Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

27 besökare är inne nu

Ettsjutretton – Man har rätt att bli glömd

Man har rätt att bli glömd

Google dömdes i en EU-rättegång till att radera allt om en person som omskrevs på nätet för en gammal synd. Rättegången fick namnet ”Rätten att bli glömd”. Den rätten är inskriven som lag i den nya serie lagar som är på väg  från EU.
Det är ett stort problem för många som omtalats för något man gjort för många år sedan. De kanske bildat nya familjer och nya bekantskaper. Livet går vidare och de gamla synderna är avbetalade sedan länge.

Alla håller inte med

På nätet finns det folk som inte kan låta bli att röra i gammalt och väcka liv i sådant som borde förbli glömt för allas bästa. En av de värsta på detta område kallar sig för ”Ettsjutretton” på Flashback. Vad idioten lider av vet vi inte men något måste det vara för ingen normal människa håller på så här. Flashback, som i sig inte är någon normalitet minst sagt, tar tacksam emot allt skit som finns om mängder av människor som bara vill vara ifred. Flashback låter dessa idioter bryta mot sina regler bara de postar något smaskigt som drar folk till forumet som exponeras för annonserna. Flashbacks främst motto är ”Pengar luktar inte” och låter människor halshuggas i stor omfattning. Det vi kan göra är det vi håller på med, att se till att ingen vill annonsera på Flashback. Det vill säga vi stryper incitamentet för Provokation och näthat som affärsidé. Lyckas vi kommer Flashback att dö.

Avataren anger våld

Avataren anger att detta alias gillar våld:

Death Race 2000 är en amerikansk kultfilm från 1975 med Sylvester Stallone och David Carradine i huvudrollerna. Filmen handlar om tävlingskörning i framtiden där allt är tillåtet och extra poäng är givna för skador på oskyldiga förbipasserande.

Filmen uppmärksammades på grund av det grova våldet och ansågs fördärva och förhärda ungdomar till grova kriminella när den kom.
Källa: Wikipedia

Ettsjutretton

Detta alias älskar att lägga ut länkar för de h*n skriver om. Man kan undra vad som försiggår bakom pannbenet på en sådan person. Räcker det inte med ”Hänt i veckan” längre. Vad det än är som drar en person till att hålla på med sådant här avloppstrams kommer vi framöver att presentera detta alias.

REDAKTIONEN 1

Updated: 2017-08-04 — 00:47

4 Comments

 1. Delen om att användaren gillar våld var väldigt konstig och korkat skrivet. Han gillar filmen, inte våld. Om jag har en avatar från Gta 5, betyder det att jag gillar bankrån, bilstöld och mord? Bättre kan du.

 2. Robin:
  Delen om att användaren gillar våld var väldigt konstig och korkat skrivet. Han gillar filmen, inte våld. Om jag har en avatar från Gta 5, betyder det att jag gillar bankrån, bilstöld och mord? Bättre kan du.

  Jag vet att du läser allt bokstavligt. Vi har varit provokativa senaste dagarna och det finns ett syfte med det.

 3. Det här ser vi med spänning fram emot 👍🏻

 4. Henrik:
  Det här ser vi med spänning fram emot 👍🏻

  Tack!
  Ja, i mån av tid kommer vi att granska denna närmare. Just nu håller vi på med en av de allra värsta näthatarna.

Comments are closed.

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.