Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

21 besökare är inne nu

Fürstenhoff. – Presentation


| Ratsit.se |


Var och en tar själv beslutet att undersöka identiteten på de alias vi presenterar. Vi tillhandahåller endast länken till legal plats med utgivningsbevis där personuppgifter kan sökas. Vi skriver i vissa fall endast ut personuppgifter för offentliga personer, av media uthängda och moderatorer på Flashback. Vårt arbete med att motverka näthat och hatsajter genom att journalistiskt skriva om dessa företeelser är omständigheter som gör det försvarligt att presentera uppgifterna.


furstenhoff

 

Postat 146 gånger (2016-11-28)

Beskrivning

  • Fürstenhoff har outat sig själv. Hans alias på Flashback är egentligen “/Fürstenhoff.” men om vi använder snedstrecket hamnar han högre upp i listan än moderatorerna. Eftersom moderatorerna är känsliga små liv kan vi inte göra så mot dem.
  • Fürstenhoff, som han också heter i verkligheten, sägs vara den mytomspunna “Ghostrider” i Stockholm som vansinneskörde med sin motorcykel samtidigt som detta filmades. Filmerna såldes senare av ett företag i samma stad. Vid ett tillfälle av vansinneskörning körde han efteråt in i ett garage. Ghostrider gjorde misstaget att glömma stänga av kameran där man kunde se en man byta om och vid något tillfälle ställde han sig framför motorcykeln och blev filmad. Förmodligen tittade ansvariga aldrig igenom filmen innan den såldes så allt kunde beskådas på Youtube. Mannen på filmen som på goda grunder antas vara Ghostrider är den samma som säljer filmerna.
  • Han blev inbjuden till ett teve-program i England där han på bana skulle tävla mot världsrekordhållaren i hastighet på bakhjulet. Världmästaren kom upp i 190,1 miles/h medan Fürstenhoff kom upp i lite över 191 miles/h, och slog världsmästaren. 191 miles/h motsvarar ca 310 km/h….körandes på bakhjulet.
  • Det han gjorde i Stockholm var kvalificerat vansinne men man kan inte annat än gilla honom för han gör detta vansinniga med värme och humor. Det försvarar inte brottet men det ger ett gott hopp om en god framtid. Vi skrattade gott när han kommer med full mundering i full fart runt hörnet…..cyklande på en allt för liten vanlig cykel som han senare också drar på kapp med mot en MC-polis. Mindre kul var när han drog ifrån två polisbilar med motorcykel på ett hjul, skickligt men vansinnigt.
  • Allt detta förutsatt att det är han som var Ghostrider…
  • Han skriver på Flashback “När ska man sluta straffas för gamla synder då när 10 år!!!!!!!!!!!! inte verkar räcka?? 20år?? 30år?? 40år??”. Där har han samma åsikt som vi, har man tagit sitt straff skall man glömma det som varit. Därför lägger vi inte ut hans tidiga dumheter.
  • Vi tycker inte alls hans syn på folk från andra länder klär honom, lite tråkigt!

Källor:
Wikipedia
Aftonbladet Ghostrider kan vara avslöjad

 

Fler presenterade här

Updated: 2017-02-08 — 02:21

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.