Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
24 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Vissa ger sig själva rätten att näthata

Stympa

Näthatare ger sig rätten till näthat genom att stympa FN:s artiklar om de mänskliga rättigheterna. Alla medlemstater i FN har ratificerat dessa artiklar och då lovat att deras olika lagar skall bygga på dessa artiklar. Genom att plocka russinen ur kakan kan man få det till att FN stödjer näthat. Så här kan det se ut när en jubelidiot försvara sitt näthat:

20151227-FN

Ovanstående är klippt ur citatdelen av ett inlägg på Flashback.

Vad samma jubelidiot medvetet döljer är att artikel 12 ur samma stadgar säger i princip att Artikel 19 inte ger yttrandefriheten rätt att ge sig på den enskilda individens rätt till intrigitet och skydd mot sådant angrepp:

20151227-2-FN

Näthatare har inga rättigheter

Vi anser att näthatare förbrukat sin rätt till rättigheter när de anonymt förtalat enskilda individer så illa att vissa av dem försökt ta sina liv. Några har tyvärr också lyckats med att ”få tyst” på näthatet mot sig på detta ohyggliga vis. De som ägnar sig åt att driva enskilda individer till självmord anser vi i princip vara skyldiga till andras död. Tänder man eld på ett hus där människor vistas, även om det är tomt vid påtändandet, kallas det för mordbrand. På samma sätt kan man kalla förtal för mordkränkning.

Vår stat struntar i folket

Om vår stat brytt sig om sitt folk hade de med omedelbar verkan stoppat de sajter som tillåter förtal och andra brott mot mänskligheten. Men än så länge verkar ingen vara intresserad av detta. Däremot satsar de ca 2 miljarder kronor på fartkameror som sägs rädda 10-12 liv om året. Om de istället lade några hundringar på att stoppa Flashback hade vi räddat inte bara många fler liv utan mängder av familjer skulle kunna gå vidare i livet efter svåra traumatiska händelser. Men det sätter Flashback och vår stat stopp för.

Sverige bryter mot de mänskliga rättigheterna

Sverige bryter mot de mänskliga rättigheterna genom att tillägga att de lagar vi har mot förtal först måste vara ”av allmänt intresse”. En åklagare jag talat med säger att han inte får åtala oavsett om det varit av allmänt intresse eller inte. De har en bestämd order uppifrån att de inte får medge någonsin att något är ”av allmänt intresse”. På så sätt gör man sin egen lag obrukbar utan att bryta mot FN:s stadgar.

Gott Nytt År

REDAKTIONEN

x

 

  1. Var vänlig lugna dig med orden en stund och våga se saker nyktert. Om du gör detta kommer du nämligen förstå hur irrationell ditt hat mot Flashback forum och hela din övriga världsbild är. Ge åtminstone ditt förstånd företräde framför ditt hat en minut. Jag lovar, detta kommer få dig att må så mycket bättre.
    Hälsningar från flashbackaren 12Dagge!

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!