Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

♦ ÅnkelGunnar – Presentation


| Ratsit.se |

M***** L******
Malmö


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver i vissa fall endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbete med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera uppgifterna.


 

Postat 12.686 gånger (2017-03-09)

 

fd Moderator

Beskrivning

 • Ökänd som moderator
 • Har retat många på sig
 • Är oerhört kaxig
 • Skickar mängder av kaxiga och otrevliga PM till dem han inte gillar
 • Har hotat två av SIG-gruppens medlemmar och deras familj mycket illa
 • Har flera andra alias på Flashback och på andra platser på nätet
 • Vi har ett foto på honom som hackare kom över 2007
 • Vi har ett foto på en annan Flashback-alias som är identiskt med hackarnas foto
 • Gillar Rover som kör i skogen

Trots svårt hot mm visar vi en enastående hänsyn till idioten för närvarande.

Mer:
ÅnkelGunnar – Moderator på Flashback avslöjad
ÅnkelGunnar – på Flashback hotar min familj!

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-03-09 — 12:27

30 Comments

 1. Ånkelgunnar har på sina andra aliasnickar inne på Flashback nämnt utomstående personers uppgifter som består av personernas riktiga namn .Speciellt inne på en av diskussionstrådarna som handlar om ***********. och även på trådar som handlar om Skelettkvinnan.

 2. Fy fan en sådan grej!
  Ni har tagit ÅnkelGunnar, första klassens bråkstake. Han är verkligen kaxig men kanske inte längre nu när ni dragit byxorna av honom.

  Jag har aldrig gillat er men efter detta får jag kanske tänka om….

 3. Härligt avslöjande! Synd bara att ni inte visar vem det är men det kommer hoppas jag.
  Jag har en del otalt med ÅG, skulle verkligen vilja tala med honom!!!

 4. Malmoe:
  Härligt avslöjande! Synd bara att ni inte visar vem det är men det kommer hoppas jag.
  Jag har en del otalt med ÅG, skulle verkligen vilja tala med honom!!!

  Det är för de som har “otalt” med honom som gör att vi inte visar hans personuppgifter…ännu.

 5. Han bannlyser de medlemmar som har riktat hård kritik mot att man låter oseriösa diskusiionstrådar och stortroll som retar upp folk vara kvar på forumet

 6. Och det stämmer helt till fullo att det finns många som har något otalt med trollkramaren ÅnkelGunnar,många anser att han är ett vidrigt svin som är expert på att dra igång bråk.

 7. Flashback Forum utlovar endast Yttrandefrihet men Ni utlovar också konsekvenser genom att “tillhandahålla länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas med av Er tillägg: i vissa fall endast personuppgifter på offentliga personer, av media och moderatorer på Flashback.
  ML är att beakta offentlig person med synnerligen stark anknytning och dagliga uppdrag åt kommuner och benämnda etablerade media, samtidigt som han härjar i Flashback under alias ÅnkelGunnar och härjar under flera andra alias i så ock andra It Forum och Ni har med insikt i de facto dessutom fattat beslut att “visa en enastående hänsyn till idioten för närvarande”!

  Alias OnkelGunnar är ML och fråga som hundratals av honom med falska uppgifter anstiftan i Flashback och i övriga It forum meddebattörer grovt vanärade förtal, hot och fullföljda vasinnesdåd ger vid namgivande av ML – OnkelGunnar – möjligtvis svar om han har stöd och begår ogentligheterna på uppdrag av likasinnade inom benämnda, etablerade medier.
  Avseende Ert arbete med att motverka näthat och hatsajter har i Sverige Lagar stiftat stöd att namnge så ock näthataren ML, alias OnkelGunnar, och sannolikt kommer både I Folkets Intresse debattörer och i andra It forum inkluderande Flashbackdebattörer att häpna.

  I Folkets Intresse kan förvisso precis som övriga befolkningen känna rädsla att uppvisa civilkurage ty oundviklig konsekvens är mediadrev, som är i Sverige sista form av dödsstraff av advokat de Basso publicerat i Dagens Juridik under rubrik:
  Mediedrev är vår sista form av dödsstraff – hög tid att lagstiftaren och domstolarna agerar”
  http://www.dagensjuridik.se/2015/12/debatt-sargon-de-basso-mediedrev
  Mvh/Thérèse Angélique med Pro bono Team.

