Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
14 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Efter EU-valet minskar näthatar-rösterna

Som jag var helt övertygad över så är valresultatet för EU inte alls sammstämmig med ett inhemskt valresultat. En opinionsundersökning, som genomfördes i dagarna runt EU-valet, visar helt andra siffror.

Miljöpartiet får minskat stöd mot förra valet men framför allt en halvering av valresultatet i EU. De ”röda” partierna går starkt fram, både mot EU-valet och förra Riksdagsvalet, medan KD hamnar utanför riksdagen. De övriga ”blåa” partierna faller en hel del från föra valet medan Moderaterna får betydligt mer än i EU-valet.

Ovanstående är dock något man inte ägnar så mycket tankar åt. Det gör man däremot när vi tittar på mörkerpartiet tillika näthatarpartiet SD:s siffror för de backar i opinionen medan alla andra liknande partier ute i Europa går starkt fram. De metoder vi använder i vårt land för att stoppa mörkerkrafterna visar sig vara framgångsrika. Vi måste fortsätta bekämpa de mörka krafterna som också till stor del står för näthatet ute på internet.

ALDRIG MER !!

stat014

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!