Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
8 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

drdracula141

Uppgifter

***** ***********
Personuppgifter
Flashback,
Näthatat en av oss
Killen bakom drdracula141 har nu bett skriftligen om ursäkt. Tills vi beslutat vad vi gör med detta har hans identitet tagits bort. Han lever nu stadgat med arbete och allt som hör till ett sådant liv. Han tar numera också avstånd från Flashback.

FÖRKLARING

Namnen som skrivs ut kan vara hela namnet, förnamnet, efternamnet eller kombinationer av dem och väljs slumpvis. Ovanliga namn skrivs inte ut.

Stjärnorna är 5 för förnamnet och 11 för efternamnet men det kan variera. Om bokstäver bytts ut mot stjärnor stämmer oftast inte antal stjärnor med utbytta bokstäver.

Platsen för sin verksamhet är oftast Flashback  men det kan också vara på flera platser som skrivs ut som ”Internet” eller olika bloggar och skrivs då ut som ”Bloggar”.

Ibland kan man se att de har 0 poster. Det innebär att alla poster är raderade. De raderas ofta om det pågått narkotikaaffärer och om det är en ökänd stalker tillika forumförstörare som postat.

PRESENTATIONSPOLICY

De alias som vi presenterar vet vi vilka det är med olika grad av bevisning. Bevisningen kan vara allt från absolut sant till att vi bara vet vem det är.

Tidigare har vi lagt ut bara de vi har en absolut bevisning för men numera lägger vi ut alla vi vet vilka de är.

Vi har tagit beslutet att inte lägga ut personuppgifter möjligen kan offentliga personer läggas ut. Orsaken är flera:

 

1. Flera av de vi hittat har postat känsliga uppgifter om sig själva och ibland om sina nära och kära.

2. Det diskuteras att även de med utgivningsbevis skall omfattas av nya BBS-lagen.

3. Genom att inte lägga ut personuppgifter kan vi lägga ut fler av de vi hittat

4. Om vi lägger ut personuppgifter kan vi inte skriva om vad de gjort. Även om det är sant eller de själva skriver om det kan det innebära förtal. Genom att inte lägga ut deras personuppgifter kan vi fritt skriva om dem.

Vi har tidigare lämnat ut uppgifter om alias till polisen och skatteverket, det kommer vi fortsätta med när det efterfrågas. Till idag (2018-03-12) har vi lämnat ut ID för 18 alias.

De alias som lägger ut våra eller andras personuppgifter på nätet kommer vi att visa personuppgifterna för.

 

Fler presenterade här

 

 

 

 

20 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Han har för vana att kalla människor psyksjuka m.m., men hur frisk är han? Hans mamma är ägare av Glimstedts advokatbyrå, så han verkar komma undan från det mesta skit han gör!

 2. Den här mannen är långt ifrån frisk…

  1. Finns ett snyggt foto på denna person Men det är *** **** att visas här på denna blogg
   skulle ****** ** hela bloggen

   Utseenden är inte relevant för vår avsikt
   /Redaktören

 3. Snyggt jobbat att upprepa felaktigheter från DRT och ge sig på en sjuk människa igen, som det nu går bättre för. DRT och hennes medarbetare är anmälda av OM för stalking så han höll på att ta sitt liv, då både han och mamman förföljdes, när mamman varken är advokat eller äger något i en advokatbyrå, det var en släkting. Vad kan JK tycka om det?

  1. Jag ger mig inte på en sjuk människa, dels så visar jag identiteten på en Flashback användare och dels så är han en av min dotters värsta näthatare.
   Han skulle tänkt på det innan han näthatade.

   Vad det gäller felaktigheter från ”DRT” vet jag inte vad du menar.

   Däremot ger du dig på en person som var mycket illa därhän för ett tag sedan och som inte har det minsta att göra med dig. Jag kommer snart att lägga ut det du skickat in till myndigheter och förtalar framförallt min dotter oerhört illa.
   Saknar du fullständigt insikt i dina egna snedtramp?

