Creeper MediaCreeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

14 besökare är inne nu

Kategori: FLASHBACK-ANNONSER

Hobbex stödjer övergrepp på barn

Annonserar på pedofilsidan Flashback

Hobbex annonserar på Flashback och stödjer därmed sexbrott mot barn. Om man betänker att Hobbex säljer produkter till barn och sedan stödjer Flashback genom att annonsera där stödjer man också övergrepp på samma barn eftersom Flashback låter utövande pedofiler samlas och ge varandra råd om hur man bland annat fångar barn för sina sexuella nöjen.

Rasistisk högerextrem

Flashback låter rasister spy ut sin galla över invandrare och de låter extremhögern utrycka meningar om politiker och journalister som knappast kan vara lagliga. Nazister får också sin sjuka propaganda helt fritt på Flashback och där annonserar Hobbex.

Handla på Hobbex om du vill stödja sexbrott mot barn

Handlar du på Hobbex som gör reklam på Flashback stödjer du indirekt också sexbrott mot barn, förtal, uthängning, försäljning av narkotika och mycket mer ohyggliga handlingar.

I ett mejl till dem för ett tag sedan frågade vi varför de annonserar på Flashback, svaret såg ut så här:

Hej!

Tack för att du hör av dig och har åsikter.
Vi har annonser på väldigt många ställen och ibland slinker sidor som inte borde vara med igenom.
Vi kommer att se över vår annonsering och göra de åtgärder som behövs.

MVH
Hobbex

Det var alltså en falsk uppgift vi fick att de inte tycker annonsen skall visas på Flashback. Vi har upprepat frågan men får numera inga svar och annonseringen fortsätter.

Hur tänker dom

Hur tänker de på Hobbex? Hur kan de annonsera på en plats där det begås brott i en oerhörd omfattning. Flashback är inte bara ett pedofilforum utan också forum för folk som älskar att jävlas med andra. Man hänger ut folk som brottslingar utan bevis, förtalar folk i en omfattning man inte trodde var möjligt och mycket mer. Här nedan kommer ett axplock vad det är man stödjer vid annonsering på Flashback som i detta fall det huvudlösa pedofil-Hobbex

Exempellösa vidrigheter

Flashback är ett oerhört vidrigt forum med mängder av ständiga och pågående olagligheter som når en höjd av vansinne som många ännu inte förstått. Jan Axelsson, ägaren till Flashback är dessutom skyldig Svenska folket 20.000 miljarder kronor i uteblivna böter för att han inte förhandsgranskat inläggen.

Vi väljer att bara visa några mycket få av de vansinniga vidrigheter som förekommer där i stor utsträckning:

kk_barn

kk_barn2

kk_barn3

Jag ställer en fråga direkt till Hobbex:

Varför stödjer ni ovanstående genom att annonsera där?
Vad tror ni era kunder med barn tänker när de ser ovanstående vidrigheter?
Tänker ni ta bort annonseringen på det vidriga forumet?

Hobbex ställer upp och finansierare vidrigheter

Genom att annonsera på Flashback ställer Hobbex upp för Flashback och dess fortsatta existens med alla dess vidrigheter. Om det nu är på det viset att Hobbex inte vet om att de annonserar på Flashback är det ändå deras fel att så görs därför man då brustit i kontroll av var det annonseras. Om Hobbex aktivt medverkar till att reklamen tas bort från Flashback lovar vi att dölja denna artikel.

Till dess kan vi kan bara rekommendera folk att sluta handla på Hobbex.

REDAKTIONEN 1

 

Annonser-IDskydd.nu

Annonserar på Flashback

Ett företag som heter ”IDskydd.nu” annonserar på Flashback. Senaste tiden har de annonserat ofta där. Vi har mejlat dem om det men vid sökning på företaget hittar vi mycket annat skumt. Det är ingen hemlighet att Flashback låter vilket skumraskföretag som helst annonsera hos dem. Jan Axelsson säger sig vara en ”rebell” men han har inga skrupler när de gäller att håva in pengar.

