Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
21 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

♦ Hamilkar

Uppgifter

Jan Böhme

Personuppgifter
Flashback, moderator, Flashbacks ansikte utåt

FÖRKLARING

Namnen som skrivs ut kan vara hela namnet, förnamnet, efternamnet eller kombinationer av dem och väljs slumpvis. Ovanliga namn skrivs inte ut.

Stjärnorna är 5 för förnamnet och 11 för efternamnet men det kan variera. Om bokstäver bytts ut mot stjärnor stämmer oftast inte antal stjärnor med utbytta bokstäver.

Platsen för sin verksamhet är oftast Flashback  men det kan också vara på flera platser som skrivs ut som ”Internet” eller olika bloggar och skrivs då ut som ”Bloggar”.

Ibland kan man se att de har 0 poster. Det innebär att alla poster är raderade. De raderas ofta om det pågått narkotikaaffärer och om det är en ökänd stalker tillika forumförstörare som postat.

PRESENTATIONSPOLICY

De alias som vi presenterar vet vi vilka det är med olika grad av bevisning. Bevisningen kan vara allt från absolut sant till att vi bara vet vem det är.

Tidigare har vi lagt ut bara de vi har en absolut bevisning för men numera lägger vi ut alla vi vet vilka de är.

Vi har tagit beslutet att inte lägga ut personuppgifter möjligen kan offentliga personer läggas ut. Orsaken är flera:

 

1. Flera av de vi hittat har postat känsliga uppgifter om sig själva och ibland om sina nära och kära.

2. Det diskuteras att även de med utgivningsbevis skall omfattas av nya BBS-lagen.

3. Genom att inte lägga ut personuppgifter kan vi lägga ut fler av de vi hittat

4. Om vi lägger ut personuppgifter kan vi inte skriva om vad de gjort. Även om det är sant eller de själva skriver om det kan det innebära förtal. Genom att inte lägga ut deras personuppgifter kan vi fritt skriva om dem.

Vi har tidigare lämnat ut uppgifter om alias till polisen och skatteverket, det kommer vi fortsätta med när det efterfrågas. Till idag (2018-03-12) har vi lämnat ut ID för 18 alias.

De alias som lägger ut våra eller andras personuppgifter på nätet kommer vi att visa personuppgifterna för.

 

Fler presenterade här

 •   
 •   

7 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. censurerat

  /Redaktören

    [CITERA]

 2. Snubben är professor i ditt och datt. Han har en vänlig attityd men frågar ändå i Felicatråden mamman till den 14-årige flickan som tog sitt liv på ett behandlingshem ifall mamman kollade under obduktionsbänken om det fanns något självmordsbrev. Okey, moderatorn är smart på en grej men är idiot på ett annat område, man kallar det på latin: idiotica capita. Sedan får inte mammans signatur skriva vidare, hon blir avstängd av bla Hamikar

  Sådana här trådar slänger en vettig moderator i papperskorgen och låter inte mamman till ett barn som tagit livet av sig plågas mer. Är man en vettig moderator så har man lite empati och förstår processen i ett sorgearbete av tex självmord hos en mamma eller pappa. Så lite stalker är han alltid.

    [CITERA]

 3. Om man har makt och möjlighet att skydda andra från lidande, så hade Hamikar möjligheten och makten att låta mamman gå vidare. Hamikar såg möjligheten att låta dårar spinna vidare och skriva om den redan drabbade familjen . Spekulera och konfrontera den stackars mamman som står med de obesvarade frågorna om flickans död.

  Är man smart som Hamikar har rykte om sig, så agerar man på annat sätt.

    [CITERA]

 4. Ja, Hamilkar är det ”bästa” som hänt Flashback. Jan Axelsson skrattar ända till banken medan folk får sina liv förstörda på samma forum. Men det förstår inte Hamilkar.

    [CITERA]

 5. Ingen som tänkt sig vara stalker genom andra? Jo man startar något och låter andra kriga, man har makt och dränker försvaret, man har makt att få det att tystna. Vår redige moderator låter allt bara ske och allt ska stå på Google som ett minne och monument över vad som en gång varit;) Så fin är den snubben. 🙂

    [CITERA]

 6. Kort och gott Hamikar är en nyttig idiot som jobbar gratis dygnets alla timmar för något han själv en vacker dag kommer gråta över.

    [CITERA]

 7. lättkränkt tidsålder ledsen i ögat mm ad/hd funktionsnedsättning får ej finnas trevlig akademiker med mundiare utskrattad av övriga akademiker världen i Sverige.

  Jan Alva Myrdal är denna lilla ondskefulla mans idoler, totalt likgiltig för de val han gjort när det gäller trådar av död. Sjuk helt enkelt genomskådad men det finns botemedel mot sjukdomar. Lättkränkt ledsen i ögat hm.. minns dessa ord minns förnedrad. Då du ropar på hjälp alla dina ord kommer till dig då hoppas VERKLIGEN att du ej är lättkränkt. 😉
  Hoppas du trivs i ditt parasit boende hoppas de inte sparkar ut dig 😉

  Folk kan snabbt fatta nya beslut. Fundera på om du gjorde dina val medvetet , jag tror det. Straff borde stå i relation till brott om jag fick bestämma . Men vem är jag bara någon som tycker tänker .

  Fake homosapiens 2u

  R
  Z-C

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!


OBS
Kommentarer om Flashback som inte passar under denna artikel postas under knappen "OM FLASHBACK" till höger i den blå menyn. Vi uppskattar att ni uppmärksammar detta.