Creeper MediaCreeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Kontakta ”I folkets intresse”

För att göra denna sajt säkrare mot hackaren har jag tagit bort kontaktformuläret. I stället har jag skapat en särskild mailadress för kontakter med nättidningen och med SIG-gruppen. Detta är enda vägen in till SIG-gruppen.

Vi läser alla mail men har inte möjlighet att svara på alla. Vi kan få upp mot hundra mail om dagen. Mail som är upplysande, kommentar eller liknande svarar vi normalt inte på men vi läser dem.

 

kontakta_oss@intre.se

x

x

x

x

x


 

För er som inte vill avslöja mailadressen kan använda kommentarsfunktionen här nedan. Kommentarer som görs här kommer inte att visas offentligt om ni så önskar.

25 Comments

Add a Comment
 1. Vi fick en fråga om den långa artikel om den kände stalkern/spamaren .
  Fick också en fråga om vi gjort upp med honom.

  Artikeln är påbörjad men materialet är omfattande och kommer ta lång tid att skriva. Utöver detta har vi allt för mycket att göra.
  Vi har inte gjort upp med honom om någonting och han fortsätter som vanligt med sina inskickade förtal till rättsväsendet.

    (QUOTE)

 2. Hej.
  Jag är imponerad över ert arbete.
  Helena, ditt arbetet är grymt imponerande.

  Jag hoppas ni kan jobba på aom vanligt även i framtiden.
  Jag önskar att jag på något sätt kunde hjälpa er.
  Men mina finanser är i botten så jag kan ej stötta er så.

  Jag har som hobby att söka igen folk i ”anonyma” bloggar 🙂
  Jag brukar lyckas med att läsa exif info i bilder och sedan kolla på personen ”riktiga” blogg för att sedan länka ihop dessa. 🙂
  Sedan har folk offta ett skriv mönster som är likartat, enda person typen jag funnit svåra att tyda är dom med asocial personlighetsstörning.

  Jag önskar er en trevlig helg.

  Detta meddelande är kanske mest till för er, men vill du publicera detta är det ok.

    (QUOTE)

 3. Typ per:
  Hej.
  Jag är imponerad över ert arbete.
  Helena, ditt arbetet är grymt imponerande.

  Jag hoppas ni kan jobba på aom vanligt även i framtiden.
  Jag önskar att jag på något sätt kunde hjälpa er.
  Men mina finanser är i botten så jag kan ej stötta er så.

  Jag har som hobby att söka igen folk i ”anonyma” bloggar :)
  Jag brukar lyckas med att läsa exif info i bilder och sedan kolla på personen ”riktiga” blogg för att sedan länka ihop dessa. :)
  Sedan har folk offta ett skriv mönster som är likartat, enda person typen jag funnit svåra att tyda är dom med asocial personlighetsstörning.

  Jag önskar er en trevlig helg.

  Detta meddelande är kanske mest till för er, men vill du publicera detta är det ok.

  Tack för de fina orden! Jag kan inte låta bli att publicera detta nu när jag får göra det.
  Vi har stor respekt för de önskemål folk har som kontaktar oss. Vi följer alltid deras önskan om att inte bli publicerade.

  Intressant att du letar efter anonyma. Man bygger upp ett kunnande som är väldigt ovanligt. Jag håller helt med om att folk med olika slags personlighetsstörningar är oberäkneliga och svårare att hitta. Nästan alla som ”hänger” på Flashback är svårt störda. Vi har träffat flera av dem och upptäcker att de faktiskt är mer störda än vad vi någonsin vågat drömma.
  Exempelvis har vi träffat en kille som är i övre medelåldern, han talar som en femåring. En annan kan inte släppa sin fd. frus kjoltyg fast det börjar närma sig två decennium. När killen ligger på dödsbädden och ser livet i revy, ser han ett fladdrande kjoltyg utan innehåll, för det är borta för att leva livet sedan länge. Tragiskt!

    (QUOTE)

 4. Har ni inte haft kontakter med de ansvarige politikerna inom rättsfrågor,och försökt påverka dom så att de kan stifta lagar för att få stopp på alla nättrakasserier och näthot?
  samt tagit kontakt med alla internetleverantörer och diskuterat att man bannlyser de användare som missbruka sina konton på att angripa personer till höger och vänster på nätet?

