Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
23 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Databasen har inte läckt ut

Flashbacks databas har inte läckt ut som det står i media och på andra platser. Den är mycket mödosamt och under stor försiktighet utplockad, bit för bit. Arbetet pågår alltjämnt och framskrider sakta, dock är det inte vi som gör detta. Vi jobbar endast lagligt!

Det är med stor glädje vi konstaterar att Researchgruppen nu har tillgång till det av databasen som så här långt har plockats ut. Om det är någon som har resurser att korssöka på så stort antal mailadresser så är det dom. Vi har för närvarande inte de resurserna.

Läs mer här:
Twitter
Facebook

Researchgruppen förtjänar ett pris för det de gjort och gör, gruppen skapar inget annat än respekt! Vi hoppas nu de letar upp så många användare de kan och hänger ut dem i media.

När det arbetas med databaser, olovligt utifrån, måste största försiktighet och med all skydd bakåt man kan uppbringa användas. Det går att få ut databaser med rätt teknik men är dessvärre olagligt. Det är inget vi uppmuntrar till. Av samma anledning lägger vi inget i databaser på nätet för vi vet hur lätt det är att komma åt dem. Denna blogg har endast bloggens inställningar, artiklar, användarnamn, kommentarer och mailadresser kopplade till användarnamn. Lösenorden finns där också krypterade. Om någon kommer åt databasen får de tag i det de redan kan läsa på bloggen och möjligtvis lösenorden. Våra mailadresser är endast webbutrymmets, inga privata mailadresser används. Användarnamnen står att läsa helt öppet i bloggen. Inget är hemligt. Om lösenorden kommer ut byter vi bara lösenord osv.

Så går det att ha det om man inte är hemlig med vem man är men med Flashback är det annorlunda. De värnar om näthatarnas anonymitet därför utan anonymitet blir det inger förtal och förtal är Flashaback och därmed Flashback Media Groups inkomstkälla. För de anonyma användarna är det rena katastrofen om deras riktiga namn kommer ut för näthatare kan nämligen inte stå för vad de skrivit de ynkliga kräk de är.

Oavsett händelser fortsätter vårt arbete med att publicera en anonym användare i veckan. Det kommer vi att hålla på med i flera år med en upptrappning av antal per vecka vi publicerar med tiden. Spänningen skall hållas på topp. På topp är också spänningen, det har vi tydligt sett då antal besökare ökar kraftigt efter att vi publicerat en användare.

Ingen går säker på Flashback, inte ens admin!

 

reportern /Redaktören

 

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. Uppgifterna kommer förr eller senare läggas ut, då blir det inte roligt för näthatarna då det kommer bli konsekvenser av deras handlande. Allt kan köpas för stålar!

      (QUOTE)

  2. Då vet RG att hat och pedofilforumet Flashback är hostad hos Banhof serverhotell Pionen.

      (QUOTE)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!