Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

25 besökare är inne nu

♦ admin – Presentation


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller i vissa fall endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vårt arbete med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera uppgifterna.


| Ratsit.se |

Jan Axelsson 19681023-1974


 

Postat 11.511 gånger (2016-11-09)

Administratör på Flashback

 

Beskrivning

 • Skriver i huvudsak bra, nästan akademiskt, men stelt och empatilöst
 • Drogromantiker
 • Hans forum, Flashback, är fyllda av inlägg med hat, rasism, förtal och kränkningar i hög omfattning, uthängningar av privatpersoner och hot. I några fall går hetsen och kränkningen av enskilda individer så långt att drabbade begår självmord. Jan Axelsson struntar fullständigt i om någon far illa eller om de tar sina liv och vårt samhälle gör inget för att skydda dessa.
 • Själv skyddas han av samhället minsann, med skyddad id efter att OG satt ett pris på 500.000kr på hans huvud. Orsaken skall ha varit att OG-ledaren Denho Acars mejlkonto hackades och spåren ledde till Jan Axelsson. Vi kan med stor säkerhet säga att det inte var Jan Axelsson som gjorde detta, det är han för feg för.
 • växte upp i Norrköping och började göra tidningar redan i tonåren. I början av 90-talet startade han Flashback TV som fick sända i lokalstationer i Östergötland
 • I februari 1993 gavs första numret av tidningen Flashback ut och handlade bland annat om LSD
 • Han reser mycket och vill resa till udda platser dit det inte går några charterresor.
 • Hans flickvän heter Angelina Maccarone, brittiska, och är förmodligen delägare i Flashback
 • Närmaste vännen är Matthias Egarth är annonssäljare för Flashback och är förmodligen delägare
 • En annan nära vän och barndomskamrat är Bahnhofs VD och ägare Jon Karlung som också är Flashback forums webbleverantör (isp). Äpplet faller inte långt från trädet.
 • Jan Axelsson är den som styr Flashback  trots att Flashback forum har en amerikansk adress och påstådda bolag registrerade utomlands. Vilket våra korkade myndigheter tror på. Flashback forum med dess 32-34 servrar står i Sverige och har alltid gjort så. Om Axelsson skulle låta flytta allt utomlands får han problem med direktåtkomst till alla delar och det kan bli kostsamt med stor bandbredd.
 • Jan Axelsson fälldes i marknadsdomstolen, efter att det lagts ut koder till teveboxar på forumet, med böter på 400.000 kronor ifall han fortsatte att driva forumet. Flashback forum är alltså i praktiken förbjudet att verka i Sverige och riskerar 400.000 kr för varje ej förmodererad post som postas på forumet sedan år 2003.
 • Jan Axelsson säger att han skapade forumet för riktig yttrandefrihet men den förklaringen haltar ordentligt när han säger så här: “Om jag lägger upp 25 artiklar på Flashback så vet jag vilka som kommer att få flest besökare. Allt som har med kändisar att göra, gärna i kombination med sex i någon form”. Han är alltså mest intresserad av stort besöksantal så att inkomsterna från annonserna blir höga så att han kan fortsätta att resa världen runt.
 • Vi ett tillfälle skulle Säpo följa Jan Axelsson i hälarna. De skulle enligt Jan Axelsson själv också ha filmat honom. Här skriver han själv om händelsen http://www.flashback.se/flashbacks/polis/. Sanningen är att de Säpo-poliser som han trodde skuggade honom var ute efter en annan person som Säpo också filmade. Vid något tillfälle råkade de ta fel på Jan Axelsson och den de var ute efter. När poliserna förhördes om händelsen visste de inte ens vem Jan Axelsson var.
 • Jan Axelsson har dragit in mer än 40 miljoner på sitt forum men de som modererar forumet får ingenting. Jan Axelsson och övriga ägare stoppar allt i egen ficka. Hur dessa moderatorer resonerar när de gör detta slitjobb gratis är en gåta. Vi vet i vart fall att jan Axelsson själv skrattar hela vägen till banken när han tänker på hur korkade hans moderatorer är som går med på detta. Det är förmodligen första och enda gången vi håller med herr Axelsson…
 • Jan Axelsson säger att moderatorer inte kan se användarnas IP-nummer. Det motsägs av denna fd moderator:

  Som moderator på flashback såg jag alla användares ip-adresser. Huruvida jag såg registreringsmail minns jag inte, men finner det osannolikt att inte admins gör det. Detta var , ska jag kanske poäntera 6-7 år sen.
  Källa:  https://copyriot.se/2015/02/14/efter-flashback/

 • Flashback har mellan 200.000 och 300.000 unika besökare per dag. Det kan jämföras med Aftonbladet som har runt 400.000 besökare per dag.

