Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
20 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

♦ admin – Hitta Jan Axelssson

Jan Axelssons har skyddad identitet, förmodligen därför att mängder av oskyldiga, har retat sig på honom som tillåter ett forum existera som tar andra, oftast helt oskyldiga människors liv. Det finns ingen som helst förståelse för det som tillåts pågå på Flashback. Forumet skall absolut byta inrikting! Allt förtal och andra brott skall bort, även sådant som kränker medmänniskorna utan att vara olagligt skall bort.

För att lyckas med det måste vi hitta Jan Axelsson, det är han som är den ytterst ansvariga för forumet och det är han som skall stå för allt det som hänt under åren. Dessutom har han ett föreläggande på sig som säger att alla inlägg måste granskas innan det får släppas fram. Om detta inte görs väntar ett drygt bötesbelopp för var och ett av alla inlägg som gjorts sedan domen 2002. Har för mig att det var 400.000kr/inlägg och sedan domen har det postats i runda slängar 20 miljoner inlägg.

Ni som bor nära Flashback Media Group (FMG) om ni har tid kan ni sitta utanför deras kontor, och när Jan Axelsson kommer ut, följa efter tills ni ser vart han tar vägen.

För att hitta företagets adress kan man vänta på den som hämtar posten härifrån:

Box 92041
120 06 Stockholm

Därefter följer man den personen till det egentliga kontoret. När kontoret är hittat väntar man in Jan Axelsson och följer honom till hans hem. Jag gissar att den officiella kontorsadressen inte är den riktiga.

Eftersom myndigheterna fullständigt skiter i folket som går under får vi göra det själva!
Det är nu angeläget att han hittas för vi är många som vill få ett snack med den okrönte förtalarkungen, men kom ihåg att brottslig verksamhet sysslar inte vi med. Om han hittas kommer vi inte att lägga ut uppgifterna.

REDAKTIONEN

 

 

17 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Jag vet mycket, kan säga att han till och med bytt mellannamn. Hans f.d. flickvän har till och med ändrat förnamn. Jag har hans personnummer och allt, Egart hans marknadschef har också skyddad id men jag vet allt om han också. Personnummer kan postas vid behov.

 2. Som sagt spelar ingen roll vad han har för namn ,tack vare media slocknar snart skiten
  )menar FB) 🙂 det är bra nu ungdomar som dör pga trådar som ej tas bort JA:S LIKGILTIGHET för alla offer kommer han möta själv snart . en reflektion bara ,identitet hemlig självklart samarbetet med polisen på FB ÄR KÄNT men gömma sig bakom dom näääää glöm det.

 3. Nej, den verksamhet som vanligtvis är brottslig skall man bara syssla med i självförsvar och i nödvärn.
  I första hand skall man alltid låta myndigheterna agera för brottsoffren,
  men det rättssamhälle som vi lever kan aldrig bli perfekt.
  Däremot blir det sämre för varje dag, och man får i det läget, om man inte vill dö,
  som många offer gör, faktiskt vara realist, vilket innebär rätt till självförsvar.
  Man skall inte använda mer våld än vad nöden kräver.
  Och hur stor nöden är i sin tur, framgår tydligt av den skaderapport som finns.

  Kan inte myndigheterna göra något, finns ju andra organisationer, som exv denna.

  Men skall man ersätta dysfunktionella myndigheter och polis med något så är det
  väl inte direkt någon obeväpnad fredsaktivist som skall föra ens talan.

  Jan Fyhrholdt

 4. Inom kretsen:
  Jag vet mycket, kan säga att han till och med bytt mellannamn. Hans f.d. flickvän har till och med ändrat förnamn. Jag har hans personnummer och allt, Egart hans marknadschef har också skyddad id men jag vet allt om han också. Personnummer kan postas vid behov.

  Publicera personnumret och eventuell adress på Jan Axelsson så att alla kan läsa.

  Jan Fyhrholdt

 5. Till Redaktören .

  Avseende ”skyddad identitet – sekretess skydd” så är faktum att den gäller endast för en person i taget och för ett år i taget!
  Något är fel, fel, fel för varje år ska den skyddade med sambo, barn etc, med oerhört starka nya bevismaterial styrkta att synnerligen allvarliga hot är faktum, annars – skall – skyddet enligt lag, dras in.
  Någon tjänsteman på Skattemyndigheten har Axelssons mantalsskrivnings adress, så sök kontaktperson på skattemyndigheten i stället.
  Lycka till och Gott Nytt År!

 6. juristen.:
  Till Redaktören .

  Avseende ”skyddad identitet – sekretess skydd”så är faktum att den gäller endast för en person i taget och för ett år i taget!
  Något är fel, fel, fel för varje år ska den skyddade med sambo, barn etc, med oerhört starkanya bevismaterial styrkta att synnerligen allvarliga hot är faktum, annars – skall – skyddet enligt lag, dras in.
  Någon tjänsteman på Skattemyndigheten har Axelssons mantalsskrivnings adress, så sök kontaktperson på skattemyndigheten i stället.
  Lycka till och Gott Nytt År!

  Det har gjorts.
  Det lutar åt att Jan Axelsson bor i London.

  Gott Nytt år

 7. Redaktören: Det har gjorts.
  Det lutar åt att Jan Axelsson bor i London.

  Gott Nytt år

  Än idag?

