta.
Ingen seriös människa kan tycka exemplen nedan är ok och inget företag kan ha en policy som tillåter sådant.

 • Övergrepp på barn
  • Man tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.
  • Man tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.
  • En del av dem som delger sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.
  • En del berättar att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.
  • Det finns de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.
  • Man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.
  • Flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.
 • Drogromantik
  • Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.
  • Flashbacks ledning i form av en moderator deltar  med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.
  • Ett stort antal av de som åtalats för drogbrott blir Flashback omnämnt i utredningsmaterialet och/eller i domar som där det började.
  • Flashback tillåter drogannonser på sitt forum.
  • En av de drogföretag som tillåts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.
 • Hängas ut
  • I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
  • Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.
 • Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

  • På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för  Flashback, de låter allt stå kvar, inget tas bort.
 • Kvinnoförakt
  • Kvinnoföraktet genomsyrar hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.
 • Skändningar
  • Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.
  • Den mördade flickan Engla har ett antal egna trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.
  • Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.
 • Funktionsnedsatta
  • Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.
 • Självmord
  • Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet: de uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.
 • Planering och genomförandet av brott
  • I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.
 • Rasism
  • Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.
 • Djur
  • Det skrivs en del om djur på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om.

Flashback förbjöds 2002
I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Flashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits. Det vill säga att Jan Axelsson är i princip skyldig skattebetalarna mer pengar än värdet av all olja i nordatlanten.

Mer
Vill ni läser mer i detalj om det avskyvärda som sker på kan det göras här (vi varnar för mycket vidrigt innehåll).

 

 

 

 

FLASHBACK – Vad har de för bank

Vilken bank

Vilken bank använder Flashback forums ägare, dvs FMG (Flashback Media Group)? Om någon vet det så vill vi gärna få den uppgiften.

Varför

Det är mycket känsligt för en respektabel bank att tillhandahålla service åt företag som sysslar med bland annat sexuellt utnyttjande av barn och allt annat vidrigt som sker på Flashback. Det har hänt ett antal gånger att banker avslutat kunder som inte riktigt tål ljuset. Det behöver inte ens vara olagligt, det räcker med att bankens policy inte tillåter det som kunden sysslar med.

Tidigare lyckat resultat

Flashback hade tidigare ett sms-system där man kunde betala 30 kr via sms för att kunna börja posta genats efter en registrering. Vi ringde de som organiserade dessa sms och påtalade att de också har bland annat Svenska Kyrkan som kund och att vi skall tala med dem om vilka mer som har denna tjänst. Dagen efter var tjänsten borta från Flashback. Admin på Flashback påpekade att de tog bort den för det gav ändå inga pengar. Det var inte alls vad vi fick höra av leverantören för tjänsten. Det går alltså att påverka seriösa företag med att visa vad som skrivs på Flashback. Vi tror det också går med banker.

REDAKTIONEN

 

 

Flashbacks annonsörer skall informeras

Snart klara

Vi är snart klara med vår organisation som endast är till för att få bort annonsörer från Flashback. Den får tilldelat sig egna verktyg under översta menyn ”FLASHBACKANNONSER”. När vi kör igång med detta på allvar kommer vi snart att se resultat. Syftet är att tvinga Flashback moderera bort vidrigheter. Vi gör det vårt samhälle borde göra men som de inte gör.

Så här ser förslag till första mejlet som skall skickas ut:

Hej!

Vi ser att ni annonserar på forumet www.flashback.org (Flashback).

Vi förstår att detta måste vara ett misstag eftersom forumet tillåter aktiviteter som inte är rumsrent eller som inte kan tillåtas om ett företag exempelvis är ackrediterat hos något ackrediteringsföretag. Vid ackreditering förbinder man sig att följa den policy som ackrediteringsföretagen sätter upp.

Om ni inte är ackrediterade kan de kunder samarbetspartner ni har, som är ackrediterade, kräva att ni följer deras policy i dessa frågor för att de inte skall utsättas för kritik eller avregistrering av ackrediteringsorganisationerna.

Om ni har privatpersoner som kunder och de får reda på att ni annonserar på Flashback är risken att ni förlorar dessa kunder.

