Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

34 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

♦ admin – Hitta Jan Axelssson

Jag vill verkligen hitta Jan Axelssons adress. Han har skyddad identitet, förmodligen därför att mängder av oskyldiga, har retat sig på idioten som tillåter ett forum existera som tar andra, oftast helt oskyldiga människors liv. Det finns ingen som helst förståelse för det som tillåts pågå på Flashback. Forumet skall absolut stängas ner eller byta inrikting! Allt förtal och andra brott skall bort, även sådant som kränker medmänniskorna utan att vara olagligt skall bort.

För att lyckas med det måste vi hitta Jan Axelsson, det är han som är den ytterst ansvariga för forumet och det är han som skall stå för allt det som hänt under åren. Dessutom har han ett föreläggande på sig som säger att alla inlägg måste granskas innan det får släppas fram. Om detta inte görs väntar ett drygt bötesbelopp för var och ett av alla inlägg som gjorts sedan domen 2002. Har för mig att det var 400.000kr/inlägg och sedan domen har det postats i runda slängar 20 miljoner inlägg. I min värld betyder det 400.000kr x 20 miljoner inlägg= 8 miljarder kronor. Det låter som ett fullt rimligt bötesstraff för en person som är ansvarig för tusentals förtalade personer där flera har tagit sina liv.

Ni som bor nära Flashback Media Group (FMG) om ni har tid kan ni sitta utanför deras kontor, och när Jan Axelsson kommer ut, följa efter tills ni ser vart han tar vägen.

För att hitta företagets adress kan man vänta på den som hämtar posten härifrå:

Box 92041
120 06 Stockholm

Därefter följer man den personen till det egentliga kontoret. När kontoret är hittat väntar man in Jan Axelsson och följer honom till hans hem. Jag gissar att den officiella kontorsadressen inte är den riktiga.

Eftersom myndigheterna fullständigt skiter i folket som går under får vi göra det själva!
Det är nu angeläget att han hittas för vi är många som vill få ett snack med den okrönte förtalarkungen, men kom ihåg att brottslig verksamhet sysslar inte vi med.

 

reportern /Redaktören

 

 

6 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Jag vet mycket, kan säga att han till och med bytt mellannamn. Hans f.d. flickvän har till och med ändrat förnamn. Jag har hans personnummer och allt, Egart hans marknadschef har också skyddad id men jag vet allt om han också. Personnummer kan postas vid behov.

    (QUOTE)

 2. Som sagt spelar ingen roll vad han har för namn ,tack vare media slocknar snart skiten
  )menar FB) 🙂 det är bra nu ungdomar som dör pga trådar som ej tas bort JA:S LIKGILTIGHET för alla offer kommer han möta själv snart . en reflektion bara ,identitet hemlig självklart samarbetet med polisen på FB ÄR KÄNT men gömma sig bakom dom näääää glöm det.

    (QUOTE)

 3. Nej, den verksamhet som vanligtvis är brottslig skall man bara syssla med i självförsvar och i nödvärn.
  I första hand skall man alltid låta myndigheterna agera för brottsoffren,
  men det rättssamhälle som vi lever kan aldrig bli perfekt.
  Däremot blir det sämre för varje dag, och man får i det läget, om man inte vill dö,
  som många offer gör, faktiskt vara realist, vilket innebär rätt till självförsvar.
  Man skall inte använda mer våld än vad nöden kräver.
  Och hur stor nöden är i sin tur, framgår tydligt av den skaderapport som finns.

  Kan inte myndigheterna göra något, finns ju andra organisationer, som exv denna.

  Men skall man ersätta dysfunktionella myndigheter och polis med något så är det
  väl inte direkt någon obeväpnad fredsaktivist som skall föra ens talan.

  Jan Fyhrholdt

    (QUOTE)

 4. Inom kretsen:
  Jag vet mycket, kan säga att han till och med bytt mellannamn. Hans f.d. flickvän har till och med ändrat förnamn. Jag har hans personnummer och allt, Egart hans marknadschef har också skyddad id men jag vet allt om han också. Personnummer kan postas vid behov.

  Publicera personnumret och eventuell adress på Jan Axelsson så att alla kan läsa.

  Jan Fyhrholdt

    (QUOTE)

 5. Till Redaktören .

  Avseende ”skyddad identitet – sekretess skydd” så är faktum att den gäller endast för en person i taget och för ett år i taget!
  Något är fel, fel, fel för varje år ska den skyddade med sambo, barn etc, med oerhört starka nya bevismaterial styrkta att synnerligen allvarliga hot är faktum, annars – skall – skyddet enligt lag, dras in.
  Någon tjänsteman på Skattemyndigheten har Axelssons mantalsskrivnings adress, så sök kontaktperson på skattemyndigheten i stället.
  Lycka till och Gott Nytt År!

    (QUOTE)

 6. juristen.:
  Till Redaktören .

  Avseende ”skyddad identitet – sekretess skydd”så är faktum att den gäller endast för en person i taget och för ett år i taget!
  Något är fel, fel, fel för varje år ska den skyddade med sambo, barn etc, med oerhört starkanya bevismaterial styrkta att synnerligen allvarliga hot är faktum, annars – skall – skyddet enligt lag, dras in.
  Någon tjänsteman på Skattemyndigheten har Axelssons mantalsskrivnings adress, så sök kontaktperson på skattemyndigheten i stället.
  Lycka till och Gott Nytt År!

  Det har gjorts.
  Det lutar åt att Jan Axelsson bor i London.

  Gott Nytt år

    (QUOTE)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.