Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
9 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Deltaga i partipropagandafilm mot sin vilja

Om du råkar gå förbi ett partimöte på gatan och blir filmad på ett sätt som får dig att framstå som en mötesdeltagare kan du inget göra åt det. En fotograf som skulle fota ett SD-möte gick runt och letade bästa vinkel för sitt värv. Intet ont anande åkte han sedan hem.

Några dagar senare såg han sig själv som mötesdeltagare på en propagandafil för SD. Det var inte alls fotografens avsikt. Han är inte sympatisör till SD på något sätt och vill ännu mindre figurera med dem.
Han tog kontakt med SD och bad dem genast ta bort honom från filmen. Men SD hade inga sådana planer. Media skrev om det och frågade SD hur de tänker göra. De svarar med att de har fullt upp med annat och därför inte tänker ta bort något.

Det är ju inget unikt för SD med Avpixlat i bakfickan att hänga ut folk utan att känna minsta empati för dem som hängs ut. Eller på vanlig Svenska – De skiter högaktningsfullt i den vanlige människan. De kan hängas ut, de kan tas med på deras propagandafilmer och de kommer att skita i dem i framtiden också. Precis som vilka näthatare som helst. Det är inte ingen slump att SD har sina aktivaste sympatier bland näthatare, nätstalkers, nazister och rasister.

SD visar ansiktet mer och mer. Om vi skulle skrapa bort förnisssan skulle vi se de bruna stövlarna som marcherade genom Europas gator och lämnade ond bråd död efter sig i drivor.

Det är SD:s arv, tänk på det när du röstar!

 

reportern /Redaktören

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!