Vi ber er därför att se över er policy gällande att annonsera på Flashback. Vi ser fram emot att ni hjälper till att stävja det avskyvärda som varje sekund på dygnet tillåts ske på Flashback.

Vänligen
/SIG-gruppen

Ovanstående mejl kommer också få samma text fast på Engelska i samma mejl. Detta för att man skall slippa gissa vad för språk mottagaren talar.

 

Om det blir negativt svar på första mejlet skickas detta, alternativt skickas bara detta:

Hej!

Vi ser att ni annonserar på forumet www.flashback.org (Flashback).

Vi förstår att detta måste vara ett misstag eftersom forumet tillåter aktiviteter som inte är rumsrent eller som inte kan tillåtas om ett företag exempelvis är ackrediterat hos något ackrediteringsföretag. Vid ackreditering förbinder man sig att följa den policy som ackrediteringsföretagen sätter upp.

Om ni inte är ackrediterade kan de kunder samarbetspartner ni har, som är ackrediterade, kräva att ni följer deras policy i dessa frågor för att de inte skall utsättas för kritik eller avregistrering av ackrediteringsorganisationerna.

Om ni har privatpersoner som kunder och de får reda på att ni annonserar på Flashback är risken att ni förlorar dessa kunder.

Vi ber er därför att se över er policy gällande att annonsera på Flashback. Vi ser fram emot att ni hjälper till att stävja det avskyvärda som varje sekund på dygnet tillåts ske på Flashback.

För att tydliggöra problemet kommer vi att delge ert svar till alla större platser på nätet som det annonseras så att även de får ta del av det motstånd som finns mot avskyvärdheter på nätet. Om ni inte önskar svara kommer även detta att delges samma annonsplatser för även ett ickesvar kan väga tungt att väcka annonsörer till att agera.

Några avskyvärdheter som ovetandes stöds av de som annonserar på Flashback:

 • Övergrepp på barn
  • Man tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.
  • Man tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.
  • En del av dem som delger sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.
  • En del berättar att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.
  • Det finns de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.
  • Man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.
  • Flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.
 • Drogromantik
  • Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.
  • Flashbacks ledning i form av en moderator deltar  med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.
  • Ett stort antal av de som åtalats för drogbrott blir Flashback omnämnt i utredningsmaterialet och/eller i domar som där det började.
  • Flashback tillåter drogannonser på sitt forum.
  • En av de drogföretag som tillåts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.
 • Hängas ut
  • I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
  • Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.
 • Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

  • På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för  Flashback, de låter allt stå kvar, inget tas bort.
 • Kvinnoförakt
  • Kvinnoföraktet genomsyrar hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.
 • Skändningar
  • Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.
  • Den mördade flickan Engla har ett antal egna trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.
  • Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.
 • Funktionsnedsatta
  • Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.
 • Självmord
  • Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet: de uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.
 • Planering och genomförandet av brott
  • I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.
 • Rasism
  • Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.
 • Djur
  • Det skrivs en del om djur på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om.

Flashback förbjöds 2002
I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Flashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits. Det vill säga att Jan Axelsson är i princip skyldig skattebetalarna mer pengar än värdet av all olja i nordatlanten.

Mer
Vill du läser mer i detalj om det avskyvärda som sker så kan det göras här (vi varnar för mycket vidrigt innehåll).

Vad göra
Ingen normal människa kan tycka exemplen ovan är ok. Om någon tycker det är ok kan man inte vara fullt frisk.
Det är en sådan plats ni annonserar på. Tycker ni det är OK? Vad säger era samarbetspartners om att ni annonserar på Flashback?
Tänk ut ert svar omsorgsfullt för fler kommer att få läsa svaret för att hjälpa till med att få bort detta vidriga från nätet.

/SIG-gruppen

Finns det förslag på hur mejlen skall utformas är det ok att posta förslagen i kommentarsfältet.
Mejlet skall också finnas på Engelska.