Om Jan Axelsson

 

 

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-08-03 — 01:10

5 Comments

 1. Hmm undrar lite om vad som gör att Angela Maccarone är Brittiska?
  Vad binder Jan Axelssons så kallade flickvän till Storbritannien? Och hur pass starka är dessa uppgifter?

  Personligheten Jan Axelsson gillar uppenbart att utnyttja yttrandefriheten och samtidigt strypa dess värden i grunden. Att lämna felaktiga eller vilseledande uppgifter förefaller inte alls vara främmande. Att vara tillsammans med någon “Brittiska” som enligt flera artiklar är tyska och lesbisk. man kan ha vilka preferenser man vill men just kombinationen av dessa är lite ovanlig och udda, normalt utan intresse
  https://en.wikipedia.org/wiki/Angelina_Maccarone

  Att regissera avledningsmanövrer skulle jag nog gissa på kan ligga nära Jan Axelsson liksom i delade ekonomiska intressen är svårt att utesluta. Jans egna drömmar om att vara journalist och komma med avslöjande bilder andra inte kan ligger heller inte så långt borta.

  kan gott tänka mig att partnerskapet har en rent ekonomisk karaktär, eller passar någonstans i personens-företagets yttre föresvävande och inte alls behöver vara någon romantiskt förhållande. En massa adresser till kontorshotell i USA och England visar på någon som gärna manipulerar roten till hela bilden av vad yttrandefriheten betyder när det gäller pålitlighet. Man ska nog inte ta Jan Axelssons egna påståenden alltför allvarligt. Han verkar dock vara ganska paranoid inför att namnet flashback faktiskt betyder något annat i världen än ett forum i Sverige. Flashback verkar för denna personlighet betyda att sprida en post hallucinativ målbild av betydelsen genom att strypa den beskrivande bredden.

 2. Spåman:
  Du har helt rätt i allt du skriver men vad det gäller Angelina är det inte den tyska varianten som är den Angelina vi menar. Detta är en helt annan person som också är delägare i Flashback:
  https://site2corp.com/uk/angelina-maccarone

 3. Fullt möjligt att det kan vara två olika Angelina Maccarone. Därför undrar jag vad som finns för stöd för att det verkligen är så…

  Den Angela Maccarone som ni hänvisar till är född i augusti 1965 vilket förutom namnet också stämmer väl överens med den tyska Angela Maccarone (21 augusti 1965) Gissar att hon inte är skriven i Stockholm eller Storbritannien på andra ställen än i dessa handlingar vilka i sak inte bevisar någonting, förutom att någon registrerat namnet i samband med att företaget aktiviteter i Stockholm vilket inte krävde någon legitimering såvitt det framgår, däremot måhända en verifiering av adressen på sin höjd. Vad finns det som talar för att det finns en Angela Maccarone med dessa födelsedata i UK eller i Sverige?

 4. Skapa Skal:
  Fullt möjligt att det kan vara två olika Angelina Maccarone. Därför undrar jag vad som finns för stöd för att det verkligen är så…

  Den Angela Maccarone som ni hänvisar till är född i augusti 1965 vilket förutom namnet också stämmer väl överens med den tyska Angela Maccarone (21 augusti 1965) Gissar att hon inte är skriven i Stockholm eller Storbritannien på andra ställen än i dessa handlingar vilka i sak inte bevisar någonting, förutom att någon registrerat namnet i samband med att företaget aktiviteter i Stockholm vilket inte krävde någon legitimering såvitt det framgår, däremot måhända en verifiering av adressen på sin höjd. Vad finns det som talar för att det finns en Angela Maccarone med dessa födelsedata i UK eller i Sverige?

  Hon är skriven på det engelska Flashback. Huruvida de kräver legitimering vet vi inte. I de handlingarna, de senaste från 2016, står det att hon bor i Stockholm. Den Tyska Angelina bor i Tyskland.
  Att man skulle hitta på namnet Angelina och att hon för övrigt inte finns tror vi inte är möjligt. Att det skulle vara den Tyskan man ljuger om att hon är brittiska osv, låter inte alls rimligt förutom att hon också föredrar kvinnor som partner.
  Läs mer här Flashback – Angelina Maccarone

 5. Den tyska Angelina Maccarone är inte bara lesbisk hon är också filmskapare och gjort ett antal filmer med homosexuellt tema, bland annat den väldigt bra filmen Fremde Haut som handlar om en lesbisk flykting i Tyskland som klär sig som en man och utger sig för att vara en man.

  Det är inte samma Angelina Maccarone som är kopplad till Flashback, det vet jag eftersom jag har 100% konfirmering på det via samtal med personen ifråga.

Comments are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.