Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
23 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Alexander Bard – skall hålla käften!!

Dåligt omdöme

Alexander Bard stödjer näthatarna på Flashback. Han tycker i princip att det är ok att näthata. Bard har inte bara tappat omdömet, han har också tappat huvudet!

Han har inte en aning

Bard har inte en jävla aning om hur det är på Flashback, han har inte en jävla aning om hur det känns när ens anhöriga hängs ut och förtalas i en omfattning som skulle få Bard att tappa kortbyxorna. Han har inte en aning om hur det är att komma hem till sin anhörige som försökt begå självmord. Han har inte en aning om hur den mördade lilla flickan Englas föräldrar  mår när Engla kränks å det grövsta. Han har inte en aning om hur det känns när hans älskade anonyma dårar på Flashback ringer sina offers grannar och förtalar sina offer. Han har inte en  jävla aning om hur det känns när grannar spottar på marken och fullföljer dårarnas skvaller. Han har inte en jävla aning om att det finne en ”muppsafari” på Flashback som går ut att stå utanför hem till folk som fötts annorlunda och fota dem för att sedan lägga upp på Flashback för att sedan gemensamt roa sig av det. Han har inte en förbannade aning om hur många som tagit sina liv efter att de förtalats! Han har inte en jävla aning om att det finns peddosar på Flashback som diskuterar hur de skall kunna fånga ett barn inför helgens nöjen. Han har inte en aning om vilka dårar som skriver under anonymitet. Så länge han inte vet det skall fanskapet hålla käften!!

Var ett föredöme

Alexander Bard har varit en av undertecknads föredömen, men inte längre. Jag kan inte hålla folk som föredömen som använder ena njuren att tänka med, resultatet kan bara bli piss!

Alexander Bard skall hålla käften!!

Detta stödjer Bard

REDAKTIONEN

 

 

10 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Han har jobbat som manlig **** det lilla äcklet!

 2. mkt svordomar o personangrepp mot bard här
  ’det goda hatet’ i guess
  jag hålle med bard helt å hållet

 3. Riane:
  mkt svordomar o personangrepp mot bard här
  ‘det goda hatet’ i guess
  jag hålle med bard helt å hållet

  Klart att du håller med Bard, det gör alla nätahatare!
  Berätta för läsarna här exakt vad det är i kränkningar av andra du tycker om. Berätta också hur du själv skulle känna om någon kränker dg och din familj i 9000 inlägg.

 4. Får nog hålla med Riane. Bard har all rätt att uttrycka sin åsikt utan att behöva hålla käften för att han inte har samma åsikter som redaktören. Han har inte brutit mot ngn lag eller kränkt någon i sin skrivelse. Utan utövar på gott och ont sin yttrandefrihet.

 5. Själv tycker jag att både du och Bard ska hålla käften.

 6. Beten:
  Själv tycker jag att både du och Bard ska hålla käften.

  Jag säger inte ett ord, men jag kan inte lova att Bard inte gör det!

 7. Redaktören: Jag säger inte ett ord, men jag kan inte lova att Bard inte gör det!

  Det gör du visst. Både du och Bard snackar massa jävla skit. Du förstår inte att du borde hålla käften på samma sätt som Bard inte förstår att han också bör det.

 8. Beten: Det gör du visst. Både du och Bard snackar massa jävla skit. Du förstår inte att du borde hålla käften på samma sätt som Bard inte förstår att han också bör det.

  Jag säger inte ett knyst men ser det ändå som kredd åt oss när en näthatarkramare kritiserar oss.
  TACK!

 9. Ash:
  Får nog hålla med Riane. Bard har all rätt att uttrycka sin åsikt utan att behöva hålla käften för att han inte har samma åsikter som redaktören. Han har inte brutit mot ngn lag eller kränkt någon i sin skrivelse. Utan utövar på gott och ont sin yttrandefrihet.

  (denna hamnade i spamkorgen)

  Det jag hänger upp mig på är inte att han utrycker sin åsikt utan på det faktum att han inte med ett ord nämner något om alla de som kränkts dagligen. Jag finner mig inte i att någon jävla anonym flane använder mina personuppgifter och ljuger om mig bara för att ha lite ”roligt”.

 10. Riane:
  mkt svordomar o personangrepp mot bard här
  ‘det goda hatet’ i guess
  jag hålle med bard helt å hållet

  Tycker du det är bra att folk kränks på nätet?
  Personangrepp sysslar inte jag med!

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!