 8. Anonym: Än idag?

  Vi fick ett tips att det kan vara så. Numera tror vi mer att han bor i Sverige men är i London vissa tillfällen.

 9. REDAKTIONEN: Vi fick ett tips att det kan vara så. Numera tror vi mer att han bor i Sverige men är i London vissa tillfällen.

  I london i långvistelse? Vad har han där att göra?

 10. Jag är osäker på det men enligt vår källa har hans fru släkt där. Det kan dock vara helt fel så vi har lämnat dörren öppen för alternativ.

 11. Gick det inte vissa rykten om att Jan Axelsson för några år sedan var bosatt i Norrköping? och om någon har Jan Axelssons födelsenummer med mera så kan man be Skatteverket och Folkbokföringsmyndigheten att luska ut var Jan Axelsson bor någonstans för hans anonymitetsrätt borde nog hävas för att han borde nog bli inkallad till förhör och utredning på grund av att han har högsta ansvaret för företaget Flashback Mediagroup AB som har sitt kontor i Stockholm och att han har medvetet låtit sina medarbetare som jobbar som moderatorer tillåta mycket skit som skrivs och postas inne på förtalsfabriken Flashback .Sen borde nog flea myndigheter se till att tvinga Bahnhof internet och telefoni AB att stänga ner Flashback från deras server på Södermalm i Stockholm och att företaget ska tvingas att riva upp alla avtal med Jan Axelsson och kompani och samtidigt plocka bort forumet från deras serverhotell.Samt att myndigheterna borde totalförbjuda Flashback att bedriva verksamhet i Sverige och att försätta Flashback mediagroup i konkurs och konfiskera varenda tillgångar som tillhör Flashback mediagroup AB och Jan Axelsson och hans kompanjoner på företaget .

 12. Spion:
  Gick det inte vissa rykten om att Jan Axelsson för några år sedan var bosatt i Norrköping? och om någon har Jan Axelssons födelsenummer med mera så kan man be Skatteverket och Folkbokföringsmyndigheten att luska ut var Jan Axelsson bor någonstans för hans anonymitetsrätt borde nog hävas för att han borde nog bli inkallad till förhör och utredning på grund av att han har högsta ansvaret för företaget Flashback Mediagroup AB som har sitt kontor i Stockholm och att han har medvetet låtit sina medarbetare som jobbar som moderatorer tillåta mycket skit som skrivs och postas inne på förtalsfabriken Flashback .Sen borde nog flea myndigheter se till att tvinga Bahnhof internet och telefoni AB att stänga ner Flashback från deras server på Södermalm i Stockholm och att företaget ska tvingas att riva upp alla avtal med Jan Axelsson och kompani och samtidigt plocka bort forumet från deras serverhotell.Samt att myndigheterna borde totalförbjuda Flashback att bedriva verksamhet i Sverige och att försätta Flashback mediagroup i konkurs och konfiskera varenda tillgångar som tillhör Flashback mediagroup AB och Jan Axelsson och hans kompanjoner på företaget .

  Vi håller med dig på alla punkter.
  Dock är det så att myndigheter får inte luska i var folk med skyddad id bor osv.

  Jan Axelsson är uppväxt i Norrköping men flyttade till Stockholm. Var han bor exakt kan vi ta en annan gång..

 13. Hej till er alla som besöker Intre.se
  Har ni sett den här personen? Vi gissar på att han har kortare hår idag, hästsvansen är nog bortklippt. Hör av er till mailadressen

  flashback.org@protonmail.com En bild på den personen som är lyst

  http://www.webbstrateg.net/wp-content/uploads/2015/02/janaxelsson.png

  https://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/07/19/flashback-utvecklar-demokratin/

  Jan, allt har ett slut, men man måste bara veta när det är dags att sluta, något du inte har lärt dig efter alla dessa år tyvärr.

  Belöning utlovas till den som kommer med tips.

 14. ——-:
  Hej till er alla som besöker Intre.seHar ni sett den här personen? Vi gissar på att han har kortare hår idag, hästsvansen är nog bortklippt. Hör av er till mailadressen

  flashback.org@protonmail.comEn bild på den personen som är lyst

  http://www.webbstrateg.net/wp-content/uploads/2015/02/janaxelsson.png

  https://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/07/19/flashback-utvecklar-demokratin/

  Jan, allt har ett slut, men man måste bara veta när det är dags att sluta, något du inte har lärt dig efter alla dessa år tyvärr.

  Belöning utlovas till den som kommer med tips.

  ? kan ni inte fastnåla det här inlägget och ha en bild på herr Jan istället för länk så alla kan se vem det är? Inte många som har orkar klicka vidare länkar. Gärna också en text med ”WANTED”

 15. Anonym: ? kan ni inte fastnåla det här inlägget och ha en bild på herr Jan istället för länk så alla kan se vem det är? Inte många som har orkar klicka vidare länkar. Gärna också en text med ”WANTED”

  Det är inte nödvändigt för oss eftersom vi vet var han finns.

 16. REDAKTIONEN: Det är inte nödvändigt för oss eftersom vi vet var han finns.

  Var han bor? Det tror jag inte att ni vet. Lägg ut det om ni vet.

 17. Anonym: Var han bor? Det tror jag inte att ni vet. Lägg ut det om ni vet.

  Nej, vi kan inte lägga ut det eftersom det pågår arbete.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!