 4. Han har inte näthatat din dotter och har aldrig velat hen illa. Det du gör är att du sprider falska rykten om honom. Han har inte skrivit på Flashback på evigheter då han har gått vidare i sitt liv och lämnat forumet bakom sig. Han har vart näthatad precis som din dotter vart på Flashback. Då några spred falska rykten om en påstådd gäng våldtäkt,Han har mått dåligt på grund ut av det och många andra fraktorer som gjort att han försökte ta sitt liv. Han vill be din dotter om ursäkt om han har sårat henne. Så det ni skriver om stämmer inte. Lämna honom i fred. Lp har hans mail.

  1. Jag läste precis det du skrivit om min dotter och det är mycket illa. Bla det och lite annat ledde till att min dotter valde att avsluta sitt liv. Hon ”misslyckade” att ta sitt liv men den händelsen blev startpunkten på att jaga näthatare.

   Jag upplåter min blogg till dig att skriva om dig själv, varför du näthatat och varför och när du ändrade dig. Jag ser också fram emot en ursäkt till min dotter. Därefter tar jag bort länken till identifieringen.

   Använd ”kontakta bloggen” uppe till vänster så skall du få en mailadress att maila ditt inlägg till. Jag skall också fixa så att du får tala med min dotter om du vill.

   EDIT:
   Jag lät min fru läsa det du skrivit om Helena och hon började gråta….

 5. Lätt att förstå att Nord i H******e har informerat Dr Dracula om detta inlägg!

  1. censurerat

   /Redaktören

 6. Bra, redaktören! Låt inte näthatarna gråta krokodiltårar över att ha blivit upptäckta. Låt allt stå kvar i samma utsträckning som Flashback så att folk sedan kan läsa vad Flashbackarna har skrivit om historiskt med sin signatur. Låt allt även finnas på Googles sökmotor i vanlig ordning.

  En mycket bra och proffsigt gjord blogg.

  1. Tack! Det värmde!
   Jag vill visa näthatarna att det måste få konsekvenser när man näthatar till döds.
   Men jag är också en vanlig människa med empati och lider med de som lider oavsett om de har varit näthatare en gång i tiden.

 7. Vad oväntat (!) att Nord är igång igen!!!

  1. Ja, fast han är inte sjukpensionär, han är vanlig pensionär.

 8. Han har varit ****pensionär i hela sitt liv!

  1. Det kan vi inte säga, finns inga belägg för det och när han fyllt 65 är han vanlig pensionär.
   Sedan har det inte med saken att göra.

 9. De användare på forumet Flashback som hetsade Dr Dracula att ta sitt liv har ett stort ansvar för de inlägg som de har postat. Det är ren tur att det fanns flera seriösa medlemmar som slog larm till polis, ambulans , och det räddade hans liv. Utan de seriösa Flashbacksmedlemmarnas insats hade aldrig Dr Dracula levt och pluggat till sjuksköterska idag. Och till de medlemmar på Flashback som hetsade Dr Dracula, ni borde verkligen skämmas, för att ni försökte driva en person till att ta sitt liv. Dr Dracula har rätt att alla forum borde modereras mycket hårdare och det ska inte förekomma att någon postar inlägg på något forum oavsett om forumet heter Flashbac, Youtube, Facebook, Passagen eller andra forum, där man triggar och hetsar folk till att ta sitt liv. Det borde införas nya brottsrubriceringar ” anstiftan till självmord” ” uppvigling till självmord” ”hets till självmord” och att maxstraffet ska vara 8 års fängelse.

 10. Sjuksköterska? Busschafför snarare.

  1. Busschaffis är rätt svar om **

 11. Släng gärna upp information om flashbackanvändarna Passacaglia och Dafuq som också
  var med i drevet mot Kalmarkvinnan.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!