Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
17 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – admin nominerar sig själv

http://ifolkets.intre.se

På Flashback utser man årets bästa tråd och årets yttrandefrihetskämpen och så vidare. Man kallar tilltaget för det feta namnet ”Flashback Awards”. I år har admin dock bestämt att hans egna trådar fyllda med lögner, förvanskningar och förtal, kallat ”hat-trådarna”, skall vinna. Vi talar alltså om trådar som hjälpte oss att bli mer kända än vi var innan. Förmodligen insåg han misstaget för han stängde och plockade ner dem helt plötsligt från den piedestalen, dvs där det syns var man än befinner sig på forumet. Nu är han igång igen för nu vill han att  hat-trådarna skall vinna ”Flashback Awards”, men först måste trådarna nomineras.

Rudolf.Hutler

Eftersom det är pinsamt att nominera sina egna trådar, speciellt om man har admin-rollen, måste han först skapa en användare som kan nominera hat-trådarna. Sagt och gjort skapade admin kontot ”Rudolf.Hutler” och skyndade sig att nominera hat-trådarna. Det var faktiskt det första inlägg ”Rudolf.Hutler” gjorde, dvs att nominera hat-trådarna. Naturligtvis lägger han in i nomineringstexten lögner och hat som admin tycks vara fylld av. Vad han och många andra inte tänker på är skrivsättet är svårt att förvanska. ”Rudolf.Hutler” skriver på ett sätt som är identiskt med hur admin själv skriver. admin försöker ibland att luras genom att spela någon annan eller en helt okänd person men han har svårt för att skriva på annat sätt än han vanligtvis gör. Han avslöjas ganska omedelbart men vi säger sällan att vi avslöjat honom. Vi låter honom hållas, utom denna gång.

Nu gäller det att vinna omröstningen

Efter att omröstningen börjat kommer admin se till att hans nominerade tråd vinner omröstningen. Som administratör på forumet kan han själv bestämma vilka kategorier som skall vinna genom att helt sonika gå in och justera ”en aning”. Det kommer han att nyttja i kategorin som han själv med en anonym alias nominerat. Låt oss se vilken tråd som bli ”Årets bästa Flashbacktråd”, låt oss se om det blir den tråd som admin själv nominerat. Blir det så har vi helt rätt i vad vi påstår.

Kan aldrig bli rättvist

Så länge det inte finns utomstående kontrollanter till sådana här omröstningar kan man aldrig lita på resultatet. Hatforumet Flashback har gång efter annan visat att de inte är att lita på så varför lita på dem denna gång? De reglerar verksamheten på så sätt att det skall klirra i kassakistan. Allt annat är underställt den punkten. Det är på exakt samma sätt Joakim Lamotte jobbar, Flashback är Joakim Lamotte i forumform och skulle någon någonsin lita på en omröstning Joakim Lamotte håller i och sköter helt utan insyn? Knappast!

Ökad uppmärksamhet

Om admin vinner med sina nominerade hat-trådar kommer den enda vinst som delas ut vara till oss eftersom vi får mer uppmärksamhet, fler tips, fler som vill jobba, fler myndigheter som uppmärksammas på vårt arbete och mycket mer. Det har vi admin på Flashback att tacka för.

REDAKTIONEN

 

 

 •   
 •   

16 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Admin (Jan Axelsson) har sin idelogi i rasism, ironiskt skapades det en tråd just om admin är rasist. Den tråden kastades och moderator ville att en diskussion om sånt skulle tas i tråden om moderatorer är rasister? Jag kan inte se kopplingen mellan moderatorer och administratörer riktigt. Vad moderatorer är spelar mindre roll, det är admin som är forumemst högsta person.

  I trådarna som du nämner hatgruppen skapade admin jättemånga konton för att svara som användare. Varje gång jag påpekade det blev jag bannlyst 😀 admin gillar inte att bli påkommen. Och det ska vara yttrandefrihet? Just det sa någon journalist som sitter i fängelse förregimkritik.