    (QUOTE)

 5. Vinterstorm:
  Har ni inte haft kontakter med de ansvarige politikerna inom rättsfrågor,och försökt påverka dom så att de kan stifta lagar för att få stopp på alla nättrakasserier och näthot?
  samt tagit kontakt med alla internetleverantörer och diskuterat att man bannlyser de användare som missbruka sina konton på att angripa personer till höger och vänster på nätet?

  Jo, vi har en ständig dialog med både ISP:ar och myndigheter.

    (QUOTE)

 6. Bra det behövs och hoppas att politikerna klubbar igenom lagar som borde införas 2016 som gör det möjligt för myndigheter att stänga ner Flashback och övriga oseriösa forumsidor som uppmuntrar till kriminella aktiviteter och terroristattentat.

    (QUOTE)

 7. Vinterstorm:
  Bra det behövs och hoppas att politikerna klubbar igenom lagar som borde införas 2016 som gör det möjligt för myndigheter att stänga ner Flashback och övriga oseriösa forumsidor som uppmuntrar till kriminella aktiviteter och terroristattentat.

  Ja, vi får hoppas det!

    (QUOTE)

 8. Fick ett meddelande om stalking i Trelleborg.
  Den formen av stalking du redogjorde för jobbar inte vi med.

    (QUOTE)

 9. https://www.nordfront.se/ Borde inte myndigheter se till att förbjuda såna typer av sidor som uppmanar till våld ,brott och hot samt till andra olagligheter,samt förbjuda sidor som uppviglar till rasism,terrorism,samt sidor som uppmuntrar till olaglig kårverksamhet,stölder av vapen med mera

    (QUOTE)

 10. Den som utfärdar utgivningsbevis och visningsrätt har nog automatiskt också ett ansvar när man tillåter att såna sidor som uppmanar till olagliga aktiviteter läggs upp på nätet. Säkerhetspolisen ,kriminalpolisen och Militära underrättelsetjänsten borde nog ha hårdare övervakning på sidor som uppmanar till brott,terroristattentat,och se till att få dom nedstängda från nätet.

    (QUOTE)

 11. Spion:
  https://www.nordfront.se/Borde inte myndigheter se till att förbjuda såna typer av sidor som uppmanar till våld ,brott och hot samt till andra olagligheter,samt förbjuda sidor som uppviglar till rasism,terrorism,samt sidor som uppmuntrar till olaglig kårverksamhet,stölder av vapen med mera

  Spion:
  Den som utfärdar utgivningsbevis och visningsrätt har nog automatiskt också ett ansvar när man tillåter att såna sidor som uppmanar till olagliga aktiviteter läggs upp på nätet. Säkerhetspolisen ,kriminalpolisen och Militära underrättelsetjänsten borde nog ha hårdare övervakning på sidor som uppmanar till brott,terroristattentat,och se till att få dom nedstängda från nätet.

  Myndigheterna har inte förstått hur illa dessa sajter gör folket. Alternativt så skiter de högaktningsfullt i om folket far illa. De som delar ut utgivningsbevis har inte med detta att göra. De följer bara strikt reglerna för utdelandet av bevisen.

    (QUOTE)

 12. DET FICK NI SÄKERT INTE

    (QUOTE)

 13. Annika:
  DET FICK NI SÄKERT INTE

  Du får förklara närmare, omöjligt att förstå en sådan rad.

    (QUOTE)

 14. Kamelfittan igång igen med att hålla låda på Flashback om Skelettkvinnan.

    (QUOTE)

 15. Överväg seriöst att alltid ha alla bilder som rör flashback döpta till just ”flashback” i två eller max 3 ord typ ”flashback-moderator-namn”

  Den som har mest bilder från flashback på nätet är nog den här sajten. vilket inte alls syns i resultatet, detta är alltså en given etta vid bildsök på det resultatet. Där någonstans börjar sajten nog dra mer intresse på sig… Men även i textsökning, varför håller ni tillbaka sådana resultat? Rubriker som ”FB avslöjat” + en nummer url gör er duktigt osynliga i stället för en rubrik med ”flashback” vilken även återfinns i adressen URL.

