Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
11 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

♦ ÅnkelGunnar

Uppgifter

Martin ***********
Personuppgifter
Flashback, fd moderator

FÖRKLARING

Namnen som skrivs ut kan vara hela namnet, förnamnet, efternamnet eller kombinationer av dem och väljs slumpvis. Ovanliga namn skrivs inte ut.

Stjärnorna är 5 för förnamnet och 11 för efternamnet men det kan variera. Om bokstäver bytts ut mot stjärnor stämmer oftast inte antal stjärnor med utbytta bokstäver.

Platsen för sin verksamhet är oftast Flashback  men det kan också vara på flera platser som skrivs ut som ”Internet” eller olika bloggar och skrivs då ut som ”Bloggar”.

Ibland kan man se att de har 0 poster. Det innebär att alla poster är raderade. De raderas ofta om det pågått narkotikaaffärer och om det är en ökänd stalker tillika forumförstörare som postat.

PRESENTATIONSPOLICY

De alias som vi presenterar vet vi vilka det är med olika grad av bevisning. Bevisningen kan vara allt från absolut sant till att vi bara vet vem det är.

Tidigare har vi lagt ut bara de vi har en absolut bevisning för men numera lägger vi ut alla vi vet vilka de är.

Vi har tagit beslutet att inte lägga ut personuppgifter möjligen kan offentliga personer läggas ut. Orsaken är flera:

 

1. Flera av de vi hittat har postat känsliga uppgifter om sig själva och ibland om sina nära och kära.

2. Det diskuteras att även de med utgivningsbevis skall omfattas av nya BBS-lagen.

3. Genom att inte lägga ut personuppgifter kan vi lägga ut fler av de vi hittat

4. Om vi lägger ut personuppgifter kan vi inte skriva om vad de gjort. Även om det är sant eller de själva skriver om det kan det innebära förtal. Genom att inte lägga ut deras personuppgifter kan vi fritt skriva om dem.

Vi har tidigare lämnat ut uppgifter om alias till polisen och skatteverket, det kommer vi fortsätta med när det efterfrågas. Till idag (2018-03-12) har vi lämnat ut ID för 18 alias.

De alias som lägger ut våra eller andras personuppgifter på nätet kommer vi att visa personuppgifterna för.

 

Fler presenterade här

 •   
 •   

30 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Ånkelgunnar har på sina andra aliasnickar inne på Flashback nämnt utomstående personers uppgifter som består av personernas riktiga namn .Speciellt inne på en av diskussionstrådarna som handlar om ***********. och även på trådar som handlar om Skelettkvinnan.

    [CITERA]

 2. Fy fan en sådan grej!
  Ni har tagit ÅnkelGunnar, första klassens bråkstake. Han är verkligen kaxig men kanske inte längre nu när ni dragit byxorna av honom.

  Jag har aldrig gillat er men efter detta får jag kanske tänka om….

    [CITERA]

 3. Härligt avslöjande! Synd bara att ni inte visar vem det är men det kommer hoppas jag.
  Jag har en del otalt med ÅG, skulle verkligen vilja tala med honom!!!

    [CITERA]

 4. Malmoe:
  Härligt avslöjande! Synd bara att ni inte visar vem det är men det kommer hoppas jag.
  Jag har en del otalt med ÅG, skulle verkligen vilja tala med honom!!!

  Det är för de som har ”otalt” med honom som gör att vi inte visar hans personuppgifter…ännu.

    [CITERA]

 5. Han bannlyser de medlemmar som har riktat hård kritik mot att man låter oseriösa diskusiionstrådar och stortroll som retar upp folk vara kvar på forumet

    [CITERA]

 6. Och det stämmer helt till fullo att det finns många som har något otalt med trollkramaren ÅnkelGunnar,många anser att han är ett vidrigt svin som är expert på att dra igång bråk.

