Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
14 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

♦ admin

Uppgifter

Jan Axelsson

Personuppgifter
Flashback, administratör, ägare

FÖRKLARING

Namnen som skrivs ut kan vara hela namnet, förnamnet, efternamnet eller kombinationer av dem och väljs slumpvis. Ovanliga namn skrivs inte ut.

Stjärnorna är 5 för förnamnet och 11 för efternamnet men det kan variera. Om bokstäver bytts ut mot stjärnor stämmer oftast inte antal stjärnor med utbytta bokstäver.

Platsen för sin verksamhet är oftast Flashback  men det kan också vara på flera platser som skrivs ut som ”Internet” eller olika bloggar och skrivs då ut som ”Bloggar”.

Ibland kan man se att de har 0 poster. Det innebär att alla poster är raderade. De raderas ofta om det pågått narkotikaaffärer och om det är en ökänd stalker tillika forumförstörare som postat.

PRESENTATIONSPOLICY

De alias som vi presenterar vet vi vilka det är med olika grad av bevisning. Bevisningen kan vara allt från absolut sant till att vi bara vet vem det är.

Tidigare har vi lagt ut bara de vi har en absolut bevisning för men numera lägger vi ut alla vi vet vilka de är.

Vi har tagit beslutet att inte lägga ut personuppgifter möjligen kan offentliga personer läggas ut. Orsaken är flera:

 

1. Flera av de vi hittat har postat känsliga uppgifter om sig själva och ibland om sina nära och kära.

2. Det diskuteras att även de med utgivningsbevis skall omfattas av nya BBS-lagen.

3. Genom att inte lägga ut personuppgifter kan vi lägga ut fler av de vi hittat

4. Om vi lägger ut personuppgifter kan vi inte skriva om vad de gjort. Även om det är sant eller de själva skriver om det kan det innebära förtal. Genom att inte lägga ut deras personuppgifter kan vi fritt skriva om dem.

Vi har tidigare lämnat ut uppgifter om alias till polisen och skatteverket, det kommer vi fortsätta med när det efterfrågas. Till idag (2018-03-12) har vi lämnat ut ID för 18 alias.

De alias som lägger ut våra eller andras personuppgifter på nätet kommer vi att visa personuppgifterna för.

 

Fler presenterade här

 •   
 •   

5 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Hmm undrar lite om vad som gör att Angela Maccarone är Brittiska?
  Vad binder Jan Axelssons så kallade flickvän till Storbritannien? Och hur pass starka är dessa uppgifter?

  Personligheten Jan Axelsson gillar uppenbart att utnyttja yttrandefriheten och samtidigt strypa dess värden i grunden. Att lämna felaktiga eller vilseledande uppgifter förefaller inte alls vara främmande. Att vara tillsammans med någon ”Brittiska” som enligt flera artiklar är tyska och lesbisk. man kan ha vilka preferenser man vill men just kombinationen av dessa är lite ovanlig och udda, normalt utan intresse
  https://en.wikipedia.org/wiki/Angelina_Maccarone

  Att regissera avledningsmanövrer skulle jag nog gissa på kan ligga nära Jan Axelsson liksom i delade ekonomiska intressen är svårt att utesluta. Jans egna drömmar om att vara journalist och komma med avslöjande bilder andra inte kan ligger heller inte så långt borta.

  kan gott tänka mig att partnerskapet har en rent ekonomisk karaktär, eller passar någonstans i personens-företagets yttre föresvävande och inte alls behöver vara någon romantiskt förhållande. En massa adresser till kontorshotell i USA och England visar på någon som gärna manipulerar roten till hela bilden av vad yttrandefriheten betyder när det gäller pålitlighet. Man ska nog inte ta Jan Axelssons egna påståenden alltför allvarligt. Han verkar dock vara ganska paranoid inför att namnet flashback faktiskt betyder något annat i världen än ett forum i Sverige. Flashback verkar för denna personlighet betyda att sprida en post hallucinativ målbild av betydelsen genom att strypa den beskrivande bredden.

    [CITERA]

 2. Spåman:
  Du har helt rätt i allt du skriver men vad det gäller Angelina är det inte den tyska varianten som är den Angelina vi menar. Detta är en helt annan person som också är delägare i Flashback:
  https://site2corp.com/uk/angelina-maccarone

    [CITERA]

 3. Fullt möjligt att det kan vara två olika Angelina Maccarone. Därför undrar jag vad som finns för stöd för att det verkligen är så…

  Den Angela Maccarone som ni hänvisar till är född i augusti 1965 vilket förutom namnet också stämmer väl överens med den tyska Angela Maccarone (21 augusti 1965) Gissar att hon inte är skriven i Stockholm eller Storbritannien på andra ställen än i dessa handlingar vilka i sak inte bevisar någonting, förutom att någon registrerat namnet i samband med att företaget aktiviteter i Stockholm vilket inte krävde någon legitimering såvitt det framgår, däremot måhända en verifiering av adressen på sin höjd. Vad finns det som talar för att det finns en Angela Maccarone med dessa födelsedata i UK eller i Sverige?

    [CITERA]

 4. Skapa Skal:
  Fullt möjligt att det kan vara två olika Angelina Maccarone. Därför undrar jag vad som finns för stöd för att det verkligen är så…

  Den Angela Maccarone som ni hänvisar till är född i augusti 1965 vilket förutom namnet också stämmer väl överens med den tyska Angela Maccarone (21 augusti 1965) Gissar att hon inte är skriven i Stockholm eller Storbritannien på andra ställen än i dessa handlingar vilka i sak inte bevisar någonting, förutom att någon registrerat namnet i samband med att företaget aktiviteter i Stockholm vilket inte krävde någon legitimering såvitt det framgår, däremot måhända en verifiering av adressen på sin höjd. Vad finns det som talar för att det finns en Angela Maccarone med dessa födelsedata i UK eller i Sverige?

  Hon är skriven på det engelska Flashback. Huruvida de kräver legitimering vet vi inte. I de handlingarna, de senaste från 2016, står det att hon bor i Stockholm. Den Tyska Angelina bor i Tyskland.
  Att man skulle hitta på namnet Angelina och att hon för övrigt inte finns tror vi inte är möjligt. Att det skulle vara den Tyskan man ljuger om att hon är brittiska osv, låter inte alls rimligt förutom att hon också föredrar kvinnor som partner.
  Läs mer här Flashback – Angelina Maccarone

    [CITERA]

 5. Den tyska Angelina Maccarone är inte bara lesbisk hon är också filmskapare och gjort ett antal filmer med homosexuellt tema, bland annat den väldigt bra filmen Fremde Haut som handlar om en lesbisk flykting i Tyskland som klär sig som en man och utger sig för att vara en man.

  Det är inte samma Angelina Maccarone som är kopplad till Flashback, det vet jag eftersom jag har 100% konfirmering på det via samtal med personen ifråga.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!


OBS
Kommentarer om Flashback som inte passar under denna artikel postas under knappen "OM FLASHBACK" till höger i den blå menyn. Vi uppskattar att ni uppmärksammar detta.