Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

Corruptio – Presentation

Göran Steen 19551030-1038

| Eniro.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


 

Ej Flashbackare
Har skapat mängder av bloggar

Beskrivning

  • Kallas för en av de värsta näthatarna, vi håller dock inte med om det
  • Dömdes för vapenbrott men mycket talar för att han är oskyldig
  • Hämnas på rättsväsendet för att vara oskyldigt dömd genom att förtala personer inom rättsväsendet mycket illa
  • Har varit med i teveprogrammet “Sköna Söndag” med Malena Ivarsson

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-08-01 — 02:29

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.