Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

23 besökare är inne nu

Dapravda – Presentation


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller i vissa fall endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vårt arbete med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera uppgifterna.


| Ratsit.se |


 

Postat 1.135 gånger (2017-08-20)

 

Beskrivning

 • Näthatar
 • Pappahatare “I min värld finns inga goda pappor
 • Journalist (Jobbat på Aftonbladet).
 • Författare “Singel i sumpan

 

 

 

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-08-21 — 00:03

2 Comments

 1. Så här skriver Dapravda på Flashback om journalisten Annika Sundbaum Melin.

  https://www.flashback.org/sp59253396

  Intressant faktiskt!

  Det var ju ett tag sedan men visst var/är hon en lysande journalist som verkligen vet hur att föra pennan. Skulle gärna se henne som kolumnist i någon tidning igen. Kanske med en ny inriktning t ex samhällsfrågor.

  Är lite förvånad över hur en stalker som yakida orkar ens ägna tid åt djävlas med henne. Hans sida är ju rena galenskapen men han drar sig ju inte ens för att på samma sida dra döda i smutsen.
  Citera

 2. JJ:
  Så här skriver Dapravda på Flashback om journalisten Annika Sundbaum Melin.

  https://www.flashback.org/sp59253396

  Intressant faktiskt!

  Det var ju ett tag sedan men visst var/är hon en lysande journalist som verkligen vet hur att föra pennan. Skulle gärna se henne som kolumnist i någon tidning igen. Kanske med en ny inriktning t ex samhällsfrågor.

  Är lite förvånad över hur en stalker som yakida orkar ens ägna tid åt djävlas med henne. Hans sida är ju rena galenskapen men han drar sig ju inte ens för att på samma sida dra döda i smutsen.
  Citera

  Man kan konstatera att det är väldigt bekvämt att vara anonym för då kan man berömma sig själv och sin gärning. Men som med journalister som skall granska makten för att hitta skiten granskar vi de anonyma “makthavarna” för att hitta skiten där och skit hittar vi. Som alla andra journalister lyfter vi också fram det för allmän beskådan.

  Det är en god tanke att aldrig skriva mer än man kan stå för. Risken är att vi hittar er och visar vem som skrivit vad.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.