Vem är det

IDskydd.nu ägs av:

Svenska Brottsfiltret AB                                    556858-7207
Lilla Nygatan 11
211 38 MALMÖ                                                  060-40688

Svenska Brottsfilter AB är ett oseriöst företag som försöker tjäna pengar på folks oro. Deras marknadsföring via telefon är rena lögnerna. Man behöver inte beställa något när de ringer upp, det är redan gjort när samtalet är slut. Några dagar senare kommer en bekräftelse på att man beställt en tjänst som man inte alls har beställt som är rena lögnen och som man inte förstår vad det är till för. De administrerar följande företag:

Brottsfiltret.com
Brottsfiltret.nu
Brottsfiltret.se
IDskydd.nu
ID-koll.se
tryggid.se

De säger att de som köper ID-skydd-tjänsten av dem läggs in i ”Svenska Brottsfiltrets” databas som flera företag använder för att stoppa ID-stöld bla Elgiganten. Ett enkelt samtal till Elgiganten visar att de inte ens vet vad ”Svenska Brottsfiltret” är för något eller aldrig hör talas om det.

På senare tid har de börjat att sälja för andra företag som det helt seriösa UC. Hur UC gått med på det är en gåta. Frågan är vad UC säger om att de annonserar på Flashback? Vi får väl fråga dem…

Mer om IDskydd.nu: Varningsinfo.odp.se

REDAKTÖREN 1

Karlstads universitet – supportar Flashback

Undersökning om droger

En doktorand, Christophe Soussan på Karlstads universitet som jobbar mot droger vill genom annonser komma i kontakt med användare av droger. Förmodligen skall det användas i någon slags undersökning om droger och folks syn på densamma.

Annonserar på Flashback

För att få tag på narkomaner annonserar universitetet på Flashback. Tanken kan vara god och ibland kan det vara värt ”besväret” att annonser på platser där narkomaner kan hålla till. Men att annonsera på Flashback är detsamma som att ge pengar till en terrororganisation. Terror är det när man terroriserar en befolkning antingen med hot eller med verkställighet. På Flashback förekommer båda delar, mestadels i ord. Men ord kan döda och vi vet att flera personer har tagit sina liv efter att de blivit förtalade på Flashback och de som inte tagit sina liv eller överlevt självmordsförsök kan glömma allt vad arbete heter, man kan glömma vänner och man måste vara beredd att flytta. Det bedrövliga man skriver om andra människor tas aldrig bort så det kommer att förfölja en uthängd för resten av dennes liv. Men det förekommer mer än det:

 • Övergrepp på barn
  • Man tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.
  • Man tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.
  • En del av dem som delger sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.
  • En del berättar att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.
  • Det finns de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.
  • Man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.
  • Flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.
 • Drogromantik
  • Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.
  • Flashbacks ledning i form av en moderator deltar  med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.
  • Ett stort antal av de som åtalats för drogbrott blir Flashback omnämnt i utredningsmaterialet och/eller i domar som där det började.
  • Flashback tillåter drogannonser på sitt forum.
  • En av de drogföretag som tillåts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.
 • Hängas ut
  • I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
  • Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.
 • Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

  • På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för  Flashback, de låter allt stå kvar, inget tas bort.
 • Kvinnoförakt
  • Kvinnoföraktet genomsyrar hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.
 • Skändningar
  • Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.
  • Den mördade flickan Engla har ett antal egna trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.
  • Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.
 • Funktionsnedsatta
  • Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.
 • Självmord
  • Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet: de uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.
 • Planering och genomförandet av brott
  • I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.
 • Rasism
  • Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.

Flashback förbjöds 2002
I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Fkashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits. Det vill säga att Jan Axelsson är i princip skyldig skattebetalarna mer pengar än värdet av all olja i nordatlanten.

Det är så det ser ut på Flashback och där väljer Karlstads universitet att annonsera!

Vad tänker ni på

Man kan fråga sig vad universitetet tänker på när de annonserar på ett forum som är inget annat än bedrövligt i hanteringen av människor. Ett forum med en ägare som smitit från Svenska folkets krav på betalning för alla postningar som inte modererats. Förstår inte Karlstads universitet att de har affärer ihop men en som smitit från en nota på flera miljarder kronor. Jan Axelsson som äger Flashback är de i särklass värsta smitaren från avgifter till staten någonsin i Svensk historia. Frågan är om han inte är den värsta i hela Världen. Räkna själva vad 50 miljoner poster gånger 400.000 kr blir. Där väljer alltså Karlstads universitet att annonsera.

