Creeper MediaCreeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

13 besökare är inne nu

Kategori: SIG-TJÄNSTER

Datorintresse – Nu kan man ladda ner det första programmet

Intressanta program

I vårt arbete har vi flera intressanta datorprogram. En del av dem skulle vissa ge vad som helst för att komma åt. Som vi tidigare skrivit har vi beslutat att ge bort flertalet av programmen.

Först ut

Det första programmet som kan laddas ner är ”FBnickBrowser”. Det är ett program som man enkelt kan bläddra i de med ett annat program nedladdade inläggen på Flashback. Man kan gå dit på två sätt, direkt dit Länk. Eller så kan man välja knappen ”VÅRA TJÄNSTER” i menyn högst upp till höger på denna sida.

Därefter

De flesta har ingen nytta av programmet här ovan om man inte också har det mycket eftersökta programmet ”FBnickLoader”. Håll ut, vi har beslutat oss för att också ge bort det programmet. Det kommer att gå ladda ner inom några dagar. Inget annat program i vår portfölj har renderat så mycket förfrågan om att få köpa som just detta. Nu ger vi snart bort det gratis!

SIG-Gruppen

SIG-gruppen erbjuder

x

Plötsligt förtalad på Flashback

Om du råkar ut för något, oavsett vad det är, är risken överhängande att du hängs ut på forumet Flashback. Du som hängs ut vet säkert inte vad Flashback ens är. Misströsta inte, jag som varit på internet sedan början av 1990-talet visste inte heller vad Flashback var. Ibland hamnade jag där vid sökning men forumets utseende tråkade mig och det lilla jag läste fick mig att tänka på lekande fjortisar. Men skenet bedrar, Flashback är ett riktigt avskräde på nätet som man bör akta sig för. Där håller nästan bara personer som mår dåligt till och tar sin medicin i form av att hänga ut och ljuga brett om olika personer. Plötsligt får du reda på att du omskrivs i detta illaluktande avskräde på nätet.

Paniken breder ut sig

Du tar dig till platsen där du omskrivs och känner hur paniken breder ut sig efterhand som du läser om dig själv. Utan att kunna göra något ser du hur galningarna där hänger ut dig, din fru och dina barn. De ljuger ihop hela historier av små fragment, fragment som egentligen handlar om helt andra saker. I realtid följer du med i galningarnas skriverier där de diskuterar hur de skall hacka dina mejl. Du kan inget göra, inget alls. Men så kommer du på att du kan  regga dig och börja skälla ut dem efter noter så att de åtminstone hejdar sig lite. Eller du kanske vill förklara vad det de fantiserat ihop egentligen handlar om. Men till din fasa och tilltagande panik måste du vänta tre dagar innan du kan skriva något. Man känner en extrem hopplöshet och du skulle lätt kunna slå ihjäl packet som sitter och skriver denna sörja. Ja, så känns det!

Vi hjälper dig

Du som råkat ut för det vi beskriver här ovan hjälper vi med att regga ett konto på Flashback. Kontot kan du börja skriva med direkt utan att vänta i tre dagar. Det vi vill ha är en länk till platsen/platserna på Flashback där förtalet sker och bevis på att det är dig eller din familj som omskrivs. Godkänns du får du inom kort ett alias du kan logga in med och börja skriva.

Till vintern

Vi avser starta denna tjänst fram i vinter och tjänsten kommer att hamna under knappen ”Tjänster”. Den blir kostnadsfri.

x

REDAKTÖREN

x

 

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.