Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

21 besökare är inne nu

drdracula141 – Presentation


| Ratsit.se |

Killen bakom drdracula141 har nu bett skriftligen om ursäkt. Tills vi beslutat vad vi gör med detta har hans identitet tagits bort. Han lever nu stadgat med arbete och allt som hör till ett sådant liv. Han tar numera också avstånd från Flashback.


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


drdracula141

 

Postat 2.962 gånger (2014-08-02)

Beskrivning

 • Han skriver okunnigt och har svårt för meningsuppbyggnad.
 • Påstår att han jobbat på häktet i Göteborg, vilket inte är sant.
 • Påstår att han jobbar på häktet i Flemmingsberg, vilket inte är sant.
 • Tidvis påstår han att han känner någon som känner någon som vet , hört eller sett något någonstans.
 • Det finns hopp om denna kille som tragiskt nog försökt ta sitt liv

Folk skrev att jag inte skulle våga, men det gjorde mig bara mer triggad. Jag tror inte att de tar hoten på allvar. Det finns en fruktansvärd empatilöshet på de här forumen, säger han. Forumen måste modereras bättre så att sånt här upptäcks innan det är för sent. Jag lever i dag enbart för att polisen kom snabbt till min bostad.
I dag mår han bra och läser till sjuksköterska. Han är mycket kritiskt till hur nätforumet Flashback fungerar.

 

 

Fler presenterade här

 

 

 

Updated: 2017-02-08 — 02:20

20 Comments

 1. Han har för vana att kalla människor psyksjuka m.m., men hur frisk är han? Hans mamma är ägare av Glimstedts advokatbyrå, så han verkar komma undan från det mesta skit han gör!

 2. Den här mannen är långt ifrån frisk…

 3. Snyggt jobbat att upprepa felaktigheter från DRT och ge sig på en sjuk människa igen, som det nu går bättre för. DRT och hennes medarbetare är anmälda av OM för stalking så han höll på att ta sitt liv, då både han och mamman förföljdes, när mamman varken är advokat eller äger något i en advokatbyrå, det var en släkting. Vad kan JK tycka om det?

 4. Jag ger mig inte på en sjuk människa, dels så visar jag identiteten på en Flashback användare och dels så är han en av min dotters värsta näthatare.
  Han skulle tänkt på det innan han näthatade.

  Vad det gäller felaktigheter från “DRT” vet jag inte vad du menar.

  Däremot ger du dig på en person som var mycket illa därhän för ett tag sedan och som inte har det minsta att göra med dig. Jag kommer snart att lägga ut det du skickat in till myndigheter och förtalar framförallt min dotter oerhört illa.
  Saknar du fullständigt insikt i dina egna snedtramp?

 5. Han har inte näthatat din dotter och har aldrig velat hen illa. Det du gör är att du sprider falska rykten om honom. Han har inte skrivit på Flashback på evigheter då han har gått vidare i sitt liv och lämnat forumet bakom sig. Han har vart näthatad precis som din dotter vart på Flashback. Då några spred falska rykten om en påstådd gäng våldtäkt,Han har mått dåligt på grund ut av det och många andra fraktorer som gjort att han försökte ta sitt liv. Han vill be din dotter om ursäkt om han har sårat henne. Så det ni skriver om stämmer inte. Lämna honom i fred. Lp har hans mail.

 6. Jag läste precis det du skrivit om min dotter och det är mycket illa. Bla det och lite annat ledde till att min dotter valde att avsluta sitt liv. Hon “misslyckade” att ta sitt liv men den händelsen blev startpunkten på att jaga näthatare.

  Jag upplåter min blogg till dig att skriva om dig själv, varför du näthatat och varför och när du ändrade dig. Jag ser också fram emot en ursäkt till min dotter. Därefter tar jag bort länken till identifieringen.

  Använd “kontakta bloggen” uppe till vänster så skall du få en mailadress att maila ditt inlägg till. Jag skall också fixa så att du får tala med min dotter om du vill.

  EDIT:
  Jag lät min fru läsa det du skrivit om Helena och hon började gråta….

 7. Lätt att förstå att Nord i H******e har informerat Dr Dracula om detta inlägg!

 8. censurerat

  /Redaktören

 9. Bra, redaktören! Låt inte näthatarna gråta krokodiltårar över att ha blivit upptäckta. Låt allt stå kvar i samma utsträckning som Flashback så att folk sedan kan läsa vad Flashbackarna har skrivit om historiskt med sin signatur. Låt allt även finnas på Googles sökmotor i vanlig ordning.

  En mycket bra och proffsigt gjord blogg.

 10. Vad oväntat (!) att Nord är igång igen!!!

 11. Ja, fast han är inte sjukpensionär, han är vanlig pensionär.

 12. Tack! Det värmde!
  Jag vill visa näthatarna att det måste få konsekvenser när man näthatar till döds.
  Men jag är också en vanlig människa med empati och lider med de som lider oavsett om de har varit näthatare en gång i tiden.

 13. Han har varit ****pensionär i hela sitt liv!

 14. Det kan vi inte säga, finns inga belägg för det och när han fyllt 65 är han vanlig pensionär.
  Sedan har det inte med saken att göra.

 15. De användare på forumet Flashback som hetsade Dr Dracula att ta sitt liv har ett stort ansvar för de inlägg som de har postat. Det är ren tur att det fanns flera seriösa medlemmar som slog larm till polis, ambulans , och det räddade hans liv. Utan de seriösa Flashbacksmedlemmarnas insats hade aldrig Dr Dracula levt och pluggat till sjuksköterska idag. Och till de medlemmar på Flashback som hetsade Dr Dracula, ni borde verkligen skämmas, för att ni försökte driva en person till att ta sitt liv. Dr Dracula har rätt att alla forum borde modereras mycket hårdare och det ska inte förekomma att någon postar inlägg på något forum oavsett om forumet heter Flashbac, Youtube, Facebook, Passagen eller andra forum, där man triggar och hetsar folk till att ta sitt liv. Det borde införas nya brottsrubriceringar ” anstiftan till självmord” ” uppvigling till självmord” “hets till självmord” och att maxstraffet ska vara 8 års fängelse.

 16. Sjuksköterska? Busschafför snarare.

 17. Finns ett snyggt foto på denna person Men det är *** **** att visas här på denna blogg
  skulle ****** ** hela bloggen

  Utseenden är inte relevant för vår avsikt
  /Redaktören

 18. Busschaffis är rätt svar om **

 19. Släng gärna upp information om flashbackanvändarna Passacaglia och Dafuq som också
  var med i drevet mot Kalmarkvinnan.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.