Kanske inte så konstigt ändå

När vi undersöker Karlstads universitet upptäcker vi att de stödjer Flashback på annat sätt också till alla drabbades stor förtvivlan. Eva Kingsepp, lektor i medie-och kommunikationsvetenskap skriver om Flashback så här gällande en Brejviktråd:

Det blev ett klassiskt journalistdrev av karaktären ”vi måste stoppa extremismen på nätet, det bruna träsket” och så vidare.
Källa: Karlstads universitet

Men vad säger damen? Kallar hon journalisters korrekta beskrivning av Flashback som ett ”journalistdrev”? Det är exakt den vokabulären man för övrigt använder på Flashback. Vidare säger hon:

Då väcktes mitt intresse för Flashback både som gemensam kunskapsbank och de etablerade mediernas bild av forumet
Källa: Karlstads universitet

Man tror inte det är sant men hon säger att Flashback är en ”gemensam kunskapsbank”. Antingen är lektor Eva Kingsepp medlem på Flashback och deltar i det verkliga drevet, dvs det på Flashback som förtalar folk tills de tar sina liv eller så är hon sällsynt naiv. Hon påstår också:

Flashback har en viss koppling till medborgarjournalistik, så tillvida att medlemmar ibland ägnar sig åt vad som kan liknas vid grävande journalistik.
Källa: Karlstads universitet

Hon menar alltså att uthängningar av folk och förtal av dem skulle vara medborgarjournalistik och när de kallar ut dokument från myndigheter som de sedan använder för att krossa det lilla som finns kvar av den utsatte kallar hon för ”grävande journalistik”. Men hon nöjer sig inte med det utan säger vidare:

Men jag skulle snarare kalla sajten för en pågående kunskapsgemenskap
Källa: Karlstads universitet

Denna lektor måste leva sitt liv med en påse över huvudet. Så okunnigt om Flashback har vi aldrig tidigare sett. Men det är inte slut med det, det blir ännu värre:

Man korrigerar varandra och diskuterar, ofta källkritiskt, och det blir ofta starka reaktioner bland deltagarna när alltför grova övertramp görs, något som är ganska vanligt.
Källa: Karlstads universitet

Hon menar på fullt allvar att man är källkritisk på Flashback!? Vidare menar hon att det blir starka reaktioner när någon trampar över. Vi börjar funder på om det finns fler forum som heter ”Flashback” för det forum vi känner till med det namnet är källkritik något som det är mycket fattigt på och de som har sådan kritik blir oftast avstängde för alltid från forumet. Men botten är djupare än vi anar hos denna kvinna:

På Flashback möts människor med helt olika världsåskådning och för en dialog
Källa: Karlstads universitet

Jo, det kan hon ha rätt i för där möts folk som är till höger, ännu mer till höger och längst bort till höger alla med olika former av hat till invandrare (plus en mycket liten skara av motsatt åsikt). Det kan hon kanske kalla för ”helt olika världsåskådning” men det lurar inte de som utsatts för dem.

Mer än naiv, ja riktigt korkad

Lektor Eva Kingsepp är något av det naivaste vi sett i fråga om Flashback, så naiv att hon hamnar på de korkades bänk. Vi har studerat Flashback mycket ingående dagligen i snart 5 år. Vår erfarenhet är den rakt motsatta och kan ställas samman som listan här ovan. Där pågår inget insamlande till en kunskapsbank om hon nu inte menar pedofilernas delande av kunskap om hur man får tag i barn att ha sex med. Det kan ju vara en form av kunskapsbank men det är en ohygglig sådan och borde tas bort omedelbart. Sedan kallar hon galningarna på Flashback för ”medborgarjournalister”. Om hon menar att det är journalistiskt att måla bilder på de döda Arbogabarnen som clowner, förtala den lilla flickan Engla allvarligt efter hennes död, förtala och ärekränka folk, sälja droger, grovt kvinnoförakt, planera brott och mycket annat tror jag hon står väldigt ensam i den åsikten eller helt kort: Hon har fel, gruvligt fel!

Karlstads universitet en Flashbacksympatisör

Det denna dam skriver om Flashback skulle naturligtvis stoppas av ett seriöst universitet. Om de inte gör detta är de inte seriösa när de medverkar till att öka samhällsacceptansen för detta djupa svarta hål på nätet som förstört så mycket människoliv. Skäms på er, dubbelt skäms!

Drogromantiker

När vi läser vidare om den som beställt annonsen på Flashback hittade vi detta uttalande:

Många är fast i känslomässiga argument och håller fast vid att droger är farligt punkt slut.