    [CITERA]

 7. Flashback Forum utlovar endast Yttrandefrihet men Ni utlovar också konsekvenser genom att ”tillhandahålla länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas med av Er tillägg: i vissa fall endast personuppgifter på offentliga personer, av media och moderatorer på Flashback.
  ML är att beakta offentlig person med synnerligen stark anknytning och dagliga uppdrag åt kommuner och benämnda etablerade media, samtidigt som han härjar i Flashback under alias ÅnkelGunnar och härjar under flera andra alias i så ock andra It Forum och Ni har med insikt i de facto dessutom fattat beslut att ”visa en enastående hänsyn till idioten för närvarande”!

  Alias OnkelGunnar är ML och fråga som hundratals av honom med falska uppgifter anstiftan i Flashback och i övriga It forum meddebattörer grovt vanärade förtal, hot och fullföljda vasinnesdåd ger vid namgivande av ML – OnkelGunnar – möjligtvis svar om han har stöd och begår ogentligheterna på uppdrag av likasinnade inom benämnda, etablerade medier.
  Avseende Ert arbete med att motverka näthat och hatsajter har i Sverige Lagar stiftat stöd att namnge så ock näthataren ML, alias OnkelGunnar, och sannolikt kommer både I Folkets Intresse debattörer och i andra It forum inkluderande Flashbackdebattörer att häpna.

  I Folkets Intresse kan förvisso precis som övriga befolkningen känna rädsla att uppvisa civilkurage ty oundviklig konsekvens är mediadrev, som är i Sverige sista form av dödsstraff av advokat de Basso publicerat i Dagens Juridik under rubrik:
  Mediedrev är vår sista form av dödsstraff – hög tid att lagstiftaren och domstolarna agerar”
  http://www.dagensjuridik.se/2015/12/debatt-sargon-de-basso-mediedrev
  Mvh/Thérèse Angélique med Pro bono Team.

    [CITERA]

 8. Thérèse Angélique.:
  Flashback Forum utlovar endast Yttrandefrihet men Ni utlovar också konsekvenser genom att ”tillhandahålla länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas med av Er tillägg: i vissa fall endast personuppgifter på offentliga personer, av media och moderatorer på Flashback.
  ML är att beakta offentlig person med synnerligen stark anknytning och dagliga uppdrag åt kommuner och benämnda etablerade media, samtidigt som han härjar i Flashback under alias ÅnkelGunnar och härjar under flera andra alias i så ock andraIt Forum och Ni har med insikt i de facto dessutom fattat beslut att ”visa en enastående hänsyn till idioten för närvarande”!

  Alias OnkelGunnar är ML och fråga som hundratals av honom med falska uppgifter anstiftan i Flashback och i övriga It forum meddebattörer grovt vanärade förtal, hot och fullföljda vasinnesdåd ger vid namgivande av ML – OnkelGunnar – möjligtvis svar om han har stöd och begår ogentligheterna på uppdrag av likasinnade inom benämnda, etablerade medier.
  Avseende Ert arbete med att motverka näthat och hatsajter har i Sverige Lagar stiftat stöd att namnge så ock näthataren ML, alias OnkelGunnar, och sannolikt kommer både I Folkets Intresse debattörer och i andra It forum inkluderande Flashbackdebattörer att häpna.

  I Folkets Intresse kan förvisso precis som övriga befolkningen känna rädsla att uppvisacivilkurage ty oundviklig konsekvens är mediadrev, som är i Sverige sista form av dödsstraff av advokat de Basso publicerat i Dagens Juridik under rubrik:Mediedrev är vår sista form av dödsstraff – hög tid att lagstiftaren och domstolarna agerar”
  http://www.dagensjuridik.se/2015/12/debatt-sargon-de-basso-mediedrev
  Mvh/Thérèse Angélique med Pro bono Team.

  Ja, du har rätt folk kommer att häpna när de ser vem ÅnkelGunnar är.
  Det finns fler än den anledning vi nämnt till att inte visa hans verkliga id just nu.

