Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
16 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Åklagare som näthatar

[Ändrat 2015-06-02 Kl 23:47]

Hittat två åklagare på Flashback

I vårt grävande har vi hittat två åklagare som skriver på Flashback. En av dem vet vi helt säker vem det är medan den andra har vi än så länge bara indikationer. Tyvärr har vi inga hållbara bevis ännu, men det kommer.

Blir ett jävla liv

Om vi lyckas identifiera dem ”utom allt rimligt tvivel” och de läggs ut kommer det bli ett jävla liv. Deras karriärer lär vara slut. Jag tror till och med att de kan bli åtal, eller inte, den nya adeln håller ju varandra om ryggen vilket är tragiskt i ett land som kallar sig för demokratiskt.

Vi jobbar på

Vi jobbar med att försöka identifiera dem. När det gäller den nya adeln i Sverige, dvs folk inom rättsväsendet, måste man ha mycket på fötterna då samhället inte tillåter att privatpersoner ens skickar Julkort till dem utan att bli åtalade. Om vi inte lyckas identifiera dem kan vi inte heller presentera deras verkliga personuppgifter. Vi brukar dock nå ända fram med de flesta vi hittat.

Förtydligande

Några personer har hört av sig och frågat om det är de inblandade åklagarna i Julkortsmålet. Det är det inte men vi jobbar på för att hitta fler.

 

redaktorglas /Redaktören

 •   
 •   

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Varför lägger ni ut det fega svin som misshandlade din dotter?? Behöver ju inte vara personuppgifter vill dock veta lite om personen och vilka motiv hen uppgett.

  Ta hand om varan

    [CITERA]

 2. Fula murcelface:
  Varför lägger ni ut det fega svin som misshandlade din dotter?? Behöver ju inte vara personuppgifter vill dock veta lite om personen och vilka motiv hen uppgett.

  Ta hand om varan

  Detta inlägg är of topic!

  Det kommer en artikel om misshandlen lite längre fram. Till dess kan jag inget säga.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!


OBS
Kommentarer om Flashback som inte passar under denna artikel postas under knappen "OM FLASHBACK" till höger i den blå menyn. Vi uppskattar att ni uppmärksammar detta.