/SIG-Gruppen

 

 

 

Flashback – vägrar ta bort något, hur gör andra

Vägrar ta bort

Flashback vägrar ta bort ”Falsk ryktesspridning”, ”Uppvigling”, ”organisering av brottslig verksamhet”, ”Hot och personangrepp”, ”Skyddade personuppgifter” om man inte heter Jan Axelsson förstås och sådant som uthängda och förtalade ber om. Vi har uppeppade gånger bett dem radera sådant som inte är tillåtet enligt Flashbacks regler utan framgång. De svarar bara väldigt nedsättande vid sådana frågor och ”pratar bort” att det finns stöd i reglerna för vad vi vill. För övrigt märkligt att människor som i övrigt kan vara riktigt trevliga privat låter sig bli sådana jävla svin som moderatorer. De säljer helt enkelt sin själ för att få lysa lite aningen extra över de vanliga postarna, sjukt!

Hur gör de andra forumen

De andra större forumen i Sverige har valt att lyssna på de som blir omtalade på forumen. En gammal gubbe har seglat runt på alla forum och rutinmässigt postat hörsägen om oss i stor omfattning. När vi kontaktar moderatorer på dessa forum, efter hand som vi upptäcker det, tas allt bort så gott som direkt utan några diskussioner. Faktiskt är det så att det blir bara ett PM utan svar men ganska snart tas det bort fortfarande utan svar. Väldigt bra och omtänksamt om medmänniskor.

SweClockers tar det ett steg längre

SweClockers har under många år varit Sveriges största forum. Där inne finns en god atmosfär, utan att vara mesiga hålls forumet i god ordning. Det gemensamma för deltagarna är datorn. Ibland kan det dock dyka upp konton med andra tankar. Ett sådant konto började sälja prylar genom deras försäljningsdel. Några andra medlemmar uppmärksammade att detta är samma person som blåst en massa folk på olika försäljningssajter. Diskussionen började om hur de skall få stopp på lurendrejeriet och  hur de skall få tag i hans ip-nummer. Man funderade också på att hänga ut honom och lite annat. Då plötsligt gick Andreas Dimestam, en av åtta i SweClockers redaktion, in i tråden och postade detta:

Förutom att sätta stopp för en möjlig uthängning och PUL-brott erbjuder redaktionen genom honom att hjälpa till i en eventuell polisutredning. Moderatorer på Flashback, ser ni skillnaden mellan en omtänksam hantering av frågan mot er dåliga attityd mot oskyldigt drabbade människor i er hantering?

Lysande stjärna och en dypöl

SweClockers lyser klart på stjärnhimlen medan Flashback ligger djupt nedborrad i de misslyckade attitydernas dypöl.

Vi utser härmed SweClockers redaktion till våra hjältar!

REDAKTIONEN

 

 

 

Det går att hitta er det är bara en fråga om tid

Nedladdning av barnporr

I Sverige sägs det att vi har personer med pedofil läggning som kan räknas i ett par hundra tusen. Men det är en försvinnade liten del av dessa som är utövande pedofiler. De flesta tar sitt ansvar och avstår från att utöva läggningen, heder till er. Men det finns en lite kärna som inte har några spärrar och både våldtar barn och laddar ner barnporr. Detta är i allra högsta grad både olagligt och avskyvärt.

Gör det anonymt

Denna lilla grupp av samvetslösa pedofiler sitter i timmar framför datorn varje dag och anonymt laddar ner barnporr. Ingen ser dem, ingen får reda på det. De kan i lugn och ro sitta och begå dessa brott mot våra barn. Men, ingenting kan vara mer fel. De kan visst hittas och det handlar inte om raketforskning i svårighetsgrad.

En grupp Svenska och Norska journalister

En grupp helt vanliga journalister från Sverige och Norge har grävt fram runt 200 personer som laddat ner barnporr. En del av barnen var så unga som 5-6 år som deltog i filmerna. Så här gick det till:

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/206120

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/206121

Lågprioriterat brott

Denna form av brott prioriteras inte högt av polisen eller ens lagskrivningen. Det är sällan rättsväsendet gräver i sådant här men dessa journalister gör det. Trots att dessa brott inte är vårt arbetsområde att skriva om tycker vi det är viktigt att det görs och från vår sida är det minst lika viktigt hur journalisterna gjorde för att hitta dem, det är därför vi visar upp dessa klipp. Vi vill visa det faktum att förr eller senare kan vilken anonym som helst hittas, det är bara en fråga om lite jobb och en gnutta tid.