  Er mest lästa artikel är nästan bara bilder, vilket lätt skulle kunnas ha mer adekvata namn i stället för de seo tekniskt vilseledande namnen 1 2 3 4…. Men hela den mycket matnyttiga artikeln är nästan helt osynlig för google då texten nästan helt är i bildform. har lite svårt att förstå varför så mycket data dvs nästan allt ligger i bildform. Länkar och annat info, visst men varför så mycket?

    (QUOTE)

 16. Väl Tajmat:
  Överväg seriöst att alltid ha alla bilder som rör flashback döpta till just ”flashback” i två eller max 3 ord typ ”flashback-moderator-namn”

  Den som har mest bilder från flashback på nätet är nog den här sajten. vilket inte alls syns i resultatet, detta är alltså en given etta vid bildsök på det resultatet. Där någonstans börjar sajten nog dra mer intresse på sig…Men även i textsökning, varför håller ni tillbaka sådana resultat? Rubriker som ”FB avslöjat” + en nummer url gör er duktigt osynliga i stället för en rubrik med ”flashback” vilken även återfinns i adressen URL.

  Er mest lästa artikel är nästan bara bilder, vilket lätt skulle kunnas ha mer adekvata namn i stället för de seo tekniskt vilseledande namnen1 2 3 4…. Men hela den mycket matnyttiga artikeln är nästan helt osynlig för google då texten nästan helt är i bildform. har lite svårt att förstå varför så mycket data dvs nästan allt ligger i bildform. Länkar och annat info, visst men varför så mycket?

  Jag ändrade länkarna till enklare metod för något år sedan. Det slutade med att jag fick installera om hela skiten. Vi har redan nu väldigt mycket besökare. Den räknare som visar minst säger att besöken ligger på ungefär 500 besök per dag medan den som visar mest säger att det ligger på upp mot 3.000 besök per dag. Varje gång vi avslöjar en moderator ökar besöken 5 ggr mot normalt.

    (QUOTE)

 17. Ok låter bra till antalet men inte till omfånget
  Allt jag bara försöker säga är egentligen bara att nu när -ni är nästan osynliga på huvudbegreppet ni skriver om, har ni bara nuddat vid er potential & håller tillbaka rent praktiskt.

  Vet ju inte alls vart trafiken kommer från idag, men att den rimligen ligger långt från sin potential när det gäller området ni skriver om, i allmän mening. Grenarna är sällan större än trädet de kommer från. Sätt in reklam om det är en pengafråga att ha en mycket större sajt med hög säkerhet. då kanske till och med hackarna ofrivilligt hjälper till med sajten finansiering. Tycker det ser konstigt ut när ni håller tillbaka och bromsar. Även om det inte är medvetet, så ser det ut så i mina ögon … men det kanske finns anledningar till det med …

    (QUOTE)

 18. Väl Tajmat:
  Ok låter bra till antalet men inte till omfånget
  Allt jag bara försöker säga är egentligen bara att nu när -ni är nästan osynliga på huvudbegreppet ni skriver om, har ni bara nuddat vid er potential & håller tillbaka rent praktiskt.

  Vet ju inte alls vart trafiken kommer från idag, men att den rimligen ligger långt från sin potential när det gäller området ni skriver om, i allmän mening. Grenarna är sällan större än trädet de kommer från. Sätt in reklam om det är en pengafråga att ha en mycket större sajt med hög säkerhet. då kanske till och med hackarna ofrivilligt hjälper till med sajten finansiering. Tycker det ser konstigt ut när ni håller tillbaka och bromsar. Även om det inte är medvetet, så ser det ut så i mina ögon … men det kanske finns anledningar till det med …

  Vi håller inte tillbaka, möjligen är vi okunniga i SEO. Märkligt nog är de flesta besökarna från anonymitetstjänster, dvs de är oroliga för att vi skall gräva fram våra besökare vilket vi inte kan då vi inte har befogenheter att få ut IP-nummer-ägare.
  Orsaken till att våra länkar ser ut som de gör är av den enkla anledningen att vi började med standardformat på länkarna och som jag förklarat tidigare gick det inte ändra till en mer SEO-vänlig typ utan att hela skiten gick ner sig.
  Reklam skall inte finnas på denna sida, det är en principsak. Dessutom har vi en annan sajt som vi vill koncentrera besökare till.

