Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

40 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

CrilleKex – Uppmanar till att döda

CrilleKex uppmanar en person i inlägget här ovan att slå ihjäl en man med utländsk härkomst. Eftersom vi vet vem CrilleKex är kan detta stå honom dyrt. Brottet kallas “stämpling till mord” och döms ofta lika hårt som ett mord. Vi skall först gå igenom bevisen och om de håller kommer vi lämna det till polisen.

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Flashback begår brott mot BBS-lagen

Det är ett brott när forum låter uppvigling stå kvar. Det skall tas bort inom en vecka efter det postades. Detta inlägg postades 2013-11-15, alltså för ca 5 år sedan. Det innebär att Flashback begått brott och skall straffas för det. Men, nej, de kommer inte att straffas eftersom våra domstolar skiter fullständigt i de lagar de inte tycker om och de tycker inte om några lagar alls som de själva inte medverkat i utvecklingen av.

REDAKTIONEN

Uppdaterad: 2018-10-31 — 22:14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.