Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

♦ Herr_Oin – Presentation


| Ratsit.se |
Alexander Glansholm


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


herr_oin

 

 

Postat 6.071 gånger (2013-12-02)

fd. Moderator

Beskrivning

 

 

 

Fler presenterade här

 

 

 

Updated: 2017-02-08 — 02:13

2 Comments

  1. Han hängs inte ut utan presenteras och om man klickar på länken så får man identiteten på honom. Han har varit moderator en lång tid på Flashback och medverkat till förödelsen och därmed anser i alla fall jag att som en av fd makthavarna har folk rätt att veta vem han är. Yttrandefrihet på riktigt, eller?

  2. Bara häng ut amöborna!

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.