    [CITERA]

 9. Varför kan ni inte avslöja hans andra nick på Flashback?

    [CITERA]

 10. Carl Carlsson:
  Varför kan ni inte avslöja hans andra nick på Flashback?

  Det kanske vi gjort…

    [CITERA]

 11. Nu har jag noga granskat allt som skrivits om honom här. Jag chansar på ”Kamelfittan”! Har han fler? 🙂

    [CITERA]

 12. Carl Carlsson:
  Nu har jag noga granskat allt som skrivits om honom här. Jag chansar på ”Kamelfittan”! Har han fler?

  Kamelfittan är en kvinna som bor i Göteborg och som vi vet vem det är.
  ÅnkelGunnar har flera olika alias på Flashback och vi känner till alla men alla är inte presenterade. Vi vill för övrigt inte vara med på gissningslekar.

    [CITERA]

 13. Till Carl Carlsson! ÅnkelGunnar gömmer sig bakom nickarna 77-01-01-2903 och Dafuq .Ånkelgunnar har nog flera multipla trollkonton på Flashback som backar upp hans diskussioner och häcklar alla som har framfört kritik mot Flashback Forum och bannlyser de medlemmar som har klagomål och synpunkter på modereringen och han bannlyser alla som är kritisk till att moderatorerna vägrar att ta bort trådar och inlägg som bryter mot reglerna och svensk lag ,samt att ÅnkelGunnar och andra moderatorer låter alla ämnestrådar och inlägg som syftar på att häckla andra personer vara kvar. Att flashbacks regler 1.07 som gäller multipla konton inte efterlevs har vi sett bevis för, för man har låtit flera troll registrera extrakonton/multipla trollkonton trots att man har regler som säger att man enbart få inneha högst 1 användarkonto per person.

    [CITERA]

 14. Till Carl Carlsson! Flashbackanvändaren ” Kamelfittan” var en av 3 flashbackanvändarkonton som angrep Skelettkvinnan och hennes familj.Sen deltog även Flashbackanvändarkontona”Wildis” och ”Miss Magoo” samt”PulverHenke” i påhoppen mot Skelettkvinnan.Men det är inte ÅnkelGunnar som är innehavare av dessa trollkonton.Flashbackanvändarkontona ”Kamelfittan”och ”Wildis” uppges vara bosatta i Göteborg.”PulverHenke” uppges vara bosatt i Stenungsund och ”Miss Magoo” uppges vara bosatt i Kristianstad. Moderatorkontot ”ÅnkelGunnar”uppges vara bosatt i Malmö.

    [CITERA]

 15. Spion:
  Till Carl Carlsson! Flashbackanvändaren ” Kamelfittan” var en av 3 flashbackanvändarkonton som angrep Skelettkvinnan och hennes familj.Sen deltog även Flashbackanvändarkontona”Wildis” och ”Miss Magoo” samt”PulverHenke” i påhoppen mot Skelettkvinnan.Men det är inte ÅnkelGunnar som är innehavare av dessa trollkonton.Flashbackanvändarkontona ”Kamelfittan”och ”Wildis” uppges vara bosatta i Göteborg.”PulverHenke” uppges vara bosatt i Stenungsund och ”Miss Magoo” uppges vara bosatt i Kristianstad. Moderatorkontot ”ÅnkelGunnar”uppges vara bosatt i Malmö.

  Wildis bor i norrland

    [CITERA]

 16. Tack för info, Spion!

    [CITERA]

 17. Kamelfittan är en nolla i sammanhanget och kom efter att jag hade friats in i tråden och var allmänt grinig och försökte provocera. Vi finner henne av lägre intresse än övriga som faktiskt var ordentligt otrevliga.

  De vi har som måltavlor skall få sitt straff och de skall ångra djupt vad de gjorde när jag är klar med dem.

    [CITERA]

 18. Hur hittar man en bild på han då?

  Har ni lyckats avslöja identiteten på vf som är moderator?

    [CITERA]

 19. Hej:
  Hur hittar man en bild på han då?

  Har ni lyckats avslöja identiteten på vf som är moderator?

