Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

24 besökare är inne nu

XeniaOnatopp – Presentation

Göran Steen 19551030-1038

 | Eniro.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


profil-mask

 

Totalt 10.127 poster (2016-10-02)

Beskrivning

 • Postar extremt mycket. På 18 månader har han posta mer än 10.000 postningar. Det ger 17,2 postningar/dygn året om. Tar man med alla andra alias han postar med kan man undra hur hans fritid ser ut.
 • Har ett flertal alias på Flashback. Korspostar med varandra ibland.
 • Meda alla andra konton har han postat över 60.000 inlägg.
 • Har märkliga förklaringar över mordgåtor.
 • Det ständiga spekulerandet över unga tjejers död kan vara kränkande för anhöriga.
 • Skriver i huvudsak vårdat.
 • Skriver extremt mycket i “Lisa Holm”-tråden.
 • Verkar inte speciellt feg av sig men har en stark vilja att vara anonym.
 • Unga mördade flickor verkar vara det primära målet att skriva om.
 • Har varit och kanske fortfarande är politisk engagerad.
 • Har varit uppsatt på sitt partis vallista.

Anmärkning

En gammelsosse borde veta bättre

Ja, hur kan gubben som är sosse smutsa ner sig på detta vis. Han lägger upp “fuppar” och andra offentliga dokument till stort besvär och mycket traumatisk för de som är omskrivna i dokumenten. Han är med andra ord med och förstör liv. Vi funderar på om sossegänget han känner skall få reda på detta.

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-02-08 — 02:29

11 Comments

 1. Ja det här en mycket märklig person. Frågan är vad han gjorde under sin sex månader långa avstängning.
  Det måste ha kliat alldeles oerhört i fingrarna såvida han inte går under än fler alias än dom han var avstängd för. Kommer ni publicera fler megapostare eller “extrempostare”? Ni skrev om detta i våras har jag för mig. Nicket “nopomil” är många extremt undrande över får man anta.

 2. Anti:
  Ja det här en mycket märklig person. Frågan är vad han gjorde under sin sex månader långa avstängning.
  Det måste ha kliat alldeles oerhört i fingrarna såvida han inte går under än fler alias än dom han var avstängd för. Kommer ni publicera fler megapostare eller ”extrempostare”? Ni skrev om detta i våras har jag för mig. Nicket ”nopomil” är många extremt undrande över får man anta.

  Han har fler konton och vi kommer att presentera dem efter hand.
  Extrempostare är inget vi presenterar för att de är extrempostare. Vi har andra regler för vilka vi presenterar.

 3. Okej, men kommer ni presentera nopomil?

 4. Anti:
  Okej, men kommer ni presentera nopomil?

  Vi annonserar inte våra planer.

 5. Då hoppas jag på att ni presenterar de trollkonton som kallas multipla konton som XeniaOnatopp öppnat i syfte att backa upp sina egna diskussioner. Asså Flashback har inte hållt hårt i reglerna om att varje medlem endast få öppna ett konto per person på forumet, för på flera seriösa forum brukar man hålla hårt på att varje person får enbart inneha högst ett konto per skalle,och kommer man på att samma person har öppnat flera multipla konton där syftet är att backa upp sig själv så blir den vederbörande avstängd och bannlyst från forumet,men Flashback har i smyg låtit flera personer oftast stortroll öppna flera multipla konton utan åtgärd.

 6. Spion:
  Då hoppas jag på att ni presenterar de trollkonton som kallas multipla konton som XeniaOnatopp öppnat i syfte att backa upp sina egna diskussioner. Asså Flashback har inte hållt hårt i reglerna om att varje medlem endast få öppna ett konto per person på forumet, för på flera seriösa forum brukar man hålla hårt på att varje person får enbart inneha högst ett konto per skalle,och kommer man på att samma person har öppnat flera multipla konton där syftet är att backa upp sig själv så blir den vederbörande avstängd och bannlyst från forumet,men Flashback har i smyg låtit flera personer oftast stortroll öppna flera multipla konton utan åtgärd.

  Ja, vi kommer att presentera alla hans konton med tiden.

 7. Flashback har en lustig förmåga att se igenom varje regel de har när det gäller top-postare, de premieras framför användare som inte postar lika frenetiskt. Det ligger i deras intresse att premiera dessa användare framför andra.

  Flashbacks regler som de låtsas hålla så strikt och hårt vid är bara för syns skull inget annat. Om en moderator har en personlig agenda emot det som postas så stänger de trådar eller hänvisar till OT eller vad som helst. Det är så lätt att genomskåda att det är patetiskt.

  Vi känner till ett stort antal användare på Flashback som systematiskt bryter emot regel 1.07 men aldrig eller sällan blir avstängda. En person Flashback däremot hyser agg emot eller går emot en moderators privata agenda blir ganska omedelbart avstängda även om de inte ens är samma person med hänvisning till 1.07. Användarna på Flashback är för dumma eller smittade av Flashback-PK att de inte kan se igenom detta. Flashback är en fabrik för att producera desinformation eller lyfta privata agendor och alla som är aktiva blir smittade av denna Flashback-PK kognitiva dissonansen förr eller senare.

  Flashback-PKit verkar inte förstå hur hjärntvättade de blivit och Flashbacks regler ställs över gällande lagar i deras huvud. Så dumma är de. Ett gott exempel är mrsMagoo eller Zemfira som hänvisar till FB reglerna och alla korkade användare som hänvisar till “Det här är flashback och det är såhär det går till”. Men vi kommer ta de orden och trycka ned dem i halsen på dem. När den riktiga lagen inte skyddar oss så har vi rätt till nödvärn. Förr eller senare kommer någon eller några av alla de som skadats på Flashback ge igen och då hoppas jag det är moderatorer som råkar illa ut och speciellt KiaW.

 8. Nu har dragit i gång nicket ArseneLupin igen. Skäms han för att använda XeniaOnatopp eller Quarrel?

 9. Carl Carlsson:
  Nu har dragit i gång nicket ArseneLupin igen. Skäms han för att använda XeniaOnatopp eller Quarrel?

  Han vill väl inte att någon skall veta vem det är som gör bort sig.

 10. XeniaOnatopp och hens andra trollkonton kommer nog förr eller senare att göra bort sig inne på Flashback.

 11. Solglittret och Sno (och minst 3 konton till i Lotta Rudholm-tråden) verkar stämma in på denne man.
  Det ser otroligt schizofrent ut när han diskuterar med sig själv. Därtill är det löjligt uppenbart att det är samma xxxxxx bakom dessa vad gäller uttryck, åsikter och tid för spampostandet.

  Det är sällan det rör topic, vilket i sig är avslöjande när flera konton går in och skriver om exakt samma nonsens på exakt samma udda tidpunkter.

  Försöker även manipulera via PM, vilket pekar på allvarlig xxxxxx xxxxxx. Han påstår att han är överläkare och klinikchef. Vilket man slår hål på direkt iom hans frånvaro av den enklaste medicinska baskunskap.
  Han är xxxxxxx inte ens arbetsför och ligger xxxxxxxxxxx på någon xxxxxxxx avdelning.
  Det är en sak att raljera och ljuga i trådar men att pm:a är ju gränslöst sjukt.

  ……………………………
  Vissa formuleringar har tagits bort på grund av att det konkret påstås saker
  om denna man som kan utgöra förtal.
  /REDAKTIONEN

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.