Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

Mzstore – Presentation


Ratsit.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


mzstore

 

Totalt 51 poster (2016-10-02)

Beskrivning

 • Skriver lite slarvigt med viss slang
 • Drogromantiker
 • Hormonromantiker

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-02-08 — 02:24

4 Comments

 1. Hej förstår inte alls varför du behöver göra reklam för flashback med länkar. För att ha något utbyte av länken de senaste 1000 inläggen måste jag var medlem och logga in. Varför göra reklam för deras verksamhet? Här är jag inte alls med…

  Ni använder en plugin som nu gör samtliga av era länkar under flike “Relaterade” till den egna sajten till “värdelös” med ett no follow attribut. Samtidigt som värde fördelas obehindrat till Flashback länken, det ser närmast ut som ni försöker fördela värde till flashback och förhindra att era egna artiklar får något värde. MAO ser konstigt och underligt ut. Finns det någon rimlighet i just detta?

  Varför inte sätta no follow på flashback länkarna och ta bort det på era interna länkningar om ni nu ska använda dessa attribut överhuvudtaget?

 2. Flashback:
  Hej förstår inte alls varför du behöver göra reklam för flashback med länkar. För att ha något utbyte av länken de senaste 1000 inläggen måste jag var medlem och logga in. Varför göra reklam för deras verksamhet? Här är jag inte alls med…

  Ja jäklar, du har helt rätt! Tänkte inte på att jag var inloggad på Flashback när vi valde den metoden. Får hitta på något annat.

  Ni använder en plugin som nu gör samtliga av era länkar under flike ”Relaterade” till den egna sajten till ”värdelös” med ett no follow attribut. Samtidigt som värde fördelas obehindrat till Flashback länken, det ser närmast ut som ni försöker fördela värde till flashback och förhindra att era egna artiklar får något värde. MAO ser konstigt och underligt ut.Finns det någon rimlighet i just detta?

  Ja, det är rimligt att vi inte orkar fokusera på exakt SEO. Vi låter en programvara sköta den biten så att vi kan ägna oss åt huvuduppgiften, två steg fram och ett tillbaka, du vet. Dessutom skall vi tänka om vad det gäller länken till Flashback som är en del i problematiken.

  Varför inte sätta no follow på flashback länkarna och ta bort det på era interna länkningar om ni nu ska använda dessa attribut överhuvudtaget?

  Vi väljer att ta bort länkarna om inte någon av oss ser någon annan vinst i att länka till postningar på Flashback.

 3. Menar att ni använder “SEO” i hög omfattning och att effekten är att ni bli osynligare. Tex ett tag var er Yoast plugin på högvarv och la på ett allmänt no follow på era toppmenyer. (syns med en gång i vissa plugins på browsern) Kanske testade ni just då, vad vet jag, men effekten är nog inte bara bra.

  Jovisst kan det vara bättre att koncentrera sig på att skriva och göra det man vill, men varför då ägna sig åt SEO som ger enbart negativa effekter på er synlighet. För ni skriver väl i syfte att synas och att påverka?

  Ni har antagligen det mest omfattande materialet om flashback utanför flashback men det syns inte. Flera är anledningarna. bland annat det för mig ofattbara att ni lagt en av de bättre troligen den bästa avhandlingen om flashback på er sida i form av bilder. Kan du visa mig ett bättre sätt att göra en text helt osynlig än just det så varsågod, det är alltså ett extra arbete ni gjort för att öka er osynlighet och jag förstår det verkligen inte!

  Det är ett värdefullt material som ni på flera sätt döljer. genom att ha lagt ned extra arbete vars enda syfte torde vara just att dölja fakta om flashback. texten har extraarbetats till en relativt hög grad av osynlighet genom att läggas i bilder vilka sedan döpts till namn som absolut inte angör texten Varför lägga så mycket energi på att göra en mycket bra faktaartikel nästan helt osynlig?

 4. Detta är egentligen off topic här.

  Flashback:
  Menar att ni använder ”SEO” i hög omfattning och att effekten är att ni bli osynligare. Tex ett tag var er Yoast plugin på högvarv och la på ett allmänt no follow på era toppmenyer. (syns med en gång i vissa plugins på browsern) Kanske testade ni just då, vad vet jag, men effekten är nog inte bara bra.

  Jovisst kan det vara bättre att koncentrera sig på att skriva och göra det man vill, men varför då ägna sig åt SEO som ger enbart negativa effekter på er synlighet. För ni skriver väl i syfte att synas och att påverka?

  Med tanke att vi har stigit från runt 100 unika besökare per dag till runt 1000 per dag med toppar på upp mot 10.000 besökare tycker jag att vårt SEO gör ett bra jobb. Hur den gör jobbet är inte så intressant.

  Ni har antagligen det mest omfattande materialet om flashback utanför flashback men det syns inte. Flera är anledningarna. bland annat det för mig ofattbara att ni lagt en av de bättre troligen den bästa avhandlingen om flashback på er sida i form av bilder. Kan du visa mig ett bättre sätt att göra en text helt osynlig än just det så varsågod, det är alltså ett extra arbete ni gjort för att öka er osynlighet och jag förstår det verkligen inte!

  Det är ett värdefullt material som ni på flera sätt döljer. genom att ha lagt ned extra arbete vars enda syfte torde vara just att dölja fakta om flashback. texten har extraarbetats till en relativt hög grad av osynlighet genom att läggas i bilder vilka sedan döpts till namn som absolut inte angör texten Varför lägga så mycket energi på att göra en mycket bra faktaartikel nästan helt osynlig?

  Det finns en mycket bra förklaring till detta. Bildformatet var helt nödvändigt då men är det inte längre så vi har diskuterat att lägga lite tid på att lägga in den som vanlig text.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.