 8. Thérèse Angélique.:
  Flashback Forum utlovar endast Yttrandefrihet men Ni utlovar också konsekvenser genom att ”tillhandahålla länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas med av Er tillägg: i vissa fall endast personuppgifter på offentliga personer, av media och moderatorer på Flashback.
  ML är att beakta offentlig person med synnerligen stark anknytning och dagliga uppdrag åt kommuner och benämnda etablerade media, samtidigt som han härjar i Flashback under alias ÅnkelGunnar och härjar under flera andra alias i så ock andraIt Forum och Ni har med insikt i de facto dessutom fattat beslut att ”visa en enastående hänsyn till idioten för närvarande”!

  Alias OnkelGunnar är ML och fråga som hundratals av honom med falska uppgifter anstiftan i Flashback och i övriga It forum meddebattörer grovt vanärade förtal, hot och fullföljda vasinnesdåd ger vid namgivande av ML – OnkelGunnar – möjligtvis svar om han har stöd och begår ogentligheterna på uppdrag av likasinnade inom benämnda, etablerade medier.
  Avseende Ert arbete med att motverka näthat och hatsajter har i Sverige Lagar stiftat stöd att namnge så ock näthataren ML, alias OnkelGunnar, och sannolikt kommer både I Folkets Intresse debattörer och i andra It forum inkluderande Flashbackdebattörer att häpna.

  I Folkets Intresse kan förvisso precis som övriga befolkningen känna rädsla att uppvisacivilkurage ty oundviklig konsekvens är mediadrev, som är i Sverige sista form av dödsstraff av advokat de Basso publicerat i Dagens Juridik under rubrik:Mediedrev är vår sista form av dödsstraff – hög tid att lagstiftaren och domstolarna agerar”
  http://www.dagensjuridik.se/2015/12/debatt-sargon-de-basso-mediedrev
  Mvh/Thérèse Angélique med Pro bono Team.

  Ja, du har rätt folk kommer att häpna när de ser vem ÅnkelGunnar är.
  Det finns fler än den anledning vi nämnt till att inte visa hans verkliga id just nu.

 9. Varför kan ni inte avslöja hans andra nick på Flashback?

 10. Carl Carlsson:
  Varför kan ni inte avslöja hans andra nick på Flashback?

  Det kanske vi gjort…

 11. Nu har jag noga granskat allt som skrivits om honom här. Jag chansar på “Kamelfittan”! Har han fler? 🙂

 12. Carl Carlsson:
  Nu har jag noga granskat allt som skrivits om honom här. Jag chansar på ”Kamelfittan”! Har han fler?

  Kamelfittan är en kvinna som bor i Göteborg och som vi vet vem det är.
  ÅnkelGunnar har flera olika alias på Flashback och vi känner till alla men alla är inte presenterade. Vi vill för övrigt inte vara med på gissningslekar.

 13. Till Carl Carlsson! ÅnkelGunnar gömmer sig bakom nickarna 77-01-01-2903 och Dafuq .Ånkelgunnar har nog flera multipla trollkonton på Flashback som backar upp hans diskussioner och häcklar alla som har framfört kritik mot Flashback Forum och bannlyser de medlemmar som har klagomål och synpunkter på modereringen och han bannlyser alla som är kritisk till att moderatorerna vägrar att ta bort trådar och inlägg som bryter mot reglerna och svensk lag ,samt att ÅnkelGunnar och andra moderatorer låter alla ämnestrådar och inlägg som syftar på att häckla andra personer vara kvar. Att flashbacks regler 1.07 som gäller multipla konton inte efterlevs har vi sett bevis för, för man har låtit flera troll registrera extrakonton/multipla trollkonton trots att man har regler som säger att man enbart få inneha högst 1 användarkonto per person.

 14. Till Carl Carlsson! Flashbackanvändaren ” Kamelfittan” var en av 3 flashbackanvändarkonton som angrep Skelettkvinnan och hennes familj.Sen deltog även Flashbackanvändarkontona”Wildis” och “Miss Magoo” samt”PulverHenke” i påhoppen mot Skelettkvinnan.Men det är inte ÅnkelGunnar som är innehavare av dessa trollkonton.Flashbackanvändarkontona “Kamelfittan”och “Wildis” uppges vara bosatta i Göteborg.”PulverHenke” uppges vara bosatt i Stenungsund och “Miss Magoo” uppges vara bosatt i Kristianstad. Moderatorkontot “ÅnkelGunnar”uppges vara bosatt i Malmö.

 15. Spion:
  Till Carl Carlsson! Flashbackanvändaren ” Kamelfittan” var en av 3 flashbackanvändarkonton som angrep Skelettkvinnan och hennes familj.Sen deltog även Flashbackanvändarkontona”Wildis” och ”Miss Magoo” samt”PulverHenke” i påhoppen mot Skelettkvinnan.Men det är inte ÅnkelGunnar som är innehavare av dessa trollkonton.Flashbackanvändarkontona ”Kamelfittan”och ”Wildis” uppges vara bosatta i Göteborg.”PulverHenke” uppges vara bosatt i Stenungsund och ”Miss Magoo” uppges vara bosatt i Kristianstad. Moderatorkontot ”ÅnkelGunnar”uppges vara bosatt i Malmö.

