Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

24 besökare är inne nu

Julia Caesar – Presentation


| Ratsit.se |

Barbro Ingegerd Jöberger
19441114-7525


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


Julia Caesar skriver på diverse rasistiska bloggar. Är en av de värsta motståndarna till muslimer och invandring till Sverige.

 

Beskrivning

  • Har varit journalist på DN i 20år
  • Är en av de värsta rasister vi sett

Hon skriver här:

 

Uppdaterat 2015-09-02:
Outad av Expressen 2015-09-01
Vi skrev denna presentation i slutet av December 2014 men publicerade den aldrig därför att vi var inte hundra procent säkra på att det var rätt namn vi hade. Men Expressens avslöjande visade att vi hade rätt namn.

 

Julia Caesar
Julia Caesar
Julia Caesar

Fler presenterade här

 

Updated: 2017-02-08 — 02:23

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.