Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

Jofur – Presentation


| Ratsit.se |

Ulrika Fornells sambo
och
Ulrika Britta Sofia Fornell


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


jofur

 

Postat 26 gånger (2015-06-02)

Beskrivning

  • Kontot ägs av Ulrika fonells sambo men har också använts av Ulrika Fornell.
  • Ivrig försvarare av Desiree Ahokas och kungen.
  • Påstår att en känd sångerska (nämner namnet) har ADHD begås förmodligen ett identifierbart brott som det är allmänt åtal på.
  • Fru Fornell är annars känd för att ha upplevt samhällets svek mot utsatta barn och skrivit böcker och deltagit i samtal i media om detta.
  • Hon deklarerades vara “efterbliven” och hamnade på ett hem för “sådana”. Hemskare kan man förmodligen inte vara med om som barn. Det är tragiskt att en kvinna som utsatts för samhällets dåliga sidor som barn sedan i vuxen ålder förnedrar sig till näthat.
  • Tillsammans med Desireé Ahokas är de starkt emot Deanne Rauscher författarskap. De har bla förfalskat en bandinspelning där de påstår att Rauscher talar i telefon till Fornell. Talet är mer ett löjligt prov på barnsligheter som Ahokas och Fornell förmodligen själva spelat in. Nämnda ljudfil kan läggas upp vid behov.
  • Rauscher har förtalats mycket grovt på Flashback, bla har Rauscher  anmälts för brister på hennes hem för tonårsflickor, där utredningen sedermera lades ner då inga brister hittades. Det framgår dock inte om Fornell var en av de som låg bakom anmälan men man kan misstänka det.
  • https://www.facebook.com/ulrika.fornell.56
  • https://www.facebook.com/ulrika.fornell

 

Fornell gör ett misstag här att skriva i alias Jofur:

jofurfelOm Fru Fornell råkade välja “livskamratens” dator av misstag måste alltså Moralgubben vara Ulrika Fornell?
I princip är det så att båda kontona finns i samma hem och förmodligen används båda av Ulrika Fornell bedömt av sättet att skriva.

 

 

 

Fler presenterade härx

Updated: 2017-08-28 — 01:50

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.