Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
13 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

adolfhilter – farlig för rättsväsendet

Sprider dokument

Som vi tidigare skrivit sprider alias adolfhilter rättsdokument på Flashback som syftar till att skada misstänkta dess anhöriga och eventuella vittnen för livet. adolfhilter tillsammans med några till är inget annat än ondskan personifierad.

Jobbar inom rättsväsendet

Det är beklagansvärt att sådana hatare finns inom rättssystemet. adolfhilter där aliaset mycket tydligt anger det, som han i flera postningar också visar, att han också är en rasist som jobbar inom rättsväsendet. Inte konstigt att vårt rättsväsende ser ut som det gör med sådana hatare innanför väggarna.

Förtalar nämndemän och andra obehindrat

adolfhilter förtalar också nämndemän. Jag har talat med en av dem som oerhört gärna vill veta vem som gömmer sig bakom den rasistiska masken. Ett exempel på hur han skriver om nämndemän:

Jo men det är regelmässigt så att denne ******** från ******* ska dit och skriva sig skiljaktig och fastställa underrättens domslut. Han tillsattes som nämndeman under mandatperioden när en annan figur från Sollebrunn avsade sig uppdraget. Hovrätten ska ju överpröva tingsrätternas avgöranden men jag vet inte riktigt om ******* har fattat denna domstols uppgift. Men han brukar vara helt ensam om sina bedömningar så det är väl i sak egalt vad han tycker.
Men vad kan man vänta sig av en sosse på 73 år
Han var för övrigt med och dömde Tito Beltran i det uppmärksammade våldtäktsmålet. Dock tror jag inte han skrev sig skiljaktig den gången.

Killen har en överraskande kunskap om nämndemän i Göteborg. Det har inte almänheten koll på. Han arbetar troligen i Tingsrätten.

Skall slaktas

Det pågår just nu förberedelser för att leta upp dokumentspridarhataren från ett håll som inte adolfhilter väntar sig.. När han hittats vill vi skicka honom till slakten. Mer är inte denna vidriga människa värd i våra ögon. Nämndemannen vi talat med (som inte är samma som i ovanstående citat) skall fundera på att stämma honom för förtal.

Edit:

Slakten

Vi fick några mail om ”slakten”. Naturligtvis kommer han inte att skickas till en riktig slakt men väl måste rättvisan att ”ta hand om” honom när vi hänger ut hataren hur kollegialkorrumperat vår rättvisa än är.

REDAKTIONEN

7 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Kan ni avslöja denna person får ni en stor donation från mig! Det finns ingen annan person som åsamkat mig så mycket lidande och förnedring.

 2. Rolf:
  Kan ni avslöja denna person får ni en stor donation från mig! Det finns ingen annan person som åsamkat mig så mycket lidande och förnedring.

  Ja, och du är inte ensam. Detta är en mycket ond person som fullständigt skiter i andras väl och ve. När vi får tid skall vi gräva fram hataren. Maila och berätta din historia kontakta_oss@intre.se

 3. Man kan undra om AdolHilter dessutom häckar inne på Lexbase där man outar ut uppgifter om alla personer som är misstänkt för brott, och hur kan den som driver Lexbase lyckats att komma över alla uppgifter FUP-ar från alla svenska domstolar?

 4. https://lexbase.se/ Just Lexbase som redan i januari2014 var i hetluften och sen stoppades tillfälligt, men har åter dykt upp på nätet.

 5. Hemliga agenten:
  Man kan undra om AdolHilter dessutom häckar inne på Lexbase där man outar ut uppgifter om alla personer som är misstänkt för brott, och hur kan den som driver Lexbase lyckats att komma över alla uppgifter FUP-ar från alla svenska domstolar?

  Nej, han jobbar inte med Lexbase. Han jobbar med Tingsrätten i Göteborg.
  Lexbase köper dokument av domstolarna. Domstolarna är alltså medskyldiga till all jävelskap.

 6. Jobbar han inte snarare i hovrätten? Har ni hittat honom?
  Jävla otäck typ.

 7. Janne:
  Jobbar han inte snarare i hovrätten? Har ni hittat honom?
  Jävla otäck typ.

  Vi har våra aningar. Vet att polisen i Gbg också letar efter honom.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!