Vad menar karln? Menar han att det är ofarligt med droger? Självklart håller Flashbacks drogromantiker med om det men nu sägs det av en väletablerad och välutbildad person som för bara något år sedan inte skulle vilja ta i det ens med tång.

Inte konstigt alls

Det är inte konstigt alls att de annonserar på Flashback eller att Karlstad universitets etiska råd godkänt annonseringen med de åsikter samma universitetet för fram här ovan fullständigt i avsaknad av empati för alla de som drabbats av Flashback med flera av dem inte längre i livet. I mejl från Christophe Soussan, Karlstad universitet till Mathias Egarth, Flashback Media Group:

Hallå, som avtalat förväntar jag mig att du inte skickar faktura innan vi har godkänt ordern, vilket jag kommer göra när och om vår studie har genomgått etikprövning 10 maj.

Det blev godkänt av etiknämnden:

Hallå, nu har vi fått klartecken för studien så OK på orderbekräftelsen. Jag har kontaktat vår formgivande avdelning för att få producerat två banners i storlekarna du angivet i bekräftelsen. Jag antar att jag laddar upp dom på angiven plats. Vad gör jag sedan?

Det kostade en del att hjälpa Flashback att krossa folk:

 Placering : Droger
 Typ : CPM
 Visningar : 3 000 000
 kr/tusen visningar : 4,00
 Totalpris: 12 000,00 kr

 Samtliga priser är exklusive moms.
 Betalningsvillkor: 15 dagar efter annonsens införande.

 ============================================================================
 Flashback Media Group AB (org.nr. 556561-1174), Box 260 67, 100 41
 Stockholm
 Telefon: +46 (72) 333 90 35
 E-post: annons@flashback.se, mathias.egarth@flashback.se
 ============================================================================

 

Vad händer

Vi frågar oss vad det är som händer? Hur kan välutbildade personer bete sig på detta vis dessutom med ett aktat universitet i ryggen med en ”etiknämnd” som godkänt reklam på ett av de värsta förtalssajterna vi någonsin skådat?

REDAKTIONEN 1

Malmö stad annonserar på Flashback

Annonsen

Den av oss som jobbar mycket med Flashbacks annonser uppmärksammade att Malmö stad annonserar på Flashback. Genast skickade vi mejl till dem och påpekade detta.

Påpekandet

Hej!
Vi ser att ni annonserar på forumet www.flashback.org (Flashback).
Vi förstår att detta måste vara ett misstag eftersom forumet tillåter aktiviteter som inte är rumsrent eller som inte kan tillåtas om ett företag exempelvis är ackrediterat eller i övrigt är seriöst.
Vi ber er därför att se över er policy gällande att annonsera på Flashback. Vi ser fram emot att ni hjälper till att stävja det avskyvärda som varje sekund på dygnet tillåts ske på Flashback genom att inte förse dem med pengar genom annonser.
Vänligen
/SIG-gruppen
SIG-gruppen arbetar mot näthat

Svaret

Vi visar aldrig mejl offentligt men vi kan visa utdrag ur offentliga mejl. Svaret från dem ser ut så här:

Hej

Tack för ert mail och era synpunkter kring annonsering på Flashback.
I och med vårt uppdrag att nå personer som sällan kontaktar kommunala verksamheter, är det viktigt att finnas i forum där personer som säljer och köper vistas. Flashback är ett sådant forum. Det är många som vänder sig till forumet i frågor kring sexköp, att börja sälja, för moraliska diskussioner kring trafficking och prostitution eller för att finna andra som upplever situationen som problematisk och söker därmed stöd.
Vi håller med dig om att Flashback ger utrymme för åsikter som inte är förenligt med Malmö Stads policys, värdegrund eller riktlinjer. Vi vill vara tydliga med att Malmö Stad eller KST inte sympatiserar med hemsidans ideologi eller innehåll.

 

Hoppas att jag kunnat ge dig ett svar som förklarar situationen. Du är varmt välkommen att höra av dig igen.