  Här är inlägget som kommer försvinna när administratörerna loggar in imorgon.

  Jag ställde en fråga direkt till admin men en annan som har påverkande roll på Flashback tyckte inte det och hänvisar mig till den här tråden. Vad jag förstått så är moderatorer inte samma sak som admin? Alltså fick jag inte ställa en känslig fråga till admin som är bossen för forumet. Men jag frågar här då.

  Här får admin bemöta frågor gällande sig själv.

  Jag har länge undrat vilken position admin har och vad hans vision är med ”yttrandefrihet”. Är det något du själv vill höra, mata högerextremisterna du tycker inte får komma till tals?

  För att förstå själva problematiken med invandring måste man börja med själva ursprunget, dvs judarnas roll. Du arkiverade en hel delforum judiska maktförhållanden och satte munkavel på dom som verkligen var insatta. Istället ersatte du det med en stor trådn som går obemärkt många. Det var medvetet gjort av dig.

  Antagligen tycker du själv att invandring är ett stort problem och den delen har ett stort eget forum. Vad trodde du det skulle diskuteras i den tråden? Grekerna eller bulgarerna? Eller kristna Italien och Spanien?
  Varför kan du inte göra en stor tråd om integration och invandring också? Har du själv sett admin vilka nonsens trådar som startas varje dag i den delen av forumet?

  Vilka är dina advokater som framför ditt tal i ditt forum är tydligt i den här tråden (FB) Är flashback en högerextrem sajt? du själv svarade i den tråden i rubriken ”svar nej” vilket du inte hade rätt att göra.

  Frågor, du tycker att judisk maktförhållanden inte är en stor sak att diskutera medan invandring är en mycket stor fråga att diskutera?

    [CITERA]

 2. Jag tror inte han svara på dina frågor här heller. Ärligt talat tror jag inte att admin är rasist. Inte ens i närheten av att vara det.

    [CITERA]

 3. Jag försökte tolka det Rudolf.Hutler skrev i sin nominering. Håller med att den skriver som admin. Alltså jävligt likt.

    [CITERA]

 4. Då har vi inte sett fel alltså.

    [CITERA]

 5. Asch, då vart man avstängd i 6 månader för att man i praktiken uppmärksammade att den här sajten existerar. 🙂

  3 varningar kommer extremt snabbt om någon mod är trött, och sen rättfärdigar man en 6-månadersban med ”ohörsamhet”, varav det lägsta kravet är 3 månader. Med andra ord 1 månads ban för typ ”råkade reta någon mod genom att kommentera hur Flashback fungerar”.

  Ah, sicket skitforum ändå.

    [CITERA]

 6. Ja, de modererar väldigt nyckfullt och ojämnt. Eller så ingår det i deras plan att stänga av vissa. De kallar det för yttrandefrihet på riktigt.

    [CITERA]

 7. Om vi ska vara rättvis så var det admin på Flashback som är samma person som är Jan Axelsson som uppmärksammade den här sidan. Jag läste tråden igår, håller med om en annan användare vilket jag inte kan komma på användarnamnet hette? Men innan Jan drog igång ”kriget” var det nästan ingen som kände till den här sajten. Den var rätt så anonym, jag förstår inte hur medlemmarna inte kan hålla admin till svars när det ändå var han själv som gjorde reklam för den här sajten men medlemmar blir bannade? Jag får det inte ihop.

  Admin säger att hans liv går ut på yttrandefrihet. Men det är så att han vill ha kontroll, om han brinner och dör för yttrandefrihet, varför gör han allt i sin makt för att radera inlägg som nämner forumet friaordet? Var det inte det Jan ville, yttrandefrihet? Måste yttrandrefrihet ske på hatforumet Flashback och Jans påhittade regler? Om Jan brinner och dör för yttrandefrihet, då borde han väl också låta friaordet tipsas på sitt hatforumet? För Jan handlar det om två saker, pengar och kontroll, resten skiter han i. Men här finns det massor med att läsa just om hatforumet Flashback och Jan Axelsson.
  https://friaordet.org/viewtopic.php?f=117&t=211&sid=cd17ff46f7ab1b186a97a25e048f833b

  När ni läst igenom hela tråden kommer ni förstå vilken ful människa han är som snott sloganet ”yttrandefrihet på riktigt” från ett annat forum som inte längre finns.

