Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

22 besökare är inne nu

♦ Ruskigbuss – Presentation


| Ratsit.se |
Terje Isaksen


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbeta med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera sådana uppgifter.


ruskigbuss

 

Postat 44.894 gånger (2016-10-27)

 

Moderator

Beskrivning

 • Postar extremt mycket men under lång tid, det blir ändå 9,57 inlägg/dygn under ca 13 år.
 • Skriver akademiskt men på det lättare sättet.
 • Har startat 767 trådar (ämnen) vilket måste vara någon slags rekord.
 • Framstår som en mycket vänlig, social och varm person med empati
 • Är bland annat Programmerare
 • Det påstås av vissa att Ruskigbuss också är admin4 men det är inget vi kan bekräfta

Anmärkning

Han har en blogg: ruskigbuss.blogspot.se

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-02-08 — 02:14

2 Comments

 1. Hej
  Vill inte påstå att det som skrivs här är fel. Har inte tittat djupare på det men vill be er att kolla in att det finns spretiga uppgifter och att det finns en del som pekar på en annan person med samma förnamn i samma område.

  Där finns det också några beröringspunkter, vilka flera som diskuterar ärendet förefaller ha klart för sig. Är det något ni med en gång kan avskriva?

 2. Flashback Forum:
  Hej
  Vill inte påstå att det som skrivs här är fel. Har inte tittat djupare på det men vill be er att kolla in att det finns spretiga uppgifter och att det finns en del som pekar på en annan person med samma förnamn i samma område.

  Där finns det också några beröringspunkter, vilka flera som diskuterar ärendet förefaller ha klart för sig.Är det något ni med en gång kan avskriva?

  Du har helt rätt och tack för att du pekade på det!

  Personen som fixade denna presentation råkade klippa och klistra fel person ur databasen. Det har samma person rättat till nu.
  I databasen ligger något vi kallar för “kandidater” nära intill där den vi hittat som den verkliga personen bakom ett alias, för detta alias finns det 4 kandidater varav 3 bor i samma område. Det är lätt hänt att man tar fel. Vi har vidtagit åtgärder som gör det svårare att ta fel nu.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.