 

Källa: Aftonbladet

REDAKTIONEN

 

 

ANNONSER – HOBBEX Har svarat 1

Annonserar på Flashback

Öppet svar genom Facebook (vi publicerar inte mejl):


Hej!

Tack för att du hör av dig och har åsikter.
Vi har annonser på väldigt många ställen och ibland slinker sidor som inte borde vara med igenom.
Vi kommer att se över vår annonsering och göra de åtgärder som behövs.

MVH
Hobbex


Seriöst och bra får vi säga.

SIG-Gruppen
Annonsavdelningnen

 

 

Annonskampanj – En hjälte

En medlem

En av våra medlemmar jobbar nära nog endast mot annonsörer på Flashback. Medlemmen är noggrann och effektiv, denne går framåt hela tiden, lugnt och försiktigt, inga hinder är för svåra. Medlemmen får ta mycket stryk av vissa annonsörer men det bekommer inte hen alls. Kontakter med annonsörerna pågår hela tiden med jämna mellanrum, dag efter dag, vecka efter vecka året om.

Inte vem som helst

Vem som helst kan inte sitta med detta. Jobbet är oerhört tungt och kräver sin man. En ”vanlig dödlig” hade gett upp för länge sedan men inte vår medlem för det är inte vem som helst. Medlemmen är försedd med ovanligt ”tjock hud” som tål det mesta. Vi kommer inte att gå ut med personens identitet för det är en person som inte har något alias eller är på nätet som sig själv. Inte ens de andra medlemmarna i vår grupp känner till vem detta är. Sanningen är att ingen i gruppen känner till de andra och vilka de är. De känner inte ens till hur många vi är i gruppen.

Resultatet

Det viktigaste är inte alla goda egenskaper. Det viktiga är resultatet och här är en person som verkligen levererar. Här nedan visar vi ett på måfå utvalt axplock av årens imponerande resultat som, enligt våra beräkningar, kostat Flashback Media Group (FMG) flera miljoner i uteblivna inkomster:

Hei xxxxxxx,

Takk for din email.
Dette er en side vi tar avstand fra, så jeg vet ikke hva som har skjedd her. Jeg skal be vår markedsavdeling undersøke det nærmere.
Du er velkommen til å kontakte oss igjen om du har andra frågor.

Kind regards,
xxxxxx – Customer Support @ xxxxxx

 

Hej xxxxxxxx,
Tack för att du kontaktat oss.
Vi uppskattar din åsikt och vill absolut inte associera oss med sådana webbsidor.
xxxx xxxx sträver efter att behålla sitt rykte som en etisk och samhällsansvarig verksamhet och därför har vi vidarebefordrat ditt mejl till vår marknadsavdelning.
De ska granska Flashback noggrant och överväga vårt förhållande till denna sida på nytt. De ska besvara dig när de har fattat ett beslut.
Tack igen för att du har påpekat sidan för oss. Vi var egentligen inte medvetna om den.
Om det är något annat som du undrar om så är du varmt välkommen att höra av dig.

Med vänliga hälsningar,
xxxxx
xxxxx xxxxx svenska kundtjänst

 

From: xxxx xxxxx
Sent: Wednesday, February 05, 2xxx7:02 PM
Subject: Ang. Flashback annonsering
Hej xxxxxxxx,
Tack för ditt mail och ditt meddelande på Facebook där du uppmärksammade oss om detta. Vi håller på att undersöka detta närmare och återkommer snarast.
Med vänlig hälsning,
xxxx xxxxx

 

 

Hej xxxxxxxxxxxxxx,

Tack för ditt mail angående detta. Jag vill informera dig om att jag har vidarebefodrat detta mail till relevant avdelning. Vi tackar för detta uppmärksammande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss igen.

