Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

BoyGoneBad – Presentation


| Ratsit.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


 

profil

 

Totalt 5.565 poster (2016-10-19)

Beskrivning

  • Skriver alldagligt
  • Engagerat sig bla i flickan “Felicia” som tog sitt liv (alternativt blev mördad, enligt mamman) för några år sedan. Engagemanget ogillades av flickans mamma som satte sig på tvären på bloggen om denna flicka.
  • Jobbar inom tryckerinäringen.
  • Förtalar tidvis mycket grovt
  • Uttalar sig rasistiskt
  • Skapar eller följer med i konspirationer, främst om invandrare men också om staten mm.
  • Det talas om att denna person är en känd motorjournalist. Men vad vi kan se är det två olika personer med helt olika åldrar och bor på olika platser.

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-02-08 — 02:19

1 Comment

  1. Förvånandsvärt eller inte alls är att den här personen har kopplingar till Stulen Barndom och därför beter sig typiska haverister med bakgrund i den avloppstunnel som troligen tränat mer näthatare än någon annan förening vid sidan om SverigeDemokraterna – Näthatarpartiet.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.