Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

23 besökare är inne nu

♦ Prancha – Presentation


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller i vissa fall endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vårt arbete med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera uppgifterna.


| Ratsit.se |


 

Moderator (Före detta)
Postat 2.909 gånger (2017-08-02)

 

Beskrivning

  • Verkar vara en helylleperson
  • Näthatar inte alls
  • Är motståndare till SD
  • Har en namne som varit med i “Paradis Hotell”
  • Gifte sig och tog fruns efternamn för att slippa “Paradis Hotell”-problematiken

 

x

 

 

 

 

 

 

Denna bild med hans tidigare namn kommer från hackerattacken mot Flashback för några år sedan. Får passa på att tacka för alla bilder vi fick från den attacken av en källa. Vi hade några av bilderna innan  som vi fick av en kvinna som sedan länge ingår i vårt team.

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-08-02 — 22:35

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.