Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

23 besökare är inne nu

♦ Mogna-Meloner


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller i vissa fall endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vårt arbete med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera uppgifterna.

Denna person har dock skyddad id så hon finns inte på upplysningstjänsterna. Vi utelämnar adress och personnummer för att inte röja för mycket då orsaken till hennes skyddad id är okänt.


| Anna Maria Bosdotter |


 

Moderator
Postat 4.501 gånger (2017-09-12)

 

Beskrivning

 • Har en vänlig framtoning på Flashback
 • Kallar sig för Madeline Hamilton i sitt yrke som escortflicka
 • Har en blogg om sitt yrke
 • Varit gift med en känd person inom musikbranschen i USA
 • Är vän med några andra för oss näthats-komprometterade personer som vi senare skall skriva om och som är mer intressanta än Mogna-Meloner
 • När hon blev moderator var det många på Flashback som blev upprörda och ifrågasatte admins omdöme. Man är rädd för att hon kommer att favorisera vissa näthatare. Eftersom vi vet vilka näthatarna är nödgas vi hålla med om den oron.

 

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-09-13 — 12:41

12 Comments

 1. Snyggt jobbat! Nyfiken som man är undrar jag hur ni lyckades hitta hennes riktiga namn?

 2. Daniel:
  Snyggt jobbat! Nyfiken som man är undrar jag hur ni lyckades hitta hennes riktiga namn?

  Mogna-Meloner har inte jobbat på anonymiteten. Hon öppnar sjäv dörren till hennes verkliga id.
  Googla på “Madeline Hamilton” så kommer du också att hitta hennes riktiga namn i USA som vi gjorde.

  Madeline Hamilton fick vi av en en av våra källor.

 3. Efternamnet Hamilton delas med Thomas Hamilton, en skotsk mördare som dog 1996 OCH Liam Hamilton som mördade Hannah Bennett i Täby för några år sen. Hat Madeline Hamilton värre brott än näthat i sin brottsportfolio? Jag luskar vidare på detta.

  PS. Mogna meloner är mycket bättre än omogna meloner. Här är en bild på en omogen vattenmelon: https://3.bp.blogspot.com/-M2ec2X1lNWc/UCUWHGQ9HDI/AAAAAAAAkcg/XDc_GU2pCHs/s1600/IMG_7477.JPG

  Inte så värst aptitlig.

 4. Kan det finnas någon koppling till musikalen Hamilton? Jag återkommer.

 5. Jag gissar att Hamilton lät fräckt och fint, har ingen koppling alls, tror jag.

 6. Jag kan försäkra dig om att detta inte är en tillfällighet. Jag har köpt koffeinpiller på apoteket och tänker reda ut detta under natten och morgondagen, förmodligen fram till kvällen.

 7. Utredaren:
  Jag kan försäkra dig om att detta inte är en tillfällighet. Jag har köpt koffeinpiller på apoteket och tänker reda ut detta under natten och morgondagen, förmodligen fram till kvällen.

  Lycka till!
  När du klarat det kan du få svårare uppgifter…

 8. Det har rapporterats att skådespelerskan Linda Hamilton ska komma tillbaka till Terminator-franchisen, en film som handlar om att döda. Detta är troligen högst relevant. Jag fortsätter utreda.

 9. Utredaren:
  Det har rapporterats att skådespelerskan Linda Hamilton ska komma tillbaka till Terminator-franchisen, en film som handlar om att döda. Detta är troligen högst relevant. Jag fortsätter utreda.

  Har du glömt att ta ditt piller nu igen?

 10. Jag har slutat med alla piller eftersom de hämmar min utredningsförmåga.

 11. Utredaren:
  Jag har slutat med alla piller eftersom de hämmar min utredningsförmåga.

  OK!
  Då tar det bara tre decennier att reda ut om Linda Hamilton är med i nästa film med Svartenägger.

 12. Jag har brutit mig in på ett bibliotek och håller just nu på att gå igenom arkiven. Jag återkommer om jag hittar någon information av värde.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.