Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

24 besökare är inne nu

♦ Hamilkar – Presentation


| Ratsit.se |
Jan Böhme


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


hamilkar

 

 

Postat 22.889 gånger (2016-11-05)

Moderator

Beskrivning

 • Hamilkar är en mycket väskrivande användare och tycks alltíd stå på och försvara den lagliga sidan av postningar.
 • Har varit Professor med ämnesbeteckningen molekylärbiologi inom forskarutbildningsämnet genetik vid Södertörns högskola i Huddinge söder om Stockholm
 • Hans forskning till ca år 2010 rörde huvudsakligen olika aspekter av immungenetik, med publicerade uppsatser som förste- eller sisteförfattare i bland annat Nature, Science och PNAS. (Enligt Böhme själv)
 • Har ett förflutet vid Uppsala universitet
 • Har ett förflutet vid Université Louis Pasteur i Strasbourg
 • Har ett förflutet vid Stockholms universitet
 •  Han är mycket klarsynt och analytisk.
 • Vid brottmål lyckas han nästan alltid beskriva saken, innan dom fallit, som sedan stämmer exakt med den kommande domen.
 • I griftefridsmålet beskrev han sin syn på saken och när den domen föll stämde det med hans syn.
 • Han var för övrigt välvilligt inställd till Helena (skelettkvinnan) och försvarade henne.
 • I övrigt framstår Hamilkar som en empatisk och mycket trevlig person med ett lugn som är få förunnat.
 • Tyvärr har Hamilkar blivit Flashbacks ansikte utåt vilket i princip gör att han skapar en legitimitet av den förtalsmaskin som förstört mängder av oskyldiga för livet där också många människors tagit sina liv. Det är en stämpel som definitivt inte klär denna professor.
 • Han medverkar också till det vedervärdiga att lägga upp rättsprotokoll på Flashback.
 • Han har också fortsatt långt efter sista dagen på Södertörns högskola påstå att han fortfarande är professor där
 • Han var alltså utan professorstitel i flera år tills någon förening i Bohuslän erbjöd honom en sådan titel.
 • Genom att vara moderator har han ett moraliskt ansvar för det vidriga som skrivs på de sidorna. Om Hamilkar har empati och omtanke om andra människor skulle han aldrig tillåta en hel del av det som skrivs där. Det är märkligt att en person som är så trevlig att tala med (jo, vi har talat med honom) inte tar sitt ansvar och radera allt olagligt som förtal, uthängningar mm som finna på Flashback. Detta faktum pekar mot något helt annat än den sympatiske och trevlige Böhme.

 

 

Fler presenterade här

 

Updated: 2017-02-08 — 02:12

7 Comments

 1. censurerat

  /Redaktören

 2. Snubben är professor i ditt och datt. Han har en vänlig attityd men frågar ändå i Felicatråden mamman till den 14-årige flickan som tog sitt liv på ett behandlingshem ifall mamman kollade under obduktionsbänken om det fanns något självmordsbrev. Okey, moderatorn är smart på en grej men är idiot på ett annat område, man kallar det på latin: idiotica capita. Sedan får inte mammans signatur skriva vidare, hon blir avstängd av bla Hamikar

  Sådana här trådar slänger en vettig moderator i papperskorgen och låter inte mamman till ett barn som tagit livet av sig plågas mer. Är man en vettig moderator så har man lite empati och förstår processen i ett sorgearbete av tex självmord hos en mamma eller pappa. Så lite stalker är han alltid.

 3. Om man har makt och möjlighet att skydda andra från lidande, så hade Hamikar möjligheten och makten att låta mamman gå vidare. Hamikar såg möjligheten att låta dårar spinna vidare och skriva om den redan drabbade familjen . Spekulera och konfrontera den stackars mamman som står med de obesvarade frågorna om flickans död.

  Är man smart som Hamikar har rykte om sig, så agerar man på annat sätt.

 4. Ja, Hamilkar är det “bästa” som hänt Flashback. Jan Axelsson skrattar ända till banken medan folk får sina liv förstörda på samma forum. Men det förstår inte Hamilkar.

 5. Ingen som tänkt sig vara stalker genom andra? Jo man startar något och låter andra kriga, man har makt och dränker försvaret, man har makt att få det att tystna. Vår redige moderator låter allt bara ske och allt ska stå på Google som ett minne och monument över vad som en gång varit;) Så fin är den snubben. 🙂

 6. Kort och gott Hamikar är en nyttig idiot som jobbar gratis dygnets alla timmar för något han själv en vacker dag kommer gråta över.

 7. lättkränkt tidsålder ledsen i ögat mm ad/hd funktionsnedsättning får ej finnas trevlig akademiker med mundiare utskrattad av övriga akademiker världen i Sverige.

  Jan Alva Myrdal är denna lilla ondskefulla mans idoler, totalt likgiltig för de val han gjort när det gäller trådar av död. Sjuk helt enkelt genomskådad men det finns botemedel mot sjukdomar. Lättkränkt ledsen i ögat hm.. minns dessa ord minns förnedrad. Då du ropar på hjälp alla dina ord kommer till dig då hoppas VERKLIGEN att du ej är lättkränkt. 😉
  Hoppas du trivs i ditt parasit boende hoppas de inte sparkar ut dig 😉

  Folk kan snabbt fatta nya beslut. Fundera på om du gjorde dina val medvetet , jag tror det. Straff borde stå i relation till brott om jag fick bestämma . Men vem är jag bara någon som tycker tänker .

  Fake homosapiens 2u

  R
  Z-C

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.