  Vad det gäller bilderna, menar du att vi skall byta namn på dem till det som du beskrev eller är det länken till bilden som skall byta namn?

  Jag kontrollsöker på Google då och då och nog tycker jag vi hamnar i topp.

    (QUOTE)

 19. Vad söker du på för termer då som du är nöjd med?
  Bloggen är hårt koncentrerad på Flashback men finns inte med bland de 100 första i sökresultatet. Har skrivit ned en ganska kort lista med tips som du kan göra för att få ett bättre genomslag med det du skriver om, men ser att några av de bästa artiklarna fortfarande är nästan osynliga ”vad är flashback” till exempel, Är det bara tid som fattas så skicka den till mig så publicerar jag den på något lämpligt ställe.

  Det centrala ämnet saknas i kategori, taggar, metabeskrivning liksom en central bild som finns på varje sida. Några av dessa saker borde gå att ordna svindlande snabbt, de senaste främst. Lite ovanligt att hålla tillbaka så hårt i det centrala ämnet man skriver om. Sätter du dit flashback där så speglar du innehållet bättre, det är allt vad det handlar om.

  logga95ljbla ska du definitivt byta namn på det är ingen fråga det är ett utropstecken döpt till något din sajt inte handlar om eller hur.

    (QUOTE)

 20. Tips angående Flashback. Införandet av regel 1.12 under 2015 kan ses som ett sätt av Flashbacks grundare att skydda sig själv från sin egen skapelse när blåsvädret kring sajten ökar. Det skiljs alltså på människor och människor, vilket är särskilt intressant med tanke på Flashbacks förhållningssätt till vanliga medlemmar under RG-gate.

  https://www.flashback.org/t2604995

  I övrigt gör ni ett bra jobb. Om jag skulle önska något skulle jag önska en något högre nivå på språket i era artiklar samt att ni inte använder er av adjektiv som idiot med mera, sådana uttryck som ofta förekommer inom det ni vill bekämpa. Genom ett bättre språk ökar er seriositet och förhoppningsvis skapar det grund för en ännu seriösare opinion.

    (QUOTE)

 21. anonym:
  Tips angående Flashback. Införandet av regel 1.12 under 2015 kan ses som ett sätt av Flashbacks grundare att skydda sig själv från sin egen skapelse när blåsvädret kring sajten ökar. Det skiljs alltså på människor och människor, vilket är särskilt intressant med tanke på Flashbacks förhållningssätt till vanliga medlemmar under RG-gate.

  https://www.flashback.org/t2604995

  I övrigt gör ni ett bra jobb. Om jag skulle önska något skulle jag önska en något högre nivå på språket i era artiklar samt att ni inte använder er av adjektiv som idiot med mera, sådana uttryck som ofta förekommer inom det ni vill bekämpa. Genom ett bättre språk ökar er seriositet och förhoppningsvis skapar det grund för en ännu seriösare opinion.

  Vi har hört och förstått att regeln tillkom för att skydda jan Axelsson själv.
  Tack för berömmet!
  Vad det gäller ordvalen så blir det så ibland när den som skriver också är en drabbad av eländet. Det är helt enkelt svårt att ”hålla tillbaka”. Men det pågår en förändring på alla områden just nu, också på hur vi skriver.

    (QUOTE)

 22. Till den som frågade om vi vill ha id på en användare.
  Ja, det vill vi ha så kan vi se om vi hittat samma person.

    (QUOTE)

 23. Redaktören:
  Till den som frågade om vi vill ha id på en användare.
  Ja, det vill vi ha så kan vi se om vi hittat samma person.

  Är alla inlägg offentliga här? Postar jag personen vill jag inte det blir synligt här nu iaf.

    (QUOTE)

 24. Anonym: Är alla inlägg offentliga här? Postar jag personen vill jag inte det blir synligt här nu iaf.

  Ber man om att det inte skall vara offentligt blir det inte det. Inlägget raderas helt ur systemet och kan aldrig mer hittas.

    (QUOTE)

 25. Till dig som meddelade om en muslimhatare, skicka oss namnet om du vill.

    (QUOTE)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

I folkets intresse ©