Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
10 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Död pojke ingen olycka, troligtvis dödad av näthatare

För några månader sedan skrev vi en artikel om den döde pojken i Näthat dödar. Vår teori då var att han dödats av näthatare. I och med att polisens grupp GMP (Gärningsmannaprofilgruppen) kommit fram till att han sannolikt mördats stärks vår åsikt att han mördats av näthatare.

Pojken som var annorlunda, och hade en del problem, var svårt näthatat på ”Ask.fm”. Förmodligen kan man hitta mördaren bland de som varit med och näthatat honom där. Polisen borde begär ut ip-nr och söka fram postarna och undersöka dem.

Det som händer nu är att drevet förmodligen drar igång på Flashback där de ”gräver” fram oskyldiga och hänger ut dem som möjliga mördare och på så vis förstör livet för ytterligare fler pojkar förutom att polisens utredning försvåras.

Häng inte ut någon, låt polisen jobba i lugn och ro men lämna gärna tips om ni vet något. Skriv inte ut tipsen på Flashback för då förstörs polisens möjlighet att jobba med det.

 

reportern /Redaktören

 

5 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Att mordet i Halmstad i våras har ett ganska stort samband med trakasserier och hot som har riktats mot den tonårige pojk som hittades mördad utanför Halmstad i maj i våras, råder det ingen tvivel på, för den som mördade tonårspojken utanför Halmstad i våras är nog samma man som ligger bakom de kommentarer som innehöll våldshot riktade mot pojken, och vet man vilken forumsida som våldshotet skrevs och postades på, så borde man få fram uppgifter om användaren som ligger bakom kontot+ uppgifter om från vilken IP-adress den skyldige har loggat in från, för då har polisen i Halmstad en jättestor chans att spåra upp avsändaren av våldshotsinläggen och våldshotsmejlen.

  1. Jag resonerar så här:

   Kommer att följa denna blogg och se vem som står bakom tillkortakommande mot mig eller min familj. Den dagen som bloggen träffar rätt så kommer jag att kontakta personen eller personerna. Tänker då på mitt sätt visa hur livet fungerar under solen, att människor som missaktar andra oftast står bland blindgångare, flygande missiler eller en vacker dag kan träffas av en istapp uppifrån. Har inte för avsikt att visa någon nåd. ”Den som i leken leker skall i leken tåla”.

   1. Jag kommer att stötta bloggen då jag haft viss kontakt med dem som driver bloggen och jag vet i mitt hjärta att dom kommer att lyckas. Hört talas om kunskapskapital? 😉

    Snubbarna och bönorna som jobbar för bloggen är inte flashbackshackers precis, de är solida proffs.

    1. Hej! ”Latte” Bra att du också stöder kampen för att få stopp på det eskalerande näthatet, för nu måste vi samla krafter till att effektivt stoppa allt näthat som utgör ett stort kollossalt samhällsproblem, och sen sätta dit de värsta näthatartrollen.

 2. Den som administrerar denna blogg är verkligen seriös person , för nu hoppas vi att fler och fler personer som vill engagera sig för att få stopp på näthatet kommer hit, och sen kan man tipsa bloggen, och ge dem information om de allra värsta näthatartrollen som härjar på Flashback och övriga skumma sidor som uppviglar till näthat.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!