    [CITERA]

 8. Vi har läst lite i den tråden. Vi kan säga så här: De som är emot Flashback är våra vänner oavsett vem eller vilka det är. Med det sagt hoppas vi friaordet leder till framgång.

    [CITERA]

 9. Till svar om domen som säger att flyktingar inte får hållas inlåsta i förvar som inte begått brott kan ni tala med oss genom vårt kontaktformulär så svarar vi med ett nytt mejl.
  Finns det något nummer eller liknande på domen?

    [CITERA]

 10. Till er som nämnde en EU-dom att flyktingar inte får spärras in under väntan på utvisning finns det något nummer eller liknande på domen?

  Om ni har svårt för att mejla kan ni använda vårt kontaktformulär så svarar vi med ett nytt mejl med en annan mejladress.
  http://intre.se/ifolkets/kontakta-folkets-intresse/

    [CITERA]

 11. Lägsta kravet 3 månader? the lowest you can be suspended is 1 week, you should be banned for life for severely threatening to murder a women and used flashback to hate on people outside flashback.

    [CITERA]

 12. Ditt svar ställer två frågor:

  1. Vet vi att ”Ree81” här är samma som ”Ree81” på Flashback?
  2. Hur kan vi veta om det hot har skett som du beskriver på engelska när du inte visar inlägget där det skett?

  I övrigt är det väldigt lätt att trampa fel och hota någon som skriver skit om den som hotar. Orsaken beror på att Flashback aldrig tar bort sådant och den oviljan skapar en enorm frustration hos de som omskrivits. Vi bara väntar på den dag när någon uthängd sätter sina hot i verket. Kan vi hitta anonyma identiteter kan också andra göra det samma. Den dagen kommer Flashback att hamna i en helt annan dager hos media.

    [CITERA]

 13. Hej.

  Om vi teoriserar lite lätt nu, om jag vet var Jan bor, tror ni det skulle finnas intresse för någon kriminell som förtalas på Flashback var Jan bor?

    [CITERA]

 14. Ja, han fick skyddad id när Denho Acar i Original Gangsters hotade honom efter att någon hackat hans mejlkonto och publicerat mejlen.
  Vi rekommenderar dock inte att ge sådana typer av organisationer material så att de kan bruka våld. Vi är helt emot våldshandlingar av alla slag. Dock kan det vara ett irritationsmoment när han vet att folk vet var han bor.

  https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/211547-denho-acar-flashback-lag-bakom-intranget
  https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/35495-og-s-jakt-pa-hackarna-kostad-miljon

    [CITERA]

 15. Skrev fel, ”varav det lägsta kravet är 3 varningar” ska det stå. Det innebär att om man drar på sig ”skitvarningar” om ”off-topic” eller liknande, som Meiji och Najas är hejare på, så kan man bannas i halvår åt taget bara de känner för det.

  Såsom den ”varning” jag drog på mig, dvs. att jag råkade länka till den här sajten, vilket uppfattades som något regelbrott om att ”hänga ut medlemmar” trots att det inte finns definierat någonstans på sajten.

  Rena rama DDR-regler och moderatorer som leker gudar alltså. För nej, det är inte något regelbrott att lägga ämnen i fel forumdel. Inte heller att skriva ”Snälla mod, sortera inte in det här inlägget i någon samlingstråd”, vilket jag såklart fick varning för om ”MAN SKA INTE KOMMENTERA MODERATORSÅTGÄRDER FATTARUVÄL!?”.

    [CITERA]

 16. Ja, moderatorerna modererar allt annat än enligt reglerna.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!