Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

Grillo – Presentation


| Ratsit.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


grillo

 

Postat 4.972 gånger (2016-11-05)

Beskrivning

  • Formulerar sig väl
  • Verkar tänka efter före
  • Har varit aggressiv mot vissa personer på nätet
  • Är skribent för Wikipedia

Jag började skriva på Wikipedia den 16 november 2004 och har sedan dess bidragit förmodligen precis överallt, men främst inom geografi. Nu för tiden blandar jag friskt mellan metaarbete och artikelskrivande. Det går i vågor, ibland tröttnar jag helt på artiklarna och ibland sitter jag en hel dag och försöker komplettera en lista.

Övrigt

  • https://www.facebook.com/andreas.vilen?fref=nf
  • http://sv.wikipedia.org/wiki/Anv%C3%A4ndare:Grillo
  • https://www.mail-archive.com/talk-se@openstreetmap.org/thrd4.html
  • http://nyheter24.se/filmtipset/yourpage.cgi?member=17021

 

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-02-08 — 02:22

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.