Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

Jamku – Presentation


| Ratsit.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


På Familjeliv

Beskrivning

 • Skriver ålderdomligt och kan tidvis vara svår att förstå men som också gör det lätt att identifiera honom
 • Lånar ofta andras namn och alias till de andra deltagarnas förtret i olika forum
 • Kallar sig ofta för titlar som är näraliggande polis eller jurist mm
 • Inbillar sig saker som i hans huvud blir till sanningar
 • Är en irriterande näthatare som siktar in sig på särskilda offer och klamrar sig fast vid de offren hur länge som helst till stora besvär för den drabbade.
 • Han har särskild förkärlek för vackra och (för honom) unga kvinnor som han sedan postar på nätet att hon är ful och har en massa andra fel. Vändningen beror med all sannolikhet på att kvinnorna nobbat honom och han inte kan ta ett nej.
 • Började härja på nätet i mitten på 90-talet och har sedan dess förmodligen sammanlagt  skapat flera tusen användare på olika nätplatser.
 • Är portad på i stort sett alla forum som finns då han har en förkärlek till att spamma inlägg och reta upp de andra deltagarna. Det går dock inte hitta alla hans inlägg då de ofta raderas. Det som går att finna, förutom ett retfullt språk mot de andra deltagarna, är präglade av invandrarfientlighet och ytterlighetshögeråsikter. Han har lyckats att bli portad på Flashback som annars tar emot allt skit som finns.
 • Kallade en av skribenterna på denna tidning för “Psyksjuk pundare” och andra mycket nedsättande lögner. Det hindrar honom dock inte att både skicka sexuella inviter och förtala samma person till myndigheter på ett exempellöst sätt.
 • Han har också uttryckt sig homofobiskt.
 • Har haft tanken att frysa ner sig för att tinas upp när vetenskapen kommit så långt att livet kan startas upp igen och dödsorsaken fixas. Idén försvann troligen när stiftelsen som skulle sköta pengarna kursade. http://cryonet.org
 • Är också känd för sina alla inskickade dokument, till rättsvårdande instanser, om de han “håller ett öga på” av “preventiva” orsaker.
 • Han utrycker sig i de inskickade dokumenten på ett sätt som kan tyda att han själv tror att han samarbetar med samma myndighet för att stävja brott.
 • Han har de senaste åren, gjort sig känd som en ovanligt besvärlig nätstalker.

Stalkern som står bakom Jamku förnekar detta naturligtvis, feg som han är. Som alla stalkers skickar han kopiösa mängder mejl så vi avvisar hans mejl hela tiden. Eftersom han har ett sjukligt behov att nå fram till sina offer som alla stalker har började han plötsligt sms:a och om det skriver Jamku så här:

Jamku säger att HAN skickade sms men jag fick sms från stalkern TN. Det betyder att Jamku och stalkern TN är samma person. Läser man Jamku ser man också att hans konstiga sätt att formulera sig är exakt samma som stalkern. En av oss stavar efternamnet med C och det har stalkern anmält till myndigheterna som förfalskning. Jamku på Familjeliv säger exakt samma sak om stavningen. I samband med det skriver han också att han “har med oss att göra”.

 

Fler presenterade här

 

 

Updated: 2017-02-08 — 02:22

5 Comments

 1. Denne gubbe, har verkligen hatkärlek till en och samma objekt sedan några år tillbaka, trots att gubben har egen familj så fortsätter han att klistra sig fast vid sitt objekt som han tror att han äger. Gubben är inne på objektets forum och spammar där 24/7 med närmare 10 multipla trollkonton. Gubben vill skaffa sig ensamrätt till objektet genom att jaga bort andra personer som skriver inne på objektets forum positivt om objektet. De som skriver positivt om objektet blir kallade för nedsättande och kränkande saker, och dessutom har han flera gånger tagit kontakt med objektets vänner via telefon, sms-meddelande, och epost hotat med att anmäla dem till rättsvårdande myndigheter om de inte slutar upp med att ha kontakt med objektet. Han påstår att objektet är rättshaverist och påstår att objektet stalkat hans familj.
  Gubben är expert på att reta upp folk, och han vill driva diskussionerna till sin fördel och till folks nackdel hela tiden. Han vill skaffa sig ursäkter för att spamma in en massa anmälningar till rättsvårdande myndigheter, men förhoppningsvis så har rättsvårdande myndigheterna lyckats genomskåda hans spammande och trollande med falska påhittade grundlösa anmälningar om ditten och datten. De borde sätta stopp för hans spammande med falska påhittade grundlösa anmälningar. Gubben har sedan en kort tid tillbaka sagt sig ha ett uppdrag inom politiken i 08-området. Gubben har även tagit Flashback i försvar där han haft några 100-tal nu mera avstängda konton där inne, men fortfarande finns ett par av hans konton aktiva och ett av de aktiva kontona drog för 3 år sen igång en trolltråd som smutskastade objektet och objektets vänner.

 2. Fast det där är ju inte riktigt sant. Men det kanske inte är så noga med näthat?

 3. Det är minst sagt otäckt och häpnadsväckande att samhället inte gör något åt honom!

 4. Hahahahaha! Vilken skruttgubbe!
  Begynnande demens?

 5. Hepp:
  Hahahahaha! Vilken skruttgubbe!
  Begynnande demens?

  Eller en självsyn utan gränser.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.