Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

Livsmissbrukare – Presentation


| Ratsit.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


livsmissbrukare

 

Postat 2.841 gånger (2016-11-05)

Beskrivning

 • Är en näthatare
 • Kallar bland annat ut dokument om andra personer som sedan postas på Flashback med en följd av kommentarer som syftar till att göra den aktuella personen klandervärd.
 • Kallar sig också för Jeffe och Jowian ute på nätet!
 • En person med samma namn som vi presenterar här har kallat ut dokument från Kalmar kommun och postat på Flashback i detta användarnamn, Här nedan säger användaren i princip att han bor omkring Torsås, nära Kalmar. I detta område, runt Kalmar, bor bara en person med det namn vi presenterar.as-bevis_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

presentation

Updated: 2017-02-08 — 02:24

3 Comments

 1. I princip alla användare Ni presenterat från Flashback har något sjukt i blicken, kolla bara den här killen. Inte en enda normal person har presenterats, besatta svaga äckliga människor som gillar att projicera sin egen skit på någon annan. Om man tex skulle konfrontera en sådan här lite skit live, knacka på dörren och velat snacka lite, så skulle vederbörande skita i sina byxor och föra fram varför och hela helvete för att urskulda sig.

  Känner någon sig kränkt av denna man, far dit och prata med pyret. Säkert gör han en modus operandi grej i förlåtelse…..kan vara ganska kul att se. “Skrik som en gris!!”

 2. An**eas Sche**el?

 3. FBI:
  An**eas Sche**el?

  Ja, det är han och det står i länken högst upp till vänster.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.