Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

22 besökare är inne nu

barsk – Presentation


Joakim Valdemar Axel Andersen
19740514-3970


Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter. Denna är en offentlig person och har publicerats allmänt i media.


joakima

Joakim hade uppdrag för Socialdemokraterna i kommunen men gick senare över till Miljöpartiet. I kommunen sitter han och tycker, fullt riktigt, att invandringen berikar vårt samhälle men när han drar kolsäcken över huvudet växer hornen fram och där handlar det inte om berikande utan där handlar det om brutal ondska mot invandrare. Viktig att förstå är att Miljöpartiet är ett av de mest invandrarvänliga partierna i Sverige och där sitter han och talar för partiets linje medan han på kvällarna gör gemensam sak med nazzarna. Han har tydligen inga uppdrag för Miljöpartiet sedan årskiftet. I så måtto är han inte Miljöpartist nu men han var det under de rasistiska skriverierna på Flashback.

Som miljöpartist skriver han i en insändare:

Många av kommunens invånare har rötter i andra länder. Detta är en rikedom som bidrar till ökat kulturutbyte, språkkunskaper och ger fördelar för exportföretag. Vi har ett gemensamt intresse av att skapa ett samhälle som är öppet och välkomnande för alla. Rasism, oavsett vem det riktar sig mot, har ingen plats i vårt Landskrona

Men med kolsäcken på låter det så här:

Ett stort grattis till alla i Landskrona, en kriminell blatte mindre… Den bästa julklappen. Nu hoppas jag på en trevlig nyårspresent också.

Han nämner också den fina staden Landskrona:

Men till hösten ska jag i alla fall förhoppningsvis vara borta från Blattekrona. Den kan staden sitta här med sina kosvoalbaner.

Tycker om att stävja brott:.

De våldtäktsberikande männen är /../

När Aftonbladet konfronterar Joakim säger han att de skall stämmas för dataintrång och att han har sin fria rätt att säga vad han vill. Känns det igen? Det är så de fega dårarna på Flashback allltid svarar eller varianter på det temat. Sedan börjar han yra om att han har fem olika konton. Hade de fortsatt skulle han säkerligen säga att han är fem personer som flexar mellen kontona, det är så de lömskaste av hatarna gör för att inte behöva stå för vad de skriver.

Nu får vi hoppas att miljöpartiet slänger ut honom i kylan så att stackarn slipper ta av sig kolsäcken någon mer gång, han klär i den.

Källa: Aftonbladet

Miljöpartietets dom är hård

Partisekreterare Anders Wallner:

Det är vidriga uttalanden!

Det är fruktansvärda, vidriga uttalanden han har gjort. Det är ett märkligt beteende att samtidigt berätta om vår politik utåt men ändå inte stå för det.

EU-parlamentarikern Peter Eriksson:

Det är fruktansvärt!

Jag tycker också det är konstigt att man väljer att engagera sig politiskt när man har åsikter som är precis tvärtom mot det partiet står för. Det är svårt att förstå. Jag ser ingen logik.

Vidare påtalar Eriksson det vi alla undrar och undrat länge:

Man undrar vad polisen håller med när det finns sådana uppenbara brott som begås i offentligheten.

Sedan har han samma förslag på ändring som många andra helt riktigt har:

Jag tycker att hela kulturen som växt fram där man helt anonymt kan säga vad som helst är helt orimlig. Det är inte acceptabelt att en offentlig plats som Flashback saknar ansvarig utgivare. Rasistiska uttryck, hets mot folkgrupp, förtal. Det måste finnas någon som tar ansvar för saker som uttrycks. Man måste skärpa regler för ansvarig utgivare.

Det verka som om Aftonbladet för det första slår tillbaka ordentligt mot alla som kallar tidningen för ”Aftonhoran” och andra nedsättande tillmälen men framför allt verkar det som om Aftonbladet får igång en diskussion om det verkligen får vara så här!

Källa: Aftonbladet

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-02-08 — 02:18

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.