Med vänlig hälsning
Elin Johansson
Socialsekreterare
Malmö Stad,
Kompetenscentrum Sexuella Tjänster

Svaret visar med önskvärd tydlighet att de inte förstått vad Flashback handlar om. Det verkar tro det är något de inte stödjer men inte värre än att de kan annonsera där: ”Flashback ger utrymme för åsikter som inte är förenligt med Malmö Stads policys, värdegrund eller riktlinjer”.  Vi kan säga till socialsekreteraren att det som sker på Flashback handlar inte bara om något som ”inte är förenligt”, det handlar bla om förtal så illa att folk tagit sina liv! Det är inte bara förenligt, det är så avskyvärt att alla borde ta avstånd från den verksamheten. Inte minst borde våra myndigheter veta bättre än att stödja en så suspekt företeelse som tar människors liv. Behjärtansvärda insatser mot andra felaktigheter är ingen ursäkt, inte alls. Följaktligen svarade vi med eftertryck:

Eftertryck

Hej!
Flera helt vanlig personer har fått sina liv förstörda av det forumet. De vägrar konsekvent ta bort rena lögner om drabbade person och deras barn. Förtal som kommer att följa dem resten av livet med mycket svåra konsekvenser. Vi har fått berättat för oss av en del anhöriga att deras nära och kära tagit sina liv efter att mobben på Flashback skrivit rena lögner om dem. Är det något som er policy tillåter?
Genom att annonsera på nämnda forum tillför ni pengar som skapar möjligheter för att de vidriga galenskaperna kan fortsätta.
Ingen seriös människa kan tycka exemplen nedan är ok och inget företag eller annan organisation kan ha en policy som tillåter sådant.
Vi som jobbar mot Flashback i SIG-gruppen har blivit utsatta för dem. Jag kan lova er att de som blivit utsatta för Flashback, som vi, aldrig någonsin under några omständigheter som helst kan gå med på att samarbeta med dem.
En av oss har en ”egen” tråd på Flashback som innehåller ca 10.000 inlägg, de flesta med mycket grovt förtal, och som besökts av när 2,5 milj. besökare. Den personen tvingades ”gå under jorden” och helt försvinna. Det finns inget liv efter en sådan behandling. Med er annons stödjer ni sådant. Det hjälper inte att ni i svar till oss tar avstånd från det, ni kommer för alltid av flashbackare att ses som den som stödjer Flashback och det som står här nedan:

 • Övergrepp på barn
  • Man tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.
  • Man tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.
  • En del av dem som delger sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.
  • En del berättar att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.
  • Det finns de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.
  • Man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.
  • Flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.
 • Drogromantik
  • Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.
  • Flashbacks ledning i form av en moderator deltar  med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.
  • Ett stort antal av de som åtalats för drogbrott blir Flashback omnämnt i utredningsmaterialet och/eller i domar som där det började.
  • Flashback tillåter drogannonser på sitt forum.
  • En av de drogföretag som tillåts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.
 • Hängas ut
  • I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
  • Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.
 • Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

  • På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för  Flashback, de låter allt stå kvar, inget tas bort.
 • Kvinnoförakt
  • Kvinnoföraktet genomsyrar hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.
 • Skändningar
  • Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.
  • Den mördade flickan Engla har ett antal egna trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.
  • Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.
 • Funktionsnedsatta
  • Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.
 • Självmord
  • Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet: de uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.
 • Planering och genomförandet av brott
  • I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.
 • Rasism
  • Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.
 • Djur
  • Det skrivs en del om djur på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om.

Flashback förbjöds 2002
I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Flashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits. Det vill säga att Jan Axelsson är i princip skyldig skattebetalarna mer pengar än värdet av all olja i nordatlanten.

Vi förbereder en artikel om er motbjudande annonsering på Flashback.

/SIG-gruppen

Vi får se hur svaret ser ut efter detta.

Ägs av Flashback Media Group (FMG)

Vi har tidigare visat att det är Jan Axelsson som äger och alltid har ägt Flashback forum genom sitt FMG. Han smiter från sitt rättmätiga straff genom att simulera ett ägarbyte. Det är inte bättre än de som smiter från andra straff genom att hålla sig gömda. Vi kommer återigen visa att det är FMG och därmed Jan Axelsson som äger Flashback forum som han alltid gjort.

Fakturan

Fakturan visar tydligt vart pengarna går:

(Detta stycke är bortklippt)

 

REDAKTIONEN 1

 

 

Flashback – inkomsterna sjunker

Flashback

Flashback ägs och styrs av Jan Axelsson. Han är ”admin” på forumet och styr inrättningen med järnhand. Inkomsterna är höga men någon ersättning till sina 118 moderatorer betalar han inte. Det är möjligen en orsak till att han inte väljer de vassaste kinvarna i lådan till moderatorer utan han väljer snarare ”ja”-sägarna som blir så till sig i brallan över att vara en av de utvalda att de skalar av all empati och hederlighet.

