Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
13 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Det händer mer än vi har kapacitet för

Mycket jobb nu

Ja, just nu råkar väldigt mycket utav vårt arbete korsa varandra. Det ser ut som om vi inte har lust att skriva mer men inget är mer fel än det. Vi har väldigt mycket material som vi kommer att publicera framöver. Vi har också gått över från att vara en blogg till en bli en nättidning. Tyvärr passar inte det tema vi använder till en nättidning så vi undersöker andra möjligheter.

Ni som tycker om att läsa denna nättidning har mycket gott att se fram emot. Ge oss bara den tid vi behöver.

Framför oss har vi flera rättegångsdokument som skall tas fram, flera rättegångar som skall drivas samtidigt. Till detta kommer flera polisutredningar som pågår. Media ringer dagligen och vill ”göra något” av det vi håller på med där vi nekar det mesta men ibland faller man till föga.

Samtidigt skall vi gräva fram en del anonyma användare som blir en fin fjäder i hatten för oss och en stor överraskning för de anonyma, när det är klart.

Elektroniken tar också sin tid att sköta om. Ständiga köp av nya hårddiskar, omstarter och rensningar mm. Bara resorna till vårt serverrum tar en del tid i anspråk.

Vi har också våra vanliga arbeten och nödvändiga fritidsysslor som måste göras. Ibland hinner vi stanna upp och äta också. Kort och gott är vi överbokade med råge!

Det vi ser nu är slutet på början av vårt arbete, Det verkliga arbetet har vi framför oss!

 

redaktorglas

 

/Redaktören

 

 

 

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!