Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

10 besökare är inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

ÅnkelGunnar – på Flashback hotar min familj!

Den obetalde moderatorn ”ÅnkelGunnar” på Flashback som frivilligt hjälper till att dra in miljoner till Jan Axelsson har skickat nedanstående PM till min dotter:

Du är rubbad, det ska du alltid ha i åtanke. För bara något decennium sedan hade du suttit inlåst, men nu för tiden så pratar man, får en tablett och sen en blankett om att man visst är frisk. Och nej, jag är ingen mes. Att jag är tydlig med att du är sinnessjuk och dessutom patetisk som leker tangentbordskrigare genom att berätta vad du kan göra har inget med att vara mesig att göra.
Dessutom borde till och med du inse det dumma i att börja hota en person vars identitet du inte har en chans att ta reda på, men som däremot vet precis vem du är, vem din mamma är, vem din pappa är och vem alla andra i familjen är. Det finns liksom ingen mening att börja med den sortens dumheter.
// ÅG

Orginalet:

 

Detta var det vidrigatse jag läst någonsin i mitt liv!
Den personen skall få sota för detta!

Nu, ÅnkelGunnar, har du ta mig fan gått över gränsen för vad en familj kan förväntas tåla.  Jag har mycket mer om dig än du kan ana!

Om Flashback tillåter sådant här skall också Jan Axelsson få betala priset vad det kostar att hota en hel familj med barn och allt. Detta är att gå långt över alla gränser! Är det detta som du kallar för ”yttrandefrihet på riktigt”? Det är att missbruka yttrandfriheten å det grövsta. Allt som skrivs på det forumet är Jan Axelsson annsvarig för.

Jag vill få in upplysning om var Jan Axelsson bor. Jag kommer att ta en diskusion med honom om hotet mot min familj, så här får det bara inte gå till.

Alla som någonsin varit uthängda eller förtalade på Flashback, vänd er till mig så vi kan hjälpas åt att uppvakta regeringen och andra myndigheter att få stopp på förtalsmaskinen innan yttrandefriheten inskränks som Flashback nu försöker med alla medel.

 

/Redaktören

Uppdaterad: 2017-03-09 — 02:38

17 Kommentarer

 1. ÅnkelGunnar är Flashbacks största idiot. Jag vet att de flesta moderatorer anser att han är en riktig nolla. Att diskutera med honom är som att spotta i motvind sa någon, han ger sig aldrig och ska ha sista ordet i allt. Tror sig vara kunnig och påläst i allt, men faller ofta på eget grepp…

 2. Ja, jag vet, har själv sett det på deras interna forum ”Outlaw”. Man hör ju på bara namnet att de tror sig leva utanför lagen där ingen kommer åt dem. Men de har fel, det är lättare än man tror. Hotet mot min familj är droppen, nu kommer vi att slå till mot själva forumet med ett dussintals olika metoder efter hand.

 3. KF och ÅG verkar onekligen vara samma person. Samma sätt att skriva, samma autistiska tendenser. KF till och med skriver att han önskar han skrivit hoten själv… sådär säger man bara inte om man inte är personen ifråga.

 4. Där sade du något, jag skulle aldrig önskat att jag skrivit något själv om jag faktiskt inte gjort det. Tack för tipset Who!

 5. Till Admin, då är det lika bra att du snabbt vidtar åtgärder mot FB.
  ÅG ska inte ostraffat hota din familj, koppla in lämpliga myndigheter nu.

 6. Tack för omtanken!
  Kvarnen mal mycket långsamare än vi så det tar sin tid. Men han kommer att få sota för detta, lita på det!

 7. Det kanske är min läskunnighet som brister men hur gör du för att läsa dig till att ÅnkelGunnar hotar någon? Jag ser bara att han skriver att det är idiotiskt att hota folk på nätet.

 8. Han påstår att en användare på Fb hotat honom och kontrar med att han vet precis vem du är, vem din mamma är, vem din pappa är och vem alla andra i familjen är.
  Det är alltså så att mamman, pappan och barnbarnen inte har det minsta med detta att göra men han drar alltså in dem genom att säga att han vet vem de är och därmed vet var de bor.
  Det är ett mycket utstuderat sätt att hota utan att själva formuleringen är ett hot. Det används ofta bland kriminella typ så här: ” passa dig jag vet var du bor”. Det är exakt så ÅnkelGunnar säger och det är ett mycket allvarligt hot mot en familj med små barn.

  Varför säger man annars att man skall passa sig för han vet vilka vi är? Tigger han kaffe med dopp hemma hos oss?

 9. Hot av den typen som ÅG riktade mot familjen är mycket farliga saker. Såna hot borde polisen se allvarligt på.

 10. Det kallas förklätt hot.

 11. Förklätt hot kallas även dolt hot

 12. Är det fler personer som har fått hotfulla meddelande från ”ÅnkelGunnar”?

 13. Han har i PM hotat andra personer. Jag har fått några PM skickat till mig och ser att han hotar på ett raffinerat sätt. Med tanke på att han är den mest omskrivna moderatorn och det är inga vackra ord som skrivs om honom kan man nog tro att fler är drabbade av denna person som verkar missuppfattat det mesta om hetsjakt på flashbackanvändare han inte tycker om.

 14. Har han till och med kommit med våldshot?

 15. Indirekt har han det!

 16. De som har utsatts för våldshot borde lämna in en polisanmälan angående olaga hot.

 17. Ja, men det föreligger ett problem här. Vet de inte vem den som hotar är kommer utredningen läggas ner innan den påbörjas.

Kommentarer are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.