Inkomsterna sjunker

 • År 2009 omsatte Flashback 9,3 miljoner och vinsten var ca 4 miljoner.
 • År 2015 omsatte Flashback 5,7 miljoner och vinsten var ca 1 miljon.
 • År 2016 omsatte Flashback 4,1 miljoner och vinsten var ca 0,23 miljoner.

Hur kan det sjunka så med nära nog konstant eller tidvis ökande besökssiffror?

Meddelar annonsörerna

Till stor del beror inkomstsjunkningen på att vi meddelar annonsörerna vad för plats på nätet Flashback är. Vi gör detta i två steg där det första ser ut så här:

Hej!
Vi ser att ni annonserar på forumet www.flashback.org (Flashback).
Vi förstår att detta måste vara ett misstag eftersom forumet tillåter aktiviteter som inte är rumsrent eller som inte kan tillåtas om ett företag exempelvis är ackrediterat eller i övrigt är seriöst.
Vi ber er därför att se över er policy gällande att annonsera på Flashback. Vi ser fram emot att ni hjälper till att stävja det avskyvärda som varje sekund på dygnet tillåts ske på Flashback genom att inte förse dem med pengar genom annonser.
Vänligen

Räcker inte det eller de svarar uppenbarligen ovetandes vad som händer på Flashback alternativt att de försvarar Flashback svarar vi så här:

Hej!

Angående att vi ser att ni annonserar på forumet www.flashback.org (Flashback).

Flera helt vanlig personer har fått sina liv förstörda av det forumet. De vägrar konsekvent ta bort rena lögner om drabbade person och deras barn. Förtal som kommer att följa dem resten av livet med mycket svåra konsekvenser. Vi har fått berättat för oss av en del anhöriga att deras nära och kära tagit sina liv efter att mobben på Flashback skrivit rena lögner om dem. Är det något som er policy tillåter?

Genom att annonsera på nämnda forum tillför ni pengar som skapar möjligheter för att de vidriga galenskaperna kan fortsätta.
Ingen seriös människa kan tycka exemplen nedan är ok och inget företag kan ha en policy som tillåter sådant.
Vi överväger att gå vidare till andra seriösa plattser där det annonseras om vilka tycker nedanstående är ok i sin policy.

 • Övergrepp på barn
  • Man tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.
  • Man tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.
  • En del av dem som delger sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.
  • En del berättar att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.
  • Det finns de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.
  • Man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.
  • Flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.
 • Drogromantik
  • Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.
  • Flashbacks ledning i form av en moderator deltar  med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.
  • Ett stort antal av de som åtalats för drogbrott blir Flashback omnämnt i utredningsmaterialet och/eller i domar som där det började.
  • Flashback tillåter drogannonser på sitt forum.
  • En av de drogföretag som tillåts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.
 • Hängas ut
  • I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
  • Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.
 • Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

  • På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för  Flashback, de låter allt stå kvar, inget tas bort.
 • Kvinnoförakt
  • Kvinnoföraktet genomsyrar hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.
 • Skändningar
  • Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.
  • Den mördade flickan Engla har ett antal egna trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.
  • Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.
 • Funktionsnedsatta
  • Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.
 • Självmord
  • Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet: de uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.
 • Planering och genomförandet av brott
  • I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.
 • Rasism
  • Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.
 • Djur
  • Det skrivs en del om djur på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om.

Flashback förbjöds 2002
I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Flashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits. Det vill säga att Jan Axelsson är i princip skyldig skattebetalarna mer pengar än värdet av all olja i nordatlanten.

Mer
Vill du läser mer i detalj om det avskyvärda som sker på kan det göras här (vi varnar för mycket vidrigt innehåll).

Tredje steget

Om detta inte räcker kommer vi som steg tre börja att hänga ut företag som stödjare av bla övergrepp på barn genom att förse Flashback med pengar. Möjligen skapar vi en blogg ute på nätet för varje företag som annonserar på nämnda forum för att folk skall reagera. Minskad inkomst är den bästa motivationen att sluta annonsera på Flashback.
Mer om detta: Expressen

REDAKTIONEN 1

 

Annonser – Karl Casino

Oseriösa spelbolag

Karl Casino är inte något seriöst casino. Det svar vi fick från dem visar mycket tydligt att de indirekt stödjer övergrepp på barn och alla andra övergrepp som pågår på Flashback. Möjligen förstår de inte vad det är de stödjer men svaret visar att de aktivt stödjer sådan verksamhet. Så agerar ingen seriös aktör på nätet, vad är nästa steg? Vågar inte tänka tanken!

