Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
81 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Besökare – Ingen skillnad på Julafton

Antalet unika besökare på vår nättidning är den samma på Julafton som alla andra dagar med de variationer som förekommer, dvs mellan 600 och 1200 unika besökare/dag. Vår nättidning är förmodligen den mest välbesökta av alla nättidningar av detta slag. Notabelt är att så mycket som 60-80% av våra besökare använder någon form av anonymitetstjänst som byter ut besökarens riktiga ip.

Går inte med vanliga räknare

De besöksräknare som används för att räkna besöken på hemsidan fungerar bara om script accepteras i webbläsaren. Påfallande många av de som valt anonymt surf har det avstängt och då noteras inte besöket. Vi använder dock webbhotellets egen besöksräknare och den räknar alla unika besök per 30 minuter. Den använder också en lista på alla botar och spindlar som förekommer så att de inte räknas.

REDAKTIONEN

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Mycket stabila och bra siffror
  Stort arbete nedlagt.

 2. Thony:
  Mycket stabila och bra siffror
  Stort arbete nedlagt.

  Ja, vi är överraskade över hur stabilt nivån ligger.
  När vi mäter med mätare som använder script krävs det att den som besöker oss också använder scrip i sin webbläsare men en stor del av de som besöker oss använder anonymitetstjänster. Sådana besök noteras inte som besök därför får vi lägre siffrorna än de vi har här ovan som är webbhotellets egen räknare. Den använder inte script för att räkna besöken och därför räknar alla unika besök var 30 minut, borträknat spindlar och botar.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!