Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

Berengar – Presentation


| Ratsit.se |
Anna-Karin Granberg


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver i vissa fall endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbete med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera uppgifterna.


 

Postat 1.378 gånger (2017-03-05)

Beskrivning

  • Författare
  • Säger sig framkallat sina bortträngda minnen när hon var 31 år gammal och minns att hon utnyttjats sexuellt av familjen. En teori som inte har något stöd i vetenskapen men ändå tidvis används av militanta grupper/personer för att bevisa att någon utsatts för sexuella övergrepp.
  • Har kopplingar till feministiska kampgrupper

http://www.nyhetsverket.se/nyhet/25033/%E2%80%9DMin-syster-gjorde-karri%C3%A4r-p%C3%A5-l%C3%B6gner%E2%80%9D

Fler presenterade här

Updated: 2017-03-05 — 02:26

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.