Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

23 besökare är inne nu

Kontakta “I folkets intresse”

x
x


x

Om du har något att säga oss skriv det kortfattat i en kommentar här nedan med din mejladress så vi kan kontakta dig/er.

Vissa svar kan vi ge direkt som en kommentar här nedan men då i anonymiserad form. Kommentarer tas bort efter ett tag.

För er som inte vill avslöja mailadressen kan använda kommentarfältet för att meddela oss.
Vi kan dock inte svara er om ni inte meddelar oss en mejladress.
Skicka inte med länkar, vi klickar inte på dem, orsaken är att vi får väldigt många länkar dagligen där flera av dem innehåller virus och/eller trojaner.

Det är helt nödvändigt att ni bifogar er mejl-adress för utan den kan vi inte kontakta er!

Vi raderar alla kommentarer som kommer in här. De ligger alltså inte i databasen mer än någon timma. Det som står vid formuläret här att mejladressen inte visas är för vanliga kommentarer. Postas det från denna plats visas inget utom vid småfrågor.

 


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.