  Wildis bor i norrland

 16. Tack för info, Spion!

 17. Kamelfittan är en nolla i sammanhanget och kom efter att jag hade friats in i tråden och var allmänt grinig och försökte provocera. Vi finner henne av lägre intresse än övriga som faktiskt var ordentligt otrevliga.

  De vi har som måltavlor skall få sitt straff och de skall ångra djupt vad de gjorde när jag är klar med dem.

 18. Hur hittar man en bild på han då?

  Har ni lyckats avslöja identiteten på vf som är moderator?

 19. Hej:
  Hur hittar man en bild på han då?

  Har ni lyckats avslöja identiteten på vf som är moderator?

  Hackare lyckades få tag på Flashbacks lösenord och såg att samma lösenord för flera personer användes på andra platser. Bla använde ÅnkelGunnar samma lösenord på Facebook. Det var där de kopierade bilden. Vi har den bilden och en bild på en annan Flashbackanvändare som en av våra läsare gav oss namnet på, det är absolut samma person.

  Vi kommenterar aldrig vilka vi letar efter. Kan bara säga att vf kommer att presenteras när tiden är mogen för det.

 20. Är ÅnkelGunnar samma person som Martinator?

 21. Svampglass:
  Är ÅnkelGunnar samma person som Martinator?

  Vi kommenterar aldrig gissningar!

 22. REDAKTIONEN: Hackare lyckades få tag på Flashbacks lösenord och såg att samma lösenord för flera personer användes på andra platser. Bla använde ÅnkelGunnar samma lösenord på Facebook. Det var där de kopierade bilden. Vi har den bilden och en bild på en annan Flashbackanvändare som en av våra läsare gav oss namnet på, det är absolut samma person.

  Vi kommenterar aldrig vilka vi letar efter. Kan bara säga att vf kommer att presenteras när tiden är mogen för det.

  En fråga på det, du har väldigt bra koll på Flashback. Om vi leker med tanken, är Flashback ett svårt forum att hacka? Om man anlitar säg 200 kineser för en summa peng och låter dem sköta hacking? 😀

 23. Svampglass:
  Är ÅnkelGunnar samma person som Martinator?

  Där satt den! 😉

 24. Hej: En fråga på det, du har väldigt bra koll på Flashback. Om vi leker med tanken, är Flashback ett svårt forum att hacka? Om man anlitar säg 200 kineser för en summa peng och låter dem sköta hacking?

  Flashback bygger på gammal vBulletin-forum. Flashback var förut full av dålig kod och svagheter. De har rättat till en del av dem men vi skulle nog gissa på att det inte är svårt att hacka Flashback. Det är dock inget vi rekommenderar.

 25. Carl Carlsson: Där satt den!

  Det kan man aldrig veta….

 26. REDAKTIONEN: Flashback bygger på gammal vBulletin-forum. Flashback var förut full av dålig kod och svagheter. De har rättat till en del av dem men vi skulle nog gissa på att det inte är svårt att hacka Flashback. Det är dock inget vi rekommenderar.”

  Får man fråga varför? Visst är det ett brott men?

 27. Galli: Får man fråga varför? Visst är det ett brott men?

  Det är ett brott och det är inget vi vill rekommendera. Men vi skulle inte bli ledsna om “någon” gjorde det.

 28. Ryska trollhackare skulle nog gärna hacka ned Flashback till ett billigare pris än kineser,
  men att anlita hackare är olagligt , Vill man få bort forumet så är det bättre att man gör det på laglig väg via anmälan till lämnplig myndighet.

 29. Helena:
  Kamelfittan är en nolla i sammanhanget och kom efter att jag hade friats in i tråden och var allmänt grinig och försökte provocera. Vi finner henne av lägre intresse än övriga som faktiskt var ordentligt otrevliga. Då kan jag utgå ifrån att straffet är att dessa persoer blir anmäld och sen blir föremål för rättslig utredning.

  De vi har som måltavlor skall få sitt straff och de skall ångra djupt vad de gjorde när jag är klar med dem.

 30. Tyvärr finns idag ingen lämplig myndighet. Men vi får se om nya lagstiftningen kommer råda bota på det. Jag tror inte det men vi får hålla tummarna.

  Vill man få något gjort i det här skitlandet så får man göra det själv.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.