Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Vi har sedan en tid problem med en server. Det innebär att det efter kl 02:00 inte går att komma in på nättidningen och några timmar framåt. Problemet består i att att backuppfunktionen för servern stjäl all brandbredd. Servicearbete pågår!
19 besökare är inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

De näthatande rasisterna slår knut på sig själva

”Nazistiska Nordiska motståndsrörelsens”, rasisterna som förbjudits i Finland, och ”Gangrape Swedens” hemsidor polisanmäls av den ideella föreningen Juridikfronten för uthängning av mer än 80 000 personer i ett sökbart register. Ett register som är sökbart är ett brott mot personuppgiftslagen (PUL). Martin Tunström, ordförande för Juridikfronten, säger på sin hemsida att ”Detta fall är troligen ett av de mest omfattande brotten mot personuppgiftslagen som förekommit”. Till detta rör det sig också sannolikt om tusentals förtalsbrott som trotts att det bryter ner människor mer än mycket annat är ett brott man måste leda i en rättegång själv. I skrivande stund ligger Gangrape Swedens hemsida nere vilket vi hoppas den fortsätter att göra.  Innan den stängdes ner tog de bort sökfunktionen för registret vilket visar att de egentligen är rädda fegisar som är brutala så länge ingen vet vilka de är, precis som vilken simpel näthatare som helst.

Uppgifterna

Det som lagts ut är domar och andra protokoll från rättsväsendet. Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen uppger på sin hemsida att uppgifterna kommer från dem. Det är uppenbart att syftet med registret är att peka ut invandrare som onda människor som inte kan låta bli att begå brott. Det uppgiften är naturligtvis helt fel eftersom 1-2% av befolkningen oavsett härkomst någon gång stått inför skranket. Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen gör detta eller säger detta därför de vill utmåla sig som skräckväldet Nazitysklands sista försvarare i sin form av hatare av andra folkslag. Var de ser för vinning i detta är det ingen som riktigt förstår, allra minst de själva. Möjligen kan det vara någon form av eftersläpande missriktad ungdomsrevolt.

Justitsiekanslern

Justitiekanslern inledde tidigare en förundersökning mot Nordiska motståndsrörelsens hemsida för nära 100 fall av hets mot folkgrupp. Justitiekanslerns utredning handlar om texter eller bilder som som glorifierar massmördaren, krigsbrottslingen och diktatorn Adolf Hitler. Sedan tidigare väntar Nordfronts ansvarige utgivare på ytterligare fyra fall av hets mot folkgrupp. Man kan undra vad dessa små herrar egentligen tänker på? Detta också anmälan av Juridikfronten.

Ytterligare

Som vi tidigare uppmärksammat i en artikel har Gangrape Sweden också plockat ihop en lista med flera tusen av #jagärhär:s medlemmar listade med namn och lite annat som de kunnat hitta på Facebook. Orsaken till att de gör så här är naturligtvis för att de är rädda för att allmänheten skall ta tillbaka internet från dem. De har använt nätet som en rasistisk rövarkula och näthatarbas länge nog nu. Tiden har kommit då det vanliga folket ger sig ut på nätet och tar tillbaka rätten att få yttra sig utan att någon fjortis, oavsett ålder, kränker deras rätt.

Smutskasta vem man vill

Deras åsikt är att yttrandefriheten innebär att de får säga vad de vill om vem de vill. Även lögner om personer anser de är helt okej att skriva. Alla som inte håller med nazzarna är ”lättstötta vänsterelement”. Men deras uttalade åsikt om vad man får göra med andra på nätet slår tillbaka mot dem själva. De har nämligen också godkänt att själva utsättas för samma behandling som de utsätter andra för. Men det förstår inte de till åren komna fjortisarna som börjar undra om det verkligen är tillåtet att skriva om dem.

Källa: Juridikfronten

REDAKTIONEN

 

 

Uppdaterad: 2017-12-06 — 11:29

4 Kommentarer

 1. Då hoppas jag att dessa två sidor åker bort från nätet direkt för all framtid.
  Dessa sidor har visat prov på grov brottslighet när de hänger ut nästan 100000 personer och sen glorifierar en ledare som har gjort sig skyldig till massmord på över 50 miljoner människor genom krig,utrotning från 1933 till 1945 samt att man förnekar att förintelsen ska ha skett ,det borde nu vara slutdaltat med alla hemsidor som ägnar sig åt olagliga aktiviteter samt hatkampanjer inklusive uppvigling till brott och samhällsomstörtande verksamhet.

 2. Spion:
  Då hoppas jag att dessa två sidor åker bort från nätet direkt för all framtid.
  Dessa sidorhar visat prov på grov brottslighet när de hänger ut nästan 100000 personer och sen glorifierar en ledare som har gjort sig skyldig till massmord på över 50 miljoner människor genom krig,utrotning från 1933 till 1945 samt att man förnekar att förintelsen ska ha skett ,det borde nu vara slutdaltat med alla hemsidor som ägnar sig åt olagliga aktiviteter samt hatkampanjer inklusive uppvigling till brott och samhällsomstörtande verksamhet.

  Vi kan inget annat än att hålla med om det!

 3. Tycker det är skamligt att såna här sidor tillåts finnas, räckte att jag spenderade 5 minuter med att klicka runt på olika länkar för att hitta flera människor som oskyldigt hängs ut som kriminella och prostituerade, denna sidan är inte ett dugg bättre än flashback

 4. Anonym:
  Tycker det är skamligt att såna här sidor tillåts finnas, räckte att jag spenderade 5 minuter med att klicka runt på olika länkar för att hitta flera människor som oskyldigt hängs ut som kriminella och prostituerade, denna sidan är inte ett dugg bättre än flashback

  Det räcker inte med att du påstår något, du måste visa var också annars kan vi inte rätta till om vi gjort fel. Dessutom är du off topic här.

  Sämre än Flashback är svårt att vara. Då får vi skyffla in en massa kol i pannan och köra hårt i många år innan vi når ner till Flashbacks extremlåga nivå.
  Vi har ca 1000 artiklar och lite över 3000 kommentarer som den ansvarige utgivaren tar ansvaret för.
  Flashback har 64 miljoner inlägg där postarna själva tar ansvar inför sina egna texter. Eftersom de är anonyma finns inte det ingen som tar ansvar alls.

  På Flashback har tiotusentals människor hängts ut som kriminella fast de kan vara helt oskyldiga. Man målar bilder på döda barn som clowner och betygsätter vilken bild som är roligast. Man låter utövande pedofiler dela erfarenheter med varandra och ge tips på hur man bäst penetrerar småbarn och hur man kan få tag i barn lättast. Flashback är Sveriges största distributör av narkotika utan jämförelse. Dessutom tipsas det om hur skiten används. Folk har tagit sina liv efter att de varit uthängda och förtalade på Flashback.
  Jag skulle kunna göra listan mycket lång med liknande som pågår på Flashback.

  Påståendet att vi är som Flashback är minst sagt en överdrift i ett dåligt försök att skada oss.

Kommentarer are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.