Spela på oseriösa aktörer

Vi skulle aldrig våga spela hos en aktör som har Karl Casinos inställning till sina medmänniskor. Hur vet vi att de inte fuskar med spelen så att de skinnar folk på pengar när de har en så vidrig människosyn? Tänk på det när ni väljer spelbolag för detta bolag har ingen seriös agenda och verkar helt sakna policys.
Karl Casino sprider ut att de är ”äkta svenskt” men ägs och drivs av L&L Europé har den dåliga smaken att lansera casinosajter i flera länder som sägs vara ”äkta” för landet, de driver exempelvis All British Casino samt All Australian Casino. De finns på Malta, som flera andra kasinon finns, främst för att slippa betala skatter och kontroll av länderna där de sägs vara ”äkta” i, seriöst? Nej, knappast!

Annonsera ut

Vi kommer efter hand att annonsera ut alla bolag som annonserar på Flashback som oseriösa inte minst Karl Casino. Vi kommer också att meddela andra platser de annonserar på om hur deras människosyn ser ut. Vår förhoppning är att seriösa platser på nätet inte vill ha med dessa oseriösa skumraskföretag att göra.

Hjälp till att sprida detta

Alla som känner att de vill hjälpa till med jobbet mot Flashback är en bra hjälp att sprida dessa uppgifter om Karl Casino på nätet.

Frågan är nu vilken annonsör som blir nästa att vara oseriös?

SIG-Gruppen
Annonsavdelningen

Annonser – Varning

Flashback lurar er på pengar

Flashback hjälper till med att sno dina pengar genom att låta ett lurendrejeriföretag annonsera på Flashback. ”Den Svenska Metoden” kallas ”metoden” som på några veckor kan öka några av dina hundralappar till miljoner. “Den svenska metoden” har lanserats hårt i hela världen med programvara för att investera i binära optioner. De påstår att programvaran kan förutse kursutvecklingar och garanterat extrem god avkastning.

Tänk efter lite

Du tjänar inget alls genom ”Den Svenska Metoden” du kan bara förlora pengar där. Tänk efter lite, om deras metod vore så bra varför låter de andra berika sig och inte håller det för sig själva? Svaret är enkelt, de berikar sig på sin metod och metoden är att sno pengarna från dig. Du får inget alls. De där hundralapparna de vill få av dig behåller de men ger inte dig något någon gång, känn dig blåst.

De stjäl din identitet

De stjäl inte bara dina pengar, de stjäl också ibland deltagarnas identitet. Vad de gör med de stulna identiteterna vågar vi inte ens fundera på.

Går under olika namn på nätet

Samma sak annonsera över Världen under namnen: The Saffa, Canuck, Native Trader, The Brit Method, The Aussie Method, The Golden Goose Method och flera andra namn.

Flashback lurar skjortan av er

Ni som hänger på Flashback medverkar till att lurendrejeriet från Flashback kan fortgå ogenerat med Flashbacks goda minne. Hur många har redan blåsts på pengar och hur mycket får Flashback och hur mycket får grundaren till eländet ”Jakob Stenson”, om han nu finns?

Källor

ombinäraoptioner.se
binaryoptionsguide.se
binäraoptionerguiden.se
densvenskametoden.se
binaryoptionswatchdog.com
frufranzen.com

SIG-Gruppen
Annonsavdelningen

Annonser – Nytt upplägg

Nu när vi kört ett tag med att organiserat mejla Flashbacks annonsörer har vi fått lite erfarenheter som vi nu använder för att finslipa metoden.

Det tidigare upplägget tar för lång tid att använda därför förenklar vi förfarandet. Vi slutar att hålla reda på hur mycket mejl som skickas till vart och ett företag. Istället använder vi oss av ”veckosynlighetsprincipen”. Dvs syns en annons på Flashback = Mejla. Vi får ta risken att samma annonsör får mejl flera gånger.

Kom igen nu alla som vill stoppa Flashback, sätt igång och mejla!
Här finns upplägget, eller klicka på länken FLASHBACKANNONSER längst upp till höger och följ anvisningarna.

SIG-Gruppen
Annonsavdelningen

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.