Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

14 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Annonser och näthat

Våra ansträngningar, att stävja näthat på internet, har bla varit att tala med annonserande företag om att deras annonser finns på platser där näthat och annat moraliskt tvivelaktigt material finns.

Denna verksamhet har gått väldigt bra och företagen bemöter oss oftast förstående och att de genast skall meddela den de gett annonsuppdraget till att de inte får annonsera på de platserna.

I vår grupp har vi en medarbetare som bara jobbar med detta. Hon gör det intensivt, idérikt och med stor framgång. Vi har sett att en del internetplatser börjar få ont om annonsörer, så ont om dem att de börjat lägga in annonser från andra företag utan att fråga och utan kostnad. Även i dessa fall  tar vår medarbetare kontakt med annonsörerna för att få bort annonserna.

Uppdaterad: 2015-08-23 — 02:29

3 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Ja, det kan vara så. Jag kollade in det andra forumet nu. Det är ett privat litet forum. Ganska trevligt och utan förtal mm.

    (QUOTE)

 2. Det har poppat upp annonser från flera casinoföretag, MOBILOPERATÖREN Hallon,Travelnet och Fyndboxen på Flashbacken

    (QUOTE)

 3. Ja och flera får annonsera gratis på Flashback därför annonserande företag börjar minska. Ett företag sade att de inte betalt eller visste om att de fanns på det forumet.
  Det börjar bli oroligt på Flashback nu…

    (QUOTE)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
 • 469 219 besökare sedan 2014-01-01
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.