Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Vi har sedan en tid problem med en server. Det innebär att det efter kl 02:00 inte går att komma in på nättidningen och några timmar framåt. Problemet består i att att backuppfunktionen för servern stjäl all brandbredd. Servicearbete pågår!
20 besökare är inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

Ettsjutretton – Man har rätt att bli glömd

Vi lyfter denna artikel från Augusti 2017 på grund av rena förföljelser Ettsjutretton sysslar med.

Karl Svensson heter Ettsjutretton och bor på Malta. Han har flera andra alias på Flashback, bla Grillkillen, Hemligaklubben, Infobringer, Julius Mosca, Mr Boing, Roadrunner och några till. Han kan inte låta bli att skriva om gamla bortglömda fall, lyfter dem på nytt och försöker hitta på nya brott för dem så att han kan fortsätta skriva så att allt gammalt skit flyter upp till ytan igen. Det är ett vidrigt sätt att näthata på som Karl Svensson sysslar med förutom att han själv är dömd för mord. Vi funderar på att skriva om denna persons handlingar som når fram till hans nuvarande umgängeskrets för det kan han ju inte vara emot eftersom han gör så mot andra.

Man har rätt att bli glömd

Google dömdes i en EU-rättegång till att radera allt om en person som omskrevs på nätet för en gammal synd. Rättegången fick namnet ”Rätten att bli glömd”. Den rätten är inskriven som lag i den nya serie lagar som är på väg  från EU.
Det är ett stort problem för många som omtalats för något man gjort för många år sedan. De kanske bildat nya familjer och nya bekantskaper. Livet går vidare och de gamla synderna är avbetalade sedan länge.

Alla håller inte med

På nätet finns det folk som alltså inte kan låta bli att röra i gammalt och väcka liv i sådant som borde förbli glömt för allas bästa. En av de värsta på detta område kallar sig för ”Ettsjutretton” på Flashback. Vad idioten lider av vet vi inte men något måste det vara för ingen normal människa håller på så här. Flashback, som i sig inte är någon normalitet minst sagt, tar tacksam emot allt skit som finns om mängder av människor som bara vill vara ifred. Flashback låter dessa idioter bryta mot sina regler bara de postar något smaskigt som drar folk till forumet som exponeras för annonserna. Flashbacks främst motto är ”Pengar luktar inte” och låter människor halshuggas i stor omfattning. Det vi kan göra är det vi håller på med, att se till att ingen vill annonsera på Flashback. Det vill säga vi stryper incitamentet för Provokation och näthat som affärsidé. Lyckas vi kommer Flashback att dö.

Avataren anger våld

Avataren anger att detta alias gillar våld:

Death Race 2000 är en amerikansk kultfilm från 1975 med Sylvester Stallone och David Carradine i huvudrollerna. Filmen handlar om tävlingskörning i framtiden där allt är tillåtet och extra poäng är givna för skador på oskyldiga förbipasserande.

Filmen uppmärksammades på grund av det grova våldet och ansågs fördärva och förhärda ungdomar till grova kriminella när den kom.
Källa: Wikipedia

Ettsjutretton

Detta alias älskar att lägga ut länkar för de han skriver om. Man kan undra vad som försiggår bakom pannbenet på en sådan person. Räcker det inte med ”Hänt i veckan” längre. Vad det än är som drar en person till att hålla på med sådant här avloppstrams kommer vi framöver att presentera detta alias.

REDAKTIONEN

Uppdaterad: 2017-11-15 — 13:25

16 Kommentarer

 1. Delen om att användaren gillar våld var väldigt konstig och korkat skrivet. Han gillar filmen, inte våld. Om jag har en avatar från Gta 5, betyder det att jag gillar bankrån, bilstöld och mord? Bättre kan du.

 2. Robin:
  Delen om att användaren gillar våld var väldigt konstig och korkat skrivet. Han gillar filmen, inte våld. Om jag har en avatar från Gta 5, betyder det att jag gillar bankrån, bilstöld och mord? Bättre kan du.

  Jag vet att du läser allt bokstavligt. Vi har varit provokativa senaste dagarna och det finns ett syfte med det.

 3. Det här ser vi med spänning fram emot 👍🏻

 4. Henrik:
  Det här ser vi med spänning fram emot 👍🏻

  Tack!
  Ja, i mån av tid kommer vi att granska denna närmare. Just nu håller vi på med en av de allra värsta näthatarna.

 5. I början på 2000 talet blev Karl H H, dömd till elva års fängelse för mord och under strafftiden läste han till läkare och intressant är om han nu under namnet Karl Svensson har egen eller på annat sätt är delaktig i någon privatpraktik eller inom sjukvården i övrigt på Malta? Om svaret är ja har ytterst ansvariga för Malta stats och privata läkarvård tillsetts felaktig information.

 6. Anonym:
  I början på 2000 talet blev Karl H H, dömd till elva års fängelse för mord och under strafftiden läste han till läkare och intressant är om han nu under namnet Karl Svensson har egen eller på annat sätt är delaktig i någon privatpraktik eller inom sjukvården i övrigt på Malta? Om svaret är ja har ytterst ansvariga för Malta stats och privata läkarvård tillsetts felaktig information.

  Vi känner inte till det men vad vi erfarit har han en ekonomisk utbildning och verkar sitta i en företagsstyrelse på Malta.

 7. Det är nästan skrattretande, en mördare moraliserar över en annan mördare. Vart är världen på väg i folkets intresse 😉

 8. Anonym:
  Det är nästan skrattretande, en mördare moraliserar över en annan mördare. Vart är världen på väg i folkets intresse 😉

  Ja, han skriver mycket skit om andra och moraliserar samtidigt som han faktiskt hyllar sitt eget dåd.

 9. Hans twitter-konto är även det intressant läsning, Dvs vilka han kommunicerar med där

 10. Anonym:
  Hans twitter-konto är även det intressant läsning, Dvs vilka han kommunicerar med där

  Ja, det får jag hålla med om.

 11. Intressant med just Malta. Kent ekeroth landade tydligen där idag. Semester eller träffa likasinnade?

 12. Anonym:
  Intressant med just Malta. Kent ekeroth landade tydligen där idag. Semester eller träffa likasinnade?

  Jaha, Ekeroth är på Malta.
  Kan ju bara vara så att han är där på semester. Men vi håller med om att det där andra låter som närmare sanningen.

 13. Vilket bolag sitter han i styrelsen för?

 14. Anonym:
  Vilket bolag sitter han i styrelsen för?

  Det är inte bekräftat att det är han som sitter i styrelsen för ett företag. Tills dess säger vi inte vad för företag det handlar om.

 15. Dubbelmoralisk människa som inte har alla hemma, förstör så mycket för andras liv som bara vill leva vidare! Undrar om han någonsin får barn och barnbarn som får reda på vad han själv gjort!? Då kanske kanske han kommer att inse vad som står på spel,,, man ska döma sig själv först innan man dömer andra, alltså inte döma andra pga skrivelser eller annat!

 16. M J:
  Dubbelmoralisk människa som inte har alla hemma, förstör så mycket för andras liv som bara vill leva vidare! Undrar om han någonsin får barn och barnbarn som får reda på vad han själv gjort!? Då kanske kanske han kommer att inse vad som står på spel,,, man ska döma sig själv först innan man dömer andra, alltså inte döma andra pga skrivelser eller annat!

  Håller med till hundra procent!

Kommentarer are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.