  Hackare lyckades få tag på Flashbacks lösenord och såg att samma lösenord för flera personer användes på andra platser. Bla använde ÅnkelGunnar samma lösenord på Facebook. Det var där de kopierade bilden. Vi har den bilden och en bild på en annan Flashbackanvändare som en av våra läsare gav oss namnet på, det är absolut samma person.

  Vi kommenterar aldrig vilka vi letar efter. Kan bara säga att vf kommer att presenteras när tiden är mogen för det.

    [CITERA]

 20. Är ÅnkelGunnar samma person som Martinator?

    [CITERA]

 21. Svampglass:
  Är ÅnkelGunnar samma person som Martinator?

  Vi kommenterar aldrig gissningar!

    [CITERA]

 22. REDAKTIONEN: Hackare lyckades få tag på Flashbacks lösenord och såg att samma lösenord för flera personer användes på andra platser. Bla använde ÅnkelGunnar samma lösenord på Facebook. Det var där de kopierade bilden. Vi har den bilden och en bild på en annan Flashbackanvändare som en av våra läsare gav oss namnet på, det är absolut samma person.

  Vi kommenterar aldrig vilka vi letar efter. Kan bara säga att vf kommer att presenteras när tiden är mogen för det.

  En fråga på det, du har väldigt bra koll på Flashback. Om vi leker med tanken, är Flashback ett svårt forum att hacka? Om man anlitar säg 200 kineser för en summa peng och låter dem sköta hacking? 😀

    [CITERA]

 23. Svampglass:
  Är ÅnkelGunnar samma person som Martinator?

  Där satt den! 😉

    [CITERA]

 24. Hej: En fråga på det, du har väldigt bra koll på Flashback. Om vi leker med tanken, är Flashback ett svårt forum att hacka? Om man anlitar säg 200 kineser för en summa peng och låter dem sköta hacking?

  Flashback bygger på gammal vBulletin-forum. Flashback var förut full av dålig kod och svagheter. De har rättat till en del av dem men vi skulle nog gissa på att det inte är svårt att hacka Flashback. Det är dock inget vi rekommenderar.

    [CITERA]

 25. Carl Carlsson: Där satt den!

  Det kan man aldrig veta….

    [CITERA]

 26. REDAKTIONEN: Flashback bygger på gammal vBulletin-forum. Flashback var förut full av dålig kod och svagheter. De har rättat till en del av dem men vi skulle nog gissa på att det inte är svårt att hacka Flashback. Det är dock inget vi rekommenderar.”

  Får man fråga varför? Visst är det ett brott men?

    [CITERA]

 27. Galli: Får man fråga varför? Visst är det ett brott men?

  Det är ett brott och det är inget vi vill rekommendera. Men vi skulle inte bli ledsna om ”någon” gjorde det.

    [CITERA]

 28. Ryska trollhackare skulle nog gärna hacka ned Flashback till ett billigare pris än kineser,
  men att anlita hackare är olagligt , Vill man få bort forumet så är det bättre att man gör det på laglig väg via anmälan till lämnplig myndighet.

    [CITERA]

 29. Helena:
  Kamelfittan är en nolla i sammanhanget och kom efter att jag hade friats in i tråden och var allmänt grinig och försökte provocera. Vi finner henne av lägre intresse än övriga som faktiskt var ordentligt otrevliga. Då kan jag utgå ifrån att straffet är att dessa persoer blir anmäld och sen blir föremål för rättslig utredning.

  De vi har som måltavlor skall få sitt straff och de skall ångra djupt vad de gjorde när jag är klar med dem.

    [CITERA]

 30. Tyvärr finns idag ingen lämplig myndighet. Men vi får se om nya lagstiftningen kommer råda bota på det. Jag tror inte det men vi får hålla tummarna.

  Vill man få något gjort i det här skitlandet så får man göra det själv.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!


OBS
Kommentarer om Flashback som inte passar under denna artikel postas under knappen "OM FLASHBACK" till höger i den blå menyn. Vi uppskattar att ni uppmärksammar detta.