Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

Runes – Presentation


| Ratsit.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver i vissa fall endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbete med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


runes

Användare på Familjeliv

 

Beskrivning

 • Pensionerad sedan slutet av 90-talet
 • Som denne användare har han klarat sig bättre på Familjeliv än som Jamku.
 • Är en irriterande näthatare som siktar in sig på särskilda offer och klamrar sig fast vid de offren hur länge som helst till stora besvär för den drabbade. Han har särskild förkärlek för vackra och (för honom) unga kvinnor som han sedan postar på nätet att hon är ful och har en massa andra fel. Vändningen beror med all sannolihet på att kvinnorna nobbat honom och han inte kan ta ett nej.
 • Började härja på nätet i mitten på 90-talet och har sedan dess förmodligen samanlagt skapat flera tusen användare på olika nätplatser. Är portad på i stort sett alla forum som finns då han har en förkärlek till att spamma inlägg och reta upp de andra deltagarna. Det går dock inte hitta alla hans inägg då de ofta raderas. Det som går att finna, förutom ett retfullt språk mot de andra deltagarna, är präglade av invandrarfientlighet och ytterlighetshögeråsikter. Han har lyckats att bli portad på Flashback som annars tar emot allt skit som finns. Just nu hänger han på Familjeliv med ett okänt antal konton.
 • Kallade en av skribenterna på denna tidning för “Psyksjuk pundare” och andra mycket nedsättande omdömen. Det hindrar honom dock inte att både skicka sexuella inviter och förtala samma person till myndigheter på ett exempellöst sätt. Han har också uttryckt sig homfobiskt.
 • Har haft tanken att frysa ner sig för att tinas upp när vetenskapen kommit så långt att livet kan startas upp igen och dödsorsaken fixas. Idén försvann troligen när stiftelsen som skulle sköta pengarna kursade.
  http://cryonet.org
 • Är också känd för sina alla inskickade dokument, till rättsvårdande instanser, om de han “håller ett öga på” av “preventiva” orsaker. Han utrycker sig i de inskickade dokumenten på ett sätt som kan tyda att han själv tror att han samarbetar med samma myndighet för att stävja brott.
 • Han har de senaste åren, gjort sig känd som en ovanligt besvärlig nätstalker.
 • Har haft en hel del forum där alla forum varit avsedda att skriva om en enda person. Forumen brukar ha 5-6 medlemmar där alla medlemmar är han själv.
 • Det finns extremt mycket länkar om denna person ute på webben

 

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-02-08 — 02:26

10 Comments

 1. Trabant:
  Fast det där är ju inte riktigt sant. Men det kanske inte är så noga med näthat?

  Trabant:
  Finns inte där och inte dina krav heller

  Förstår inte vad du menar. Vad är det som det inte är noga med? Vad är det för krav?
  Kan du utveckla detta?

 2. Så ingen outing om vem personen är? Fan vad värdelösa ni är……

 3. löjligt:
  Så ingen outing om vem personen är? Fan vad värdelösa ni är……

  Du verkar väldigt ung med det barnsliga språket.
  Vi outar ingen, vi presenterar. Genom att klicka på länken högst upp till vänster ser du vem det är.

 4. Huvudrollsinnehavaren har slängt in flera kommentarer.
  För det första stjäl han andras mailadress för det andra är det helt otroligt att idioten kan med att kommentera på en plats som ägs av folk han så innerligt svårt har förtalat. Stalkern, du kommer aldrig att få några kommentarer här godkända!!

 5. Runes-Jamku äger minst 10 multipla konton där inne på objektets rosa sida

 6. Kan denna f.d. sjukpensionär aldrig lägga av? vad driver honom? Han behöver ju hjälp!

 7. denna info känd sen länge
  lägg ner fbhatet !

 8. enaiR:
  denna info känd sen länge
  lägg ner fbhatet !

  Hmmmm…
  “Lägg ner fbhatet” Vad har det med Familjiliv att göra?
  Det finns mycket som är känt sedan tidigare men som ändå många inte känner till. Framförallt behöver användaren själv se sina personuppgifter i tryck!

 9. Nordeko var en stiftelse som pensionären ägde.Pensionären som i somras fyllde 70 år är känd för att ha härjat på diverse forum sedan 1990-talet.Det finns många saker som är känd om pensionären på webben om man googlar efter information om pensionären.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.