Med vänliga hälsningar,
xxxxxxxxxxx

 

Jag har betalat 16.000kr för en miljon visningar.
Kommer aldrig mer köpa reklam någonstans förrän  man vet vad det ger… hade jag vart smart hade jag kunnat ställa lite frågor osv men jag har aldrig köpt reklam förr så jag visste inte vad jag skulle fråga . Jag tänkte det blir säkert bra.

 

Hej xxxxxxxxxxxx,

Tack för ditt email och tack för att du uppmärksammade detta. Vi har nu stängt av detta konto. Kontakta oss gärna igen om du har några fler frågor.

Med vänlig hälsning,

xxxxxxx

 

Hej Xxxxxxxxxxxx,

Swedish Match har givetvis aldrig köpt annonsplats på det angivna webbplatsen. Däremot händer det emellanåt att oseriösa så kallade nätbutiker i strid mot gällande lagar och regler använder sig av våra varumärken för att ge legitimitet till sin egen verksamhet. Det är mycket beklagligt och vi ser mycket allvarligt på dessa händelser. Vi har agerat mot denna annons och beordrat företrädare för det angivna företaget att omedelbart plocka ned bannern och enligt uppgift ska den nu vara borta.

Tack för din uppmärksamhet!

Med vänlig hälsning,

xxxx xxxxxxxx

 

Mycket gott resultat

Denna verksamhet ar gett mycket gott resultat så detta skall fortsätta och vi skall öka takten. Vi kommer också att införa ett nytt mål att påverka som kan göra skillnad. Mer om det senare.

 

REDAKTIONEN

 

 

 

Annonskampanj – SIG-gruppen

Lever på annonser

Flashback lever på sina annonser, utan annonsintäkter inget forum. Så enkelt är det. De som annonserar där är nästan bara spelbolag alla andra har flytt forumet efter att de varit uppvaktade av en SIG-medlem. Tyvärr fylls utrymmet ut efter de som flytt av mer spelannonser och det tänker vi råda bot på.

Annonskampanj

För att få också spelsajter att sluta annonsera på Flashback avser vi inleda en särskild ”annonskampanj” mot dessa under senvinter/vår. Efter den kampanjen kommer vi att sätta in mer resurser mot annonsörerna på obestämd tid framöver. Vi kommer att utveckla datorprogram som automatiskt, dygnet runt, läser av annonsörerna och automatiskt skickar ut mejl till dem om att sluta stödja en nätplats som låter kriminella hålla på med sin verksamhet. Bland annat tillåter man utövande pedofiler dela med sig av hur de får tag i barn, man tillåter diskussioner om narkotika och därmed också handel med preparaten, man tillåter folk att posta bilder på utvecklingsstörda för att tillsammans skriva negativt om dessa, man tillåter folk att måla döda barn som clowner och man tillåter folk att baktala andra till svåra problem för de baktalade.

Policys

Seriösa företag har policys mot att bli beblandad av det som sker på Flashback. Deras kundkretsar tål inte den formen av publiceringar. De som har sådana policys drar omedelbart tillbaka annonser om de finns på Flashback. Sådana policys går i flera led, bla finns det företag som sköter om annonseringar åt företag med policys mot det som sker på Flashback och de måste också följa deras kunds policy annars tvingas kunden lämna dem till förmån för någon annan. Om företaget också är ackrediterat i någon kvalitétsinrättning, som bla ISO, är alla led tvungna att följa policys som bara ett enda företag om de vill behålla sin ackreditering. Kunder och leverantörer som omfattas av denna formen av kvalitetsstyrning kräver sådan ackreditering av varandra för att de skall kunna ingå affärsavtal. Detta vapen är alltså ren dynamit mot Flashback.

Få bort Flashback

Vi har ryktet om oss att vilja få bort Flashback, det är helt fel! Vårt mål är att få bort förtal och andra folksrättsliga brott från Flashback enligt FN:s och EU:s deklarationer om mänskliga rättigheter där vi ser Artikel 12 som särskilt viktig:

Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Den sista meningen i artikel 12 gör också att vi i vårt arbete mot brott på nätet också avkräver vårt rättsväsende att börja följa deklarationerna om mänskliga rättigheter, vilket de inte gör idag.

REDAKTIONEN

 

 

 

I folkets intresse ©