Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

21 besökare är inne nu

zemfira – Presentation


| Ratsit.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


zemfira

 

Totalt 448 poster (2016-10-19)

Beskrivning

 • Hon skriver väldigt hårt och är slarvig med vem hon skriver om.
 • Skrivsättet är rått och fylld med ungdomsattityder.
 • Näthatar intensivt utan tanke på konsekvenser.
 • Uttalar sig rasistiskt

 

 

 

Fler presenterade här

 

Updated: 2017-10-18 — 13:29

7 Comments

 1. Det är inte bara Sverigedemokrater som näthatar, Rättvisepartiet socialisternas medlemmar gör det också. Undra vad de tycker om att ha en sådan sällsynt grym och rasistisk medlem i sitt parti?

 2. Hon verkar inte må bra och passar bra in på Flashback!

 3. Bra att jag fick se vem det är, henne har jag anledning att tala med!

 4. Skickligt gjort att hitta henne! Hur bar nu i er åt? Fortsätt att gräva fram och hänga ut, det borde lugna ner dem ett tag!!

 5. Tretjack! Är genuint begåvade människor som driver den här bloggen. Alla människor avslöjar undermedvetet sig själv och lämnar spår hur de än försöker att låta bli. Finns även ett kunskapskapital bland gruppen i datakunskap som heter duga därför avslöjas i princip alla som gillar att näthata oavsett forum. Viss del kommer säkert genom tips eftersom bloggen har många genuina besökare. KARMA, KARMA 😉

 6. Ganska ung flicka och troligen borderline. Ganska typiska symtom som hon medger själv. Synd om henne , men avslöjandet rycker hon troligen på axlarna om avslöjanden bekommer inte en bordis.

 7. Det är sant, hon bryr sig säkert inte. Men de hon näthatat bryr sig desto mer. Risken är att de tar kontakt och ber om en förklaring.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.