Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
30 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

13-åring tog sitt liv pga näthatet

Frukansvärt bedrövligt!

En ung person som har hela livet framför sig har alltså tagit sitt liv pga näthat. Mina tankar går till de anhöriga.
På Flashback går tankarna till att hänga ut trettonåringen. Motbjudande och som vanligt utan att Flashback gör något. Nu letar de på sitt, som vanligt, amatörmässiga vis efter den som är skyldig. Nu skall den skyldige hängas!

Sanningen är att det finns ingen skyldig! Däremot finns det ett offer till, en person som inte visste vad han/hon gjorde. Hängs en sådan person ut är livet slut. Nu menar jag inte för pedofilen utan för hans anhöriga. Men det fattar inte en del postare på Flashback men mest är det Flashback själv som inte fattar vad de håller på med.

Frågan är hur många liv som tagits pga Flashback? Hur stort är mörkertalet?

Vad gör man åt eländet? Det enda rätta vore att stänga ner Flashback. Nästa fråga består då i – Går det stänga ner Flashback? Svaret är obetingat, JA!
Jag håller på att undersöka möjligheten till detta och kommit fram till flera olika delvägar att gå. Alla delvägar skall användas!

Angriper man det ”fria ordet” om sidan Flashback stängs ner? Svaret är obetingat, NEJ! Flashback är ”det fria ordets” dödgrävare. Myndigheter tvingas, av folket, att vidtaga åtgärder som inskränker ”det fria ordet” om Flashback inte börjar moderera inlägg som kränker folk. Då är det faktiskt bättre att stänga ner Flashback innan ”det fria ordet” inskränks. Alltså en nedstänging är en räddning av ”det fria ordet”, inget annat.

En av åtgärderna jag kommer att vidtaga är att hänga ut alla användare på Flashback som jag hittar namnen på. Jag ger mig på de värsta kränkarna, har helt enkelt inte tid att undersöka alla. De har heller inget emot att de hängs ut för i så fall skulle de inte hänga ut andra. namn, personnummer, adress, telefonnummer eventuella domar, ja allt jag hittar kommer jag att lägga ut här. Det bästa av allt är alltså att de inte har något emot det, fantastiskt bra idé.


För att göra jobbet enklare bjuder jag in alla som kan ange en kränkare på Flashback till att kontakta oss det ni vet. Vi behandlar alla som kontaktar oss diskret. Kontakta oss


Helst skulle jag vilja ha namnen på Admins och Moderatorer. Det är de som är ansvariga för att det gått överstyr. Snacket som moderatorer kör med att de inte kan göra något för det är någon annan som bestämmer är rent skitprat! Snälla ni, ingen har bett er att deltaga i slakten av folk. Ni gör inte folket en tjänst, ni gör inte ”det fria ordet en tjänst”, det enda ni gör är att medverka till att folk mår fruktansvärt dåligt, att de blir sökbara och får det besvärligare i livet, att skapa självmordstankar och kanske har redan flera tagit sina liv i det tysta. Det är det ni står för när ni ställer upp för Flashback, en av mänsklighetens dödgrävare på Jorden.

EDIT 1 2013-03-12:
Tack ni tre som mailade mig så snabbt efter detta inlägg. Nu har jag 5st identiteter på sådana som vill hänga ut 13 åringen och den skydige. TACK!!

EDIT 2 2013-03-12:
13 åringens näthatare verkar vara